• شنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۸ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 98092316832
  • خبرنگار : 71523

رشد بورس از سر گرفته شد

رشد بورس از سر گرفته شد

درحالیکه بورس در آخرین روز کاری در هفته گذشته نزولی شده بود، مجدد توانست در نخستین روز این هفته روند صعودی خود را از سر بگیرد، به طوریکه با پایان یافتن معاملات امروز شاهد رشد ۳۹۰۵ واحد این بازار بودیم.

به گزارش ایسنا، چراغ بورس در نخستین روز هفته بر خلاف چهارشنبه هفته گذشته مجددا سبز شد و شاخص بازار با ۳۹۰۴ واحد رشد به ۳۴۳ هزار و ۲۹۱ واحد رسید. روند صعودی شاخص هم‌وزن نیز ادامه‌دار بود و با ۱۹۸۲ واحد رقم ۱۰۷ هزار و ۱۸۳ واحد را ثبت کرد.

معامله‌گران بورس امروز ۵۲۶ هزار معامله به ارزش ۲۵۷۷ میلیارد تومان انجام دادند که سبت به روز چهارشنبه افزایش داشت.

ملی صنایع مس ایران، س. نفت و گاز و پتروشیمی تامین، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، فولاد مبارکه اصفهان، پتروشیمی پارس، پتروشیمی نوری و گروه مپنا نسبت به سایر نمادها، بیشترین تاثیر مثبت را در روند صعودی بازار داشتند.

بانک‌های تجارت و ملت، ماشین سازی اراک، سایپا، نوش مازندران، بانک اقتصاد نوین و ایران‌خودرو نمادهای پربیننده امروز در بورس بودند.

فرابورس هم رشد کرد

در این سوی ماجرا، روند فرابورس هم که مانند بورس در روز چهارشنبه نزولی شد بود، امروز روند رشد خود را از سر گرفت و با ۶۳ واحد رشد در رقم ۴۴۴۹ واحد ایستاد.

معامله‌گران امروز در فرابورس ۳۰۴ هزار معامله به ارزش ۱۳۴۴ میلیارد تومان به ثبت رساندند.

در این بین، فولاد هرمزگان جنوب، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، توسعه مولد نیروگاهی جهرم، سهامی ذوب آهن اصفهان، بیمه کوثر، تولید برق عسلویه مپنا و پتروشیمی مارون نسبت به سایر شرکت‌ها بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص فرابورس گذاشتند.

سهامی ذوب آهن اصفهان، گروه صنایع کاغذ پارس، گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی، بانک دی،  کشت و صنعت شهداب ناب خراسان، داروسازی آوه سینا و کشاورزی و دامپروری بینالود نمادهای پربیننده امروز فرابورس بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۳ ۲۰:۲۳

این تحلیل رو از دید بورسی و بازار سرمایه نگاه کنیم بله درسته ولی این سوال پیش میاد که سیاست گزار یا تصمیم گیران اقتصادی باید پول ملی رو فدا دلار کنن تا بورس بالا بره و جذاب بشه یا شرکتهای با درآمد دلاری مثل پتروشیمی سود کنن ؟! اصولا تضعیف پول ملی و کم کردن قدرت خرید مردم و ابعاد سیاسی و امنیتی این تصمیم مهم نیست ؟!تضعیف پول ملی درسته کمک کننده دولت و شرکتهای دولتی برای درآمدزایی هست ولی ما باید فقط یک وجه و یک بعد رو نگاه کنیم ؟! آثار دیگه تضعیف پول ملی رو نباید دید و فکر کرد ؟! مردمی که قدرت خریدشون اومده پایین و فقیرتر شدن علاوه بر رکود از دید سیاسی و امنیتی درواقع آتیش زیر خاکستره و فوق العاده خطرناک که ممکنه روزی آرزو کنیم کاش با جیب مردم عادی بازی نمیکردیم ! یک سیاستگزار و اقتصاددان باید اولین دغدغه اش تاثیر تصمیمات در جیب مردم عادی باشه .