• دوشنبه / ۱۱ آذر ۱۳۹۸ / ۱۹:۵۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98091107995
  • خبرنگار : 50037

اولتیماتوم ارشاد به دانشگاه علمی کاربردی اسدآباد

اولتیماتوم ارشاد به دانشگاه علمی کاربردی اسدآباد

ایسنا/همدان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: برای احیای دوباره بنای یادبود سیدجمال اسدآبادی توسط اداره ارشاد تا پایان هفته دانشگاه علمی کاربردی این ساختمان را باید تخلیه کند و اموال خود را به جای دیگری انتقال دهد.

احمدرضا احسانی در جمع اصحاب فرهنگ و هنر اسدآباد، اظهار کرد:از آخر هفته دیگر دانشگاه علمی کاربردی در بنای یاد بود سید جمال الدین موضوعیت نخواهد داشت چرا که اداره ارشاد برای این ساختمان دارای برنامه خواهد بود.

وی با اشاره به تبدیل شدن فضای زیرین ساختمان بنای یاد بود به گالری و نمایشگاه دائمی هنرهای تجسمی تصریح کرد: فضای بالای این ساختمان را نیز با به روز رسانی تجهیزات  برای انجمن ها در نظر خواهیم داشت که با این اقدام انجمن های شهرستان دارای محل و مکان مناسب می شوند ضمن اینکه موزه اداره میراث فرهنگی در این مکان به کار خود ادامه می دهد.

احسانی با بیان اینکه در زمین مجاور بنای یادبود، اداره ارشاد دارای دو ملک بوده که باید تملک شود، اضافه کرد:در صورتی که در اعتبارات عمرانی شهرستان برای این ملک اعتبار لحاظ شود سینمای روباز و فضا سازی آن را نیز انجام می دهیم و تعمیر و تجهیز آن  سال آینده انجام می شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان در ادامه با بیان اینکه بنای سیدجمال با هزینه های بسیار بالایی در سال های گذشته ساخته شده بود و برای آن از یزد و شیراز طرح خاص و  شکل و شمایل خاصی دیده بودند، گفت:متاسفانه با یک بی تدبیری این ساختمان زیبا به دانشگاه علمی کاربردی شهرستان اجاره داده می شود و با عدم نظارت شکل و شمایل  بنا را از بین می برنند که البته با کارهای اداری آنان منافات نداشته است.

وی از راه اندازی کتابخانه تخصصی ارشاد و پژوهشگاه سید جمال شهرستان در بنای یادبود سیدجمال الدین خبر داد و تصریح کرد:با فعال شدن یکی از انجمن ها در بنای یادبود و راه اندازی کتابخانه و پژوهشگاه سیدجمال در این مکان به دنبال احیای بنیاد سید جمال الدین هستیم چرا که با این کار می توان اعتبارات ملی و استانی برای آن جذب کرد.

احسانی  در ادامه با تاکید بر اینکه باید آغاز به کار بنیاد سید جمال الدین اسدآبادی را به عنوان دومین بنیاد استان بعد از بنیاد بوعلی سینا را داشته باشیم، گفت:با راه اندازی بنیاد سید جمال با تصویب در شورای انقلاب فرهنگی، در ذیل آن اتفاقات خوبی می تواند در بحث فرهنگی شهرستان رخ دهد و برنامه های زیادی داشت.
وی در رابطه با بحث سینما در اسدآباد گفت:در صورتی که شهرداری مشکل کمیسیون ماده ۵ آتش نشانی را مرتفع کند سالن اجتماعات ارشاد شهرستان را به عنوان سالن سینما تجهیز می کنیم ضمن اینکه انجمن سینمای جوان این آمادگی را دارد در هفته یک روز و یا بیشتر در شهرستان توسط سینما سیار فیلم های به روز سینماها را همزمان در شهرستان اجرا داشته باشد.
احسانی با اشاره به اینکه راه سومی نیز برای سینما دار شدن شهر اسدآباد وجود دارد که به سه تا چهار میلیارد اعتبار نیاز خواهد داشت، خاطرنشان کرد: در صورتی که شهرداری یک مکان مناسب در قسمتی از شهر یا پارک شهر در اختیار اداره ارشاد قرار دهد،ارشاد با اختصاص اعتباری افزون بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به شهرداری به صورت نقد و ارائه طرح و نقشه سینما و اخذ دو میلیارد وام و تسهیلات لازم  دیگر توسط شهرداری می تواند نسبت به ساخت سینما اقدام کرده و فرهنگ و ارشاد آن را تجهیز کند ضمن اینکه ملکیت و بهره برداری آن با شهرداری باشد.

اختصاص ۷۰ میلیون اعتبار به کانون های فرهنگی هنری مساجد اسدآباد

وی همچنین از وجود ۵۷ کانون فرهنگی هنری مساجد در شهری و روستایی در شهرستان اسدآباد خبر داد و افزود:با اختصاص ۷۰ میلیون تومان ظرف ۱۰ روز آینده تعداد ۱۰ کانون از کانون های فرهنگی هنری این شهرستان تجهیز خواهد شد.

احسانی با اشاره به اینکه دو گروه نمایش در اسدآباد وجود دارد که برای لحاظ شدن سهمیه استان مستلزم شناسنامه دار شدن هستند و اگر این دو گروه فعالیت نداشته باشند سقف آمار استانی پایین آمده و اسدآباد متضرر خواهد شد، گفت:تا زمانی که این دو گروه نمایش دوباره فعال شوند حوزه معاونت و سینمایی استان این آمادگی را دارد گروه هایی که در همدان دارای اجرا هستند همزمان با استان چند روزی را نیز در اسدآباد اجرا داشته باشند.

وی همچنین در رابطه با ۱۸ اسفند سالروز شهادت سیدجمال الدین و نیز روز اسدآباد، اضافه کرد:این برنامه تنها نباید به یک برنامه یک روزه محدود شود بلکه در نمایشگاه سراسری کتاب که دی ماه برگزار می شود و یک روز را به شهرستان ها اختصاص می دهیم با تشکیل کمیته ای توسط اداره ارشاد می توان روز فرهنگ اسدآباد را نیز در این برنامه جا داده شود و برای ۱۸ اسفند نیز یک کنگره وزین برای شیدجمال الدین برگزار کرد.
احسانی با تاکید بر اینکه برای غنی شدن برنامه های فرهنگی و هنری از ظرفیت اساتید فرهنگ و هنر در جهت فعال شدن برنامه های شهرستان استفاده شود، خاطرنشان کرد:سال آینده چند برنامه شاخص خاص منطقه با توجه به ظرفیت شهرستان برای اسدآباد در نظر گرفته و اجرا خواهد شد.

بیمه هنرمندان،گرانی بیمه هنرمندان،نداشتن انتشاراتی،چاپخانه،عدم موسسه فرهنگی، نبود فرهنگسرا، کمبود اعتبارات فرهنگی و هنری،یارانه کاغذ،هزینه های بالای چاپ وحمایت از نویسندگان ازمشکلات و مواردی بود که اصحاب فرهنگ و هنر اسدآبادی در این نشست صمیمی به آن اشاره داشتند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد همدان در این جلسه تصریح کرد:فرهنگ و ارشاد استان این آمادگی را دارد تا فعلا برای اموال و وسایل دانشگاه علمی کاربردی در صورت نداشتن فضادر استان یک فضا و یا اتاق را برای نگهداری وسایل این دانشگاه به آنان بدهد و برای انجام کارهای اداری دانشجویان نیز حاضریم با رایزنی با دانشگاه علمی کاربردی و فرمانداری یک محل در شهرستان برای این امر اختصاص داده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha