• دوشنبه / ۱۱ آذر ۱۳۹۸ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 98091107710

پیوستن پاکبانان شیراز به شبکه دوستداران کتاب

پیوستن پاکبانان شیراز به شبکه دوستداران کتاب

ایسنا/فارس پاکبانان و باغبانان شیرازی در ادامه برنامه‌های تدارک‌دیده شده برای کسب عنوان پایتختی کتاب، طی مراسمی به شبکه دوستداران کتاب شیراز پیوستند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز دوشنبه 11 آذر در مراسم پیوستن پاکبانان و باغبانان شیراز به شبکه دوستداران کتاب ابراز امیدواری کرد که بتوان با ایجاد شبکه‌های کتابخوانی در گروه‌های مختلف جامعه، اعم از خانواده شهرداری و غیر آن، همچون سالمندان، کودکان و توانخواهان فرهنگ کتابخوانی را در میان اقشار مختلف رواج داد.

ابراهیم گشتاسبی‌راد گفت: فارغ از اینکه شیراز بتواند عنوان پایتختی کتاب را کسب کند یا نه؛ مهم این است که کتابخوانی در بین مردم توسعه یابد.

معاون شهرداری شیراز با اشاره به سابقه این شهر در عرصه نویسندگی و کتابخوانی، یادآور شد: از آن هنگام که عضدالدوله دیلمی در بیش از 1100 سال پیش کتابخانه بزرگی ایجاد کرد تا امروز، شاهد هستیم که فرهیختگان اهل کتاب در فارس همچنان به گسترش این امر فرهنگی اهتمام دارند.

او کتابخوانی را محور توسعه و نشانه توسعه یافتگی ملت‌ها دانست و گفت: مردم در کشورهای توسعه‌یافته در همه حال، مشغول کتاب‌خوانی‌اند و فرهنگ به همراه داشتن کتاب‌های جیبی رواج دارد.

معاون شهرداری شیراز گفت: امروز شاهد آن هستیم که نسل جدید با خواندن انواع کتاب‌ها اعم از کاغذی یا غیر آن، در این زمینه گام‌هایی برداشته است.

گشتاسبی‌راد با اشاره به عصر انفجار اطلاعات، بیان کرد: دسترسی به اطلاعات زمینه پرسش‌گری را در جوانان فراهم می‌کند و از این منظر هم، فرصت به شمار می‌رود و هم تهدید. دریافت اطلاعات فاقد ارزش تهدیدی برای دانش و آگاهی عمومی فرصت جهان اطلاعات محسوب می‌شود و در چنین شرایطی، اینکه چه کسی باید پاسخگوی پرسش‌هایی باشد که بعد از دسترسی به این شبکه اطلاعات رخ می‌دهد، همچنان مشخص نیست.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس نیز در این مراسم، کار باغبانان و پاکبانان را ستود و زدودن گرد از رخسار شهر را با زدودن زنگار نادانی از روان، به یکدیگر شبیه دانست.

روح‌الله منوچهری بیان کرد: کتاب گنجینه‌ای از دانش الهی و بشری است و ماحصل اندیشه‌ورزی فرهیختگان است که می‌تواند درباره گذشته، حال و آینده مسائل روز راهگشا باشد.

وی با اشاره به تعبیر رهبری که از کتاب با عنوان جویبار یاد کردند، گفت: کتاب همچون جویباری روان است که به اطراف نشاط می‌بخشد، اطلاعات عمومی را افزایش می‌دهد و باعث برنامه‌ریزی در امور زندگی می‌شود.

به گزارش ایسنا، در این مراسم تعدادی از پاکبانان به معرفی کتاب‌های دلخواه خود همچون، بخارای من،ایل من؛ بیشعوری؛ دیوان حافظ و راز پاک‌زیستن پرداختند.

با پیوستن پاکبانان به شبکه دوستدار کتاب، همه آن‌ها می‌توانند به‌صورت رایگان به عضویت کتابخانه‌های عمومی در آیند.

پیش از این گروه‌ها و اصناف مختلف نظیر سالمندان، آتش‌نشانان، دانش‌آموزان، نابینایان، نامه‌رسانان، رستوران‌ها و کافه‌داران و دیگر گروه‌ها نیز از طریق معاونت فرهنگی شهرداری به این شبکه پیوسته‌اند.

طرح انتخاب پایتخت کتاب ایران از سال ۱۳۹۳ آغاز شد و تا کنون چهار دوره متوالی آن برگزار شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha