• پنجشنبه / ۲۸ آذر ۱۳۹۸ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98092821410
  • خبرنگار : 71402

به رغم ممنوعیت تظاهرات؛ هندی‌های معترض به قانون شهروندی به خیابان‌ها آمدند

به رغم ممنوعیت تظاهرات؛ هندی‌های معترض به قانون شهروندی به خیابان‌ها آمدند

پلیس هند امروز (پنجشنبه) تظاهرات در دهلی‌نو و چندین مرکز ایالتی دیگر را به منظور محدود کردن رشد نارضایتی روزافزون نسبت به قانون جدید شهروندی که به گفته مخالفان ماهیت سکولار دموکراسی این کشور جنوب آسیا را تهدید می‌کند، ممنوع اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، معترضان هندی گفتند که در اطراف "قلعه سرخ" نمادین دهلی‌نو و منطقه تاریخی اطراف آن تظاهرات خواهند کرد. ده‌ها تظاهرات در سراسر این کشور برنامه‌ریزی شده است که در مخالفت با قانونی جدید است که راهی برای شهروندی مهاجران غیر مسلمان در سراسر هند فراهم می‌کند.

به رغم ممنوعیت تظاهرات با این حال تعداد زیادی از مردم این ممنوعیت را نادیده گرفته و به خیابان‌ها آمدند.

پلیس صدها معترض را امروز در شهرهای بزرگ هند دستگیر کرده است که از جمله آنها رامچاندرا گوآ، تاریخ نگار و شرح حال نویس مهندس گاندی است که در بنگلور دستگیر شده است. رئیس حزب سواراج هند نیز در دهلی نو دستگیر شده است.

سرویس‌های اینترنت و تلفن در اطراف قلعه سرخ و بخش‌هایی از دهلی نو قطع است،

قانون جدید در مورد هندوها، مسیحیان و سایر اقلیت‌های مذهبی که به طور غیرقانونی در هند زندگی می‌کنند و می‌تواند نشان‌دهنده آزار و اذیت مذهبی در کشورهای مسلمانان‌نشین بنگلادش، پاکستان و افغانستان باشد، اعمال می‌شود. این قانون در مورد مسلمانان صدق نمی‌کند. مردم هند می‌ترسند که این قانون وسیله‌ای برای هدف قرار گرفتن مسلمانان شود.

تصویب اخیر این قانون در پارلمان هند به دنبال روندی جنجالی در ایالت آسام واقع در شمال شرقی این کشور انجام می‌شود که قصد دارد افرادی را که به طور غیرقانونی وارد کشور شده‌اند، نادیده بگیرد. نزدیک به دو میلیون تن در آسام از این فهرست مستثنی شدند، تقریباً نیمی از آنان هندو و نیمی مسلمان هستند و از آن‌ها خواسته شده است یا تابعیت خود را ثابت کنند یا در غیر اینصورت خارجی شناخته می‌شوند.

هند همچنین در حال ساختن یک بازداشتگاه برای برخی از ده‌ها هزار نفری است که انتظار می‌رود در نهایت دادگاه‌ها به عنوان فرد خارجی و با ورود غیرقانونی شناسایی کنند. وزیر کشور نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند وعده داده است که این طرح را در سطح سراسری اجرا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha