• چهارشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98092720584
  • خبرنگار : 71600

پوند و یورو در لاک دفاعی رفتند

دومین صعود متوالی برای امپراطور

دومین صعود متوالی برای امپراطور

شاخص دلار امروز ۰.۱ درصد افزایش یافت.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، کماکان وقایع بازارهای ارز تحت تاثیر دو اتفاق قرار دارد: خروج همراه با توافق انگلیس از اتحادیه اروپا بیش از هر زمان دیگری محتمل به نظر می‌رسد و در حوزه جنگ تجاری نیز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده است که چین و آمریکا پس از ۱۷ ماه اختلاف بر سر مسائل تجاری به فاز نخست توافق دست یافته‌اند.

قرار است آمریکا از برنامه قبلی خود برای افزایش تعرفه بر روی واردات محصولاتی به ارزش ۱۵۶ میلیارد دلار از چین صرف‌نظر کند و در طرف مقابل، چین میزان افزایش خرید محصولات کشاورزی از آمریکا را افزایش دهد.

توافق اولیه آمریکا و چین بر سر مسائل تجاری می‌تواند تا حد زیادی به نگرانی‌ها از یک جنگ تجاری تمام‌عیار خاتمه دهد. طبق گفته رابرت لایت هایزر، وزیر بازرگانی آمریکا قرار است تا طبق مفاد فاز نخست توافق تجاری، آمریکا میزان صاردات خود به چین را دو برابر کند.

کسری بزرگ تراز حساب تجاری با چین یکی از اصلی ترین دلایل آمریکایی‌ها برای شروع جنگ تجاری با چین بود.  شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، با ۰.۱ درصد افزایش در مقایسه با روز قبل و در سطح ۹۶.۸۵۷ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس معادل ۱.۰۱۹۱ دلار اعلام شد.

ری آتریل، مدیر بخش استراتژی ارزی در بانک ملی استرالیا گفت: به صورت کلی تمایل خریداران برای دلار نسبتا بیشتر شده است البته فکر نمی‌کنم یک تحلیل بنیادین پشت انگیزه خریداران برای دلار قرار داشته باشد.

واقع مهم دیگر در بازارهای مالی در حوزه برگزیت اتفاق افتاد: پس از آن که حزب حاکم محافظه کار به رهبری بوریس جانسون به پیروزی قاطعی در برابر رقبای خود دست یافته که از زمان نخست وزیری مارگارت تاچر تاکنون بی‌سابقه بوده است، اکنون برخی از منابع خبری از احتمال اتخاذ رویکرد سرسختانه تر توسط دولت انگلیس در مذاکرات با اتحادیه اروپا خبر می‌دهند.

ماسافومی یاماموتو، استراتژیست ارشد بازارهای ارز در موسسه "میزوهو سکیوریتیز" گفت: ممکن است رسیدن به توافق تجاری بین دو طرف کانال (مانش) بیش از یک سال به طول بیانجامد و اکنون این احتمال مطرح است که دوره گذار مجددا تمدید شود. کسب اکثریت قاطع حزب محافظه کار احتمالا بوریس جانسون را قادر خواهد ساخت تا موضعی سرسختانه اتخاذ کند، هر چند که بازارها خیلی این رویکرد را نخواهند پسندید.

فاز بعدی مذاکرات برگزیت در صورت تصویب احتمالی موافقت اولیه در مجلس، میزان و چگونگی روابط دو طرف در دوران گذار خواهد بود. این دوره دست کم تا سال ۲۰۲۰ طول خواهد کشید و طی آن روابط بین انگلیس و اتحادیه اروپا به مانند قبل باقی خواهد ماند تا زیرساخت های لازم تجاری، بانکی، مالی و گمرکی برای آغاز دور جدید روابط فراهم شود.

در آخرین دور از معاملات، پوند با کاهش محسوس ۰.۱۲ درصدی نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۳۱۱۲ دلار مبادله شد. یورو نیز ۰.۱ درصد عقب نشست و  به ۱.۱۱۳۴ دلار رسید. هم‌چنین هر دلار آمریکا به ۱.۳۱۶۵ دلار کانادا کاهش یافت. در برابر همتای سنگاپوری، هر دلار به ازای ۱.۳۵۵۴ دلار سنگاپور مبادله شد.

آدام کول، کارشناس ارشد مسائل ارزی در موسسه " آر بی سی کپیتال مارکتس" گفت: هنوز نا اطمینانی‌هایی زیادی در خصوص آینده روابط انگلیس و اتحادیه اروپا وجود دارد و نمی‌توان با قطعیت پیش‌بینی کرد که چه اتفاقی در نهایت رخ خواهد داد.  

در معاملات بازارهای ارزی جهانی، همچنین هر دلار با ۰.۱۱ درصد کاهش به ۱۰۹.۴۱۲۱ ین رسید. در برابر همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای۱.۴۶۰۵ دلار مبادله شد. هم‌چنین نرخ برابری دلار معادل ۶.۹۹۷۴ یوان چین اعلام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha