• چهارشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۸ / ۰۳:۲۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98091208986
  • خبرنگار : 71616

برای کاهش آلودگی هوا

چرا موتورسیکلت‌های برقی جایگزین کاربراتوری نمی‌شود!؟

چرا موتورسیکلت‌های برقی جایگزین کاربراتوری نمی‌شود!؟

به گفته عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان موتورسیکلت، نبود باتری موتورهای برقی و قیمت بالای آن‌ها باعث شده که از این موتورسیکلت‌ها استقبال نشود. باتری این موتورها در داخل تولید نمی‌شود؛ ضمن اینکه وارداتشان هم ممنوع است.

ابوالفضل حجازی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با اینکه چرا با وجود آلودگی شدید هوا و تردد موتورسیکلت‌های فرسوده که بیشتر به این مشکل دامن می‌زند، چندان موتورهای برقی در سطح شهر دیده نمی‌شود، اظهار کرد: معضل بزرگ در تولید و مصرف بسیار پایین موتورسیکلت‌های برقی، باتری آن‌ها است. ضمن اینکه به دلیل قیمت بالا، این موتورها نسبت به موتورسیکلت‌های بنزینی چندان مورد استقبال قرار نمی‌گیرند. به طور مثال صاحبان موتورسیکلت‌های بنزینی با یک لیتر بنزین و ۳۰۰۰ تومان می‌توانند مسافت زیادی را طی کنند؛ این در حالی است که چنانچه باتری موتورهای برقی خراب شود، باید هزینه‌های خیلی بیش از این‌ها صرف شود. 

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان موتورسیکلت تاکید کرد: به دلیل قیمت‌های بالای موتورسیکلت‌های برقی بیشتر خریداران آن‌ها، قشر ثروتمندتر جامعه و والدینی هستند که به خاطر سرعت مطمئن‌تر و تحت کنترل موتورهای برقی، آنها را برای نوجوانان و جوانان خود خریداری می‌کنند که تنها سه تا پنج درصد خریداران موتورسیکلت‌ را شامل می‌شود. در حال حاضر اکثر واحدهای تولیدی، موتورسیکلت برقی در انبارهای خود دارند که روی دست آن‌ها مانده و خریدار چندانی ندارد.

وی افزود: ضمن اینکه بعد از گذشت یک سال که عمر باتری این موتورها تمام می‌شود، در پارکینگ منازل متوقف می‌شوند؛ چراکه باتری آن‌ها موجود نیست و همانطور که گفته شد، مشکل بزرگ این موتورها نبود باتری آن‌هاست. تولید داخلی برای باتری موتورسیکلت‌های برقی امکان پذیر نیست که البته زدوبندهایی هم در این زمینه وجود داشته که ورود باتری موتورسیکلت‌های برقی ممنوع شود تا برخی به منافع خود برسند.

حجازی با تاکید بر رفع موانع تولید تصریح کرد: موانع تولید زیادی وجود دارد. به جای آنکه تولید مورد حمایت قرار گیرد، چرخانده و راهش را دشوارتر می‌کنیم. مسئولان ما اگر جلساتی را که برگزار و برای تولیدکننده مانع‌تراشی می‌کنند، حذف کنند، خود تولیدکننده راه خود را پیدا کرده و بازار را هدایت خواهد کرد، که در نتیجه آن تورم به شدت کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان موتورسیکلت خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰ درصد هزینه‌های امروزه تولید به دلیل دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های غیرکارشناسی شده است. بنابراین بهتر است که به‌جای مانع‌تراشی و سنگ‌اندازی در جلوی راه تولید، از آن حمایت کنیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۹-۱۳ ۰۸:۳۳

اولا بفرمایید چندتا تولید کننده در صنف شما وجود دارد؟ شما ها که همه وارد کننده هستید اونهم بی کیفیت ترین موتور سیکلت های چینی. ثانیا صنف شما با وارد کردن موتور سیکلت های برقی کاملا بی کیفیت و فضا سازی منفی جلوی رشد آن را گرفتید. آقای حجازی باتری لیتیم 10 سال عمر می کند واردات آن ممنوع نیست اطلاعات غلط به مردم ندهید در حال حاضر قیمت باتری لیتیم به نسبت باتری اسیدی حداکثر 2 برابر است درحالیکه عمر طولانی دارد