جلسه شورای برنامه ریزی استان، امروز (16 آذر) با دستور کار رسیدگی به وضعیت ساماندهی پروژه آبشوران آغاز به کار کرد. دستور کاری که در همان ابتدا با انتقاد شدید استاندار نسبت به پیشرفت این پروژه همراه شد.
هوشنگ بازوند با اشاره به پیشرفت 49 درصدی این پروژه بعد از شش سال کار عملیاتی، گفت: این میزان پیشرفت غیرقابل قبول است و اصلا دیگر رویی نداریم که به مردم جواب بدهیم ساماندهی یک مسیر 15 کیلومتری انقدر به درازا کشیده است.
وی با بیان اینکه مسئولان شرکت آب منطقهای اتمام این پروژه را منوط به تامین اعتبار 180 میلیارد تومانی دانستهاند، گفت: باید همه تلاش کنیم از محل اعتبارات سیل یا از محل اعتبارات ویژه هر طور شده این اعتبار را تامین کنیم تا پرونده این پروژه بسته شود.
وی افزود: تامین این اعتبارات هر طور شده باید برای سال آینده صورت گیرد تا بتوانیم این پروژه را در سال آینده جمع کنیم.
امسال 50 میلیارد تومان برای آبشوران اعتبار گرفته ایم
به گزارش ایسنا، بازوند با تاکید بر اتمام هرچه سریعتر این پروژه، گفت: حدود 220 متر از این مسیر در محدوده پارکینگ شهرداری است و اجرای پروژه در این محدوده مردم را با مشکلات بسیاری مواجه کرده است.
وی افزود: امسال 50 میلیارد تومان برای پروژه آبشوران اعتبار گرفته ایم و حتما هم تخصیص داده می شود و باید پروژه را بویژه در محدوده پارکینگ شهرداری با این اعتبارات جمع کنیم.
استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: اینکه هشت ماه گرفتار انجام 120 متر از این پروژه هستیم عملا یک حرکت لاک پشتی است و عملا از مشاور این پروژه گلایه مندیم، چرا که زمانبندی برای طرح ارائه نکرده است.
وی افزود: مسئولان پروژه عنوان میکنند به علت محدودیت پیاده راه امکان حرکت جرثقیل در این محدوده با دشواری هایی همراه است و میخواهم بدانم مشاور پروژه چرا فکر این مشکلات را نکرده و چرا از قبل بررسی های لازم را از محدوده اجرای پروژه به عمل نیاورده است.
از مردم بابت تاخیر در اجرای این پروژه عذرخواهی میکنم/ اتمام پروژه در محدوده پارکینگ شهرداری تا پایان آذر
بازوند با بیان اینکه کار و کاسبی مردم در محدوده پارکینگ شهرداری بواسطه اجرای این پروژه چندین ماه است دچار اختلال شده، گفت: مردم واقعا درراستای اجرای این پروژه صبوری و نجابت به خرج دادند و مشکلات تردد در این محدوده باید تا پایان آذرماه رفع شود و من از مردم و کسبه بابت این مشکلات واقعا عذرخواهی میکنم.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: بحث اجرای ساماندهی آبشوران باید تا سال آینده تعیین تکلیف شده و زمانبندی اتمام پروژه تا سال 1399 داده شود و این زمانبندی باید با دقت صورت گرفته تا مشکلات اجرای پروژه در محدوده پارکینگ شهرداری تکرار نشود.
تعیین تکلیف آبشوران در سفر وزیر نیرو به استان
بازوند با اشاره به احتمال سفر وزیر نیرو به استان در هفته آینده گفت: باید در این سفر بحث ساماندهی آبشوران به عنوان یک اولویت مطرح و روند اجرای پروژه وزمانبندی آن تعیین تکلیف شود.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: هفت کیلومتر از مسیر مانده که با بکارگیری چهار پیمانکار میتوانیم تا سال آینده پرونده آن را ببندیم. اصلا خوشایند نیست که اجرای پروژه 15 کیلومتری را 10 تا 12 سال طول بدهیم.
آبرسانی به 150 خانوار حاشیه شهر کرندغرب دستور کار بعدی این جلسه بود که به گفته شهرام کهریزی مدیرکل فنی استانداری کرمانشاه اجرای این پروژه با پیشرفت فیزیکی 35 درصدی در حال انجام است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
بحث راه اندازی آسانسورهای مسکن مهر شهرستان جوانرود نیز به عنوان دستور کار بعدی این جلسه مطرح شد که مسعود شریفی مدیرکل راه و شهرسازی استان نیز از اتمام این پروژه خبر داد وافزود: تنها راه اندازی آسانسور یکی از بلوک ها باقی مانده که با توجه به پیشرفت 85 درصدی کار، آسانسور این بلوک نیز تا دو ماه دیگر راه اندازی میشود.
مدیران با رایزنی با وزارتخانه ها برای افزایش بودجه سنواتی تلاش کنند
در ادامه و پایان گرفتن دستور کارهای این جلسه استاندار کرمانشاه از مدیران استان خواست تا نسبت به پیگیری برای افزایش بودجه سنواتی دستگاه خود تلاش کنند.
بازوند گفت: الان فصل بودجه است و مدیران باید تمام توان خود را از طریق رایزنی با وزارتخانه های مربوطه و نیز استفاده از ظرفیت نمایندگان بکار گیرند تا مجموع اعتبارات دستگاه خود را افزایش دهند.
وی یادآور شد: 40 درصد اعتبارات عمرانی در ردیف های متفرقه تعریف شده و مدیران باید با رایزنی با وزارتخانه ها و استفاده از ظرفیت نمایندگان سهم استان را از این اعتبارات افزایش دهند.
بازوند تاکید کرد: این تلاش ها باید تا قبل از ارائه لایحه بودجه صورت گیرد و با رفتن لایحه به مجلس عملا نمی شود تغییر چندانی در بحث اعتبارات داد.
ارتباط مردم و مدیران استان کمرنگ است
استاندار کرمانشاه در ادامه گریزی هم به ارتباط کمرنگ مدیران با مردم داشت و افزود: وقتی به شهرستان ها میرویم و پای صحبت مردم می نشینیم متوجه میشویم که ارتباط مدیران با مردم بسیار کمرنگ است.
وی از مدیران استان خواست تا به شهرستان ها، روستاها و بخش های مختلف استان سفر کرده و پای صحبت های مردم و مشکلاتشان بنشینند و تاکید کرد: این ملاقات های مردمی در نمرات ارزیابی مدیران حتما لحاظ میشود.
بیلوار و سرفیروز آباد هم از مزایای مناطق جنگی برخوردار میشوند
بازوند در ادامه گریزی هم به منطقه جنگی شدن کرمانشاه و محرومیت بخش های بیلوار و سرفیروز آباد از این مزیت داشت و افزود: نمیتوانیم کارمندی را به بخش بیلوار بفرستیم و انتظار داشته باشیم او با 300 هزار تومان حقوق کمتر در این بخش کار کند.و قطعا این کارمند هرطور شده تلاش میکند به کرمانشاه منتقل شود.
وی افزود: در همین راستا مصوب میکنیم که مزایای کارمندان بخش بیلوار نیز مانند شهر کرمانشاه پرداخت شود.
وی افزود: برای بخش سرفیروزآباد نیز باید بررسی بیشتری صورت گیرد و اگر مشکلی نباشد برای این بخش هم این مصوبه اعمال میشود، چرا که در غیراینصورت عملا این بخش ها را با دستان خودمان محروم تر میکنیم، چون هیچ کارمندی در این شرایط حاضر به کار در این دو بخش نیست.
بازوند در بخش دیگر صحبت هایش به جذب پایین اعتبارات عمرانی امسال استان از سوی مدیران دستگاه ها اشاره کرد وافزود: تا 10 آذر ماه تنها 15 درصد اعتبارات عمرانی استانی جذب شده که این میزان جذب بسیار پایین است و هرچند مدیران برای جذب اعتبارات تا پایان تیرماه سال آینده فرصت دارند اما باید قدری دست بجنبانند.
انتهای پیام
نظرات