• سه‌شنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98091914056
  • خبرنگار : 71234

بررسی مشکلات حوزه اقتصاد شرکت های دانش بنیان

دژپسند: به دنبال حل مشکل مالیات شرکت‌های دانش بنیان هستیم

دژپسند: به دنبال حل مشکل مالیات شرکت‌های دانش بنیان هستیم

وزیر اقتصاد با بیان این که در جلساتی رفع مشکلات مالیاتی شرکت‌های دانش بنیان و مشکلات گمرکی آنها مورد بررسی قرار گرفت و در قالب بخش‌نامه‌هایی به سازمان مالیاتی و گمرک ابلاغ شد گفت که ما در یک سال گذشته تلاش کردیم با شرکت‌های دانش بنیان و نوآور جلساتی برای شناسایی و رفع مشکلات آنها برگزار کنیم.

به گزارش ایسنا، فرهاد دژ پسند در جلسه علنی امروز سه شنبه و در جریان بررسی دستاوردها و مشکلات حوزه‌ی اقتصاد شرکت‌های دانش بنیان و نوآورانه گفت: شکل گیری اقتصاد هوشمند یکی از موضوعاتی است که همواره بر آن تاکید داشتم اقتصاد هوشمند می‌تواند در مبارزه با فساد تاثیرگذار باشد که در این راستا شرکت‌های دانش بنیان تاثیر بسیاری دارند.

وی با بیان این که شرکت‌های دانش بنیان نقش کلیدی در اقتصاد هوشمند دارند، گفت: در یک سال گذشته تلاش کردیم برای آشنایی و رفع مشکلات شرکت‌های دانش بنیان و نوآورانه جلساتی برگزار کنیم. در این راستا آیین نامه‌هایی هم تدوین شد که به مراجع مربوطه ارسال می‌شود. سند مهم بانکداری دیجیتال را برای بانک‌های مختلف ابلاغ کردیم. در این نقشه راه جایگاه ویژه‌ای برای استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان قائل شدیم.

وزیر اقتصاد درباره‌ی مالیات شرکت‌های دانش بنیان نیز گفت: با همکارانم در سازمان امور مالیاتی، جلساتی برای رفع مشکلات مالیاتی و گمرکی شرکت‌های دانش بنیان داشتیم. در همین باره بر اساس اختیاراتم بخشنامه‌هایی به سازمان مالیاتی و گمرکی ابلاغ کردم. برخی موارد هم به مقررات زدایی مربوط است که در هیات مقررات زدایی مطرح شد که به دنبال رفع این مشکلات هستیم.

دژپسند، وثیقه گذاری دارایی‌های نامشهود را یکی دیگر از موضوعات مطروحه درباره‌ی شرکت‌های دانش بنیان بیان کرد و افزود:‌ در این باره کارگروهی در معاونت علمی ریاست جمهوری تشکیل شده که ما هم از وزارت اقتصاد در آن نقش فعال داریم. برخی از نیازهای این شرکت‌ها مربوط به حوزه مالیات به اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بر می‌گردد. ما در وزارت اقتصاد به دنبال بازنگری در این قانون هستیم که یکی از محورهای آن به شرکت‌های دانش بنیان برمی‌گردد که در تلاشیم این موضوع  را رفع کنیم.

وی در پایان گفت: که شرکت‌های دانش بنیان و نوپا برای راه اندازی کسب و کار به مجوزهایی نیاز دارد که این فرایند تشکیل شرکت‌ها را کند می‌کند. یکی از مولفه‌های اساسی برای تقویت این شرکت‌ها توجه به این مسائل است. ما در درگاه ملی راه اندازی شده برای مجوزها در وزارت اقتصاد به شدت این موضوع را به عنوان محور مورد توجه قرار داده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha