صبح امروز در شورای برنامهریزی و توسعه استان برای چندمین بار مولدسازی اموال مازاد اداری در دستور کار قرار گرفت و لیستی از اسامی ادارات و دستگاههایی که با کمبود فضای فیزیکی و مشکل اجارهنشینی مواجه بودند، ارائه و مورد بررسی قرار گرفت.
کارشناس گروه استخدام سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان در این رابطه، اظهار کرد: ۳۱ دستگاه در رابطه با مولدسازی اموال مازاد اداری و نیز دستگاههایی با کمبود فضا مواجه هستند، بازدید به عمل آمده است.
مهدی جمشیدی ادامه داد: جلسات کارشناسی نیز برای ساماندهی این دستگاهها و اموال مازاد تشکیل شده که تصمیمگیری نهایی در این موارد، باید توسط شورای برنامهریزی و توسعه استان انجام شود.
بر اساس لیست ارائه شده، ادارهکل تعزیرات حکومتی استان مستاجر بخش خصوصی است و ادارهکل پزشکیقانونی استان نیز وضعیت مشابهی دارد. تعزیرات حکومتی شهرستان ابهر در ساختمان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این شهرستان مستقر است و اداره ورزش و جوانان شهرستانهای زنجان و طارم نیز وضعیت مناسبی ندارد و ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان و اداره اوقاف شهرستان زنجان نیز مشکل فضا دارد که مقرر شده با علومپزشکی تهاترهایی را انجام دهد.
ادارهکل ثبتاحوال استان زنجان و شهرستان زنجان مشکل فضای ادارای دارد که برای تکمیل ساختمان جدیدالاحداث خود، نیاز به افزایش اعتبارات دارد. ادارهکل اطلاعات برای اداره حراستهای استان نیازمند فضا بوده و ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و شهرستان زنجان نیز مشکل کمبود فضای اداری دارند؛ همچنین ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات، ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز مشکل کمبود فضای اداری دارد.
معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان اجارهنشین سازمان مدیریت و برنامهریزی استان است و این در حالی است که اداره پژوهش و آموزش این سازمان در ساختمان جداگانهای حضور دارد که برای تجمیع واحدهای مختلف سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، این سازمان نیازمند منفک شدن معاونت هماهنگی امور عمرانی است که برای این مهم ساختمان فرمانداری سابق واقع در خیابان شهدا پیشنهاد شد که این ساختمان در حال حاضر در اختیار سازمان همیاری شهرداریهای استان قرار دارد که دیوان محاسبات نحوه واگذاری این ساختمان را به این سازمان، اصولی و قانونی ندانست.
بودجه سال ۹۹، دیگر دستور جلسه شورای برنامهریزی و توسعه امروز بود که بخشهای مختلف و فصول مختلف بودجه سال آـی قرائت و مورد تصویب قرار گرفت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان، در رابطه با بودجه سال آتی، اظهار کرد: در بودجه سال ۹۸، ۲۴۵ میلیارد تومان برای اعتبارات هزینهای در نظر گرفته شده بود که برای سال ۹۹، با ۱۹.۴ درصد رشد بودجهای، این رقم به ۲۸۳ میلیارد تومان خواهد رسید.
شهرام طهماسبی سرجمع اعتبارات عمرانی برای استانها را ۶۶ هزار میلیارد تومان برشمرد و گفت: با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی و سایه تحریمها، امیدواریم بودجه سال ۹۹ به اندازه سال ۹۸ باشد. در سال ۹۸، ۱۹۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی استان زنجان بود که در سال ۹۹، ۱۹۲ میلیارد تومان برای پروژههای عمرانی در نظر گرفته میشود.
وی افزود: سازمان برنامه و بودجه بودجه سال آتی را در بخش بودجه جاری، صرفنظر شرایطی که قبلا مورد تصمیمگیری میشد، تعداد پرسنل، میزان دریافتی کارمندان، حقوق و مزایا و سایر هزینههای مرتبط را، ملاک قرار داده و بودجه این بخش را توزیع کرده است.
این مسئول ادامه داد: استان زنجان در بخش بودجه جاری، رتبه ۲۸ را داشت که بر اساس بودجهریزی جدید، استان زنجان به رتبه ۲۶ ارتقا یافته است. میانگین رشد در کشور در این بخش ۱۱.۸۴ درصد بود که برای زنجان این رشد بیش از ۱۶ درصد است و در مجموع سرفصل و فصول مختلف بودجه استان در سال آتی ۱.۵ برابر رشد داشته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان، رشد بودجه جاری این استان را چهارمین استان کشور اعلام کرد.
در ادامه جلسه، مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با اشاره به برنامه افزایش ساعات ورزش عمومی رایگان توسط این ادارهکل، اظهار کرد: در راستای افزایش نشاط اجتماعی برنامهریزی برای افزایش ساعت ورزش عمومی رایگان در دستور کار قرار گرفته که در این زمینه این ادارهکل نیازمند اماکن سرپوشیده ورزشی است.
علی خلیلی ادامه داد: برای برگزاری این ورزش عصرگاهی که سهم عظیمی از آن برای بانوان در نظر گرفته شده، وجود اماکن ورزشی سرپوشیده ضروری است و فقط سپاه برای در اختیار قرار دادن اماکن ورزشی اعلام همکاری کرده ولی مدیران ادارات دیگر برای در اختیار قرار دادن اماکن ورزشی خود، مقاومت نشان میدهند که نیازمند دستور استاندار در این رابطه هستیم.
انتهای پیام
نظرات