• پنجشنبه / ۱۴ آذر ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98091410184
  • خبرنگار : 71607

رانندگی و پرواز را باهم تجربه کنید + فیلم

 رانندگی و پرواز را باهم تجربه کنید + فیلم

اخیرا یک شرکت هلندی موفق به توسعه نخستین خودرو در جهان شده است که کاربران می‌توانند هر زمان که مایلند رانندگی و هر زمان که مایلند با آن پرواز کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، شاید بیش از یک قرن است که بشر در حال تلاش برای ساخت خودروی پرنده است اما این انتظارات بالاخره به پایان رسید چراکه نخستین خودروی جهان که قابلیت پرواز را دارد اولین پرواز خود را در میامی انجام داد.

این وسیله نقلیه پرنده " Pioneer Personal Landing Air Landing " یا "PAL-V " نام دارد و مجهز به سربار جمع شده و چند ملخ در عقب است و می تواند تا ارتفاع ۱۲ هزار و ۵۰۰ فوتی (۳۸۱۰ متر) بالا رود. حداکثر سرعت این خودروی بنزینی ۲۰۰ مایل در ساعت (۳۲۱.۸۶۹ کیلومتر در ساعت) در هوا و ۱۰۰ مایل در ساعت (۱۶۰.۹۳۴ کیلومتر در ساعت) در زمین است.

شرکت PAL-V  این وسیله نقلیه دو نفره را توسعه داده است و در حال حاضر ۷۰ فرد برای خرید این خودرو ۵۹۹ هزار دلاری نام نویسی کرده اند. البته این خودرو اکنون در مرحله پیش فروش است و عرضه آن احتمالا در سال ۲۰۲۱ انجام خواهد شد.

این ماشین پرنده دارای ۲۳۰ اسب بخار قدرت و یک موتور چهار سیلندر است. این وسیله نقلیه دو نفره تنها در ۱۰ دقیقه از یک ماشین سه چرخ به یک ژیروکوپتر یا هواچرخ تبدیل می شود و می تواند در کمتر از هشت ثانیه از سرعت صفر به سرعت ۶۰ مایل در ساعت برسد. وزن آن نیز ۱۵۰۰ پوند است.

هواچرخ به هواگردی گفته می‌شود که بال چرخان آن بدون موتور باشد. هواچرخ در ظاهر همانند بالگرد است اما حرکت آن یا به‌وسیله یک ملخ موتوری یا یک کابل کششی صورت می‌گیرد. گذشتن هوا از پیرامون بال چرخان باعث بلند شدن هواچرخ از زمین می‌شود.

هواچرخ نوعی هواپیما با بال متحرک است. در هواچرخ، برخلاف بالگرد، نیروی موتور فقط صرف پیشراندن می‌شود و نیروی برآر در اثر جریان هوائی که به بال یا پروانه می‌وزد و آن را به گردش درمی‌آورد ایجاد می‌شود. شکل ظاهری هواچرخ بسیار شبیه به بالگرد است ولی از نظر اصول پرواز با آن تفاوت دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha