• یکشنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98091006754
  • خبرنگار : 30054

معرفی پرفروش‌ترین برندهای تلویزیون در ایران

معرفی پرفروش‌ترین برندهای تلویزیون در ایران

خرید یک تلویزیون جدید می‌تواند چالش‌برانگیز باشد؛ با وجود تعداد زیادی مدل مختلف انتخاب مشکل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سلام بابا، مارک‌های جدید در سال‌های اخیر محبوبیت چشمگیری یافته‌اند و برخی از این مارک‌های جدید شروع به ساخت مدل‌هایی می‌کنند که مطابق با مدل‌های بسیار گران‌تر از مارک‌های دیگر کیفیت و امکانات نزدیکی دارند. از ویژگی‌های هوشمند گرفته تا طراحی، هر برند سیاست خاص خود را روی محصولات تولیدشده پیاده‌سازی می‌کند؛ بنابراین چگونه بهترین برندها را بشناسیم؟ در ادامه همراه ما باشید با معرفی بهترین مارک‌های تلویزیون‌های هوشمند که در ایران مردم از آن‌ها بیشترین استقبال را دارند.

تلویزیون سامسونگ: محصولات پرفروش بسیار با کیفیت با طراحی زیبا

سامسونگ یکی از مارک‌های شناخته شده در صنعت تلویزیون و یکی از بهترین مارک‌های تلویزیون است. سامسونگ هر ساله مدل‌های مختلفی را تولید و روانه بازار می‌کند، از تلویزیون‌های با بودجه خیلی کم گرفته تا مدل‌های با کیفیت تصویر باورنکردنی (۸k). سامسونگ محصولاتی با کیفیت تصویر چشمگیر و ویژگی‌های عالی هوشمند ارائه می‌دهد. سیستم‌عامل هوشمند سامسونگ، Tizen OS، از بهترین و سریع‌ترین سیستم‌عامل‌ها است. در سال  ۲۰۱۹، شرکت سامسونگ فناوری "Ultra View Angle" را معرفی کردند که زاویه دید را بهبود می‌بخشد. با این‌ حال، با وجود افزایش زاویه دید نسبت کنتراست در همان زمان کاهش می‌یابد. فناوری یادشده را در تمام اندازه‌ها و مدل‌های تلویزیون گنجانیده است. یکی دیگر از فناوری‌های اخیر تلویزیون‌های سامسونگ "Ambient Mode" در این حالت نه‌تنها امکان نمایش آثار هنری (همانند قاب عکس) وجود دارد، بلکه امکان نمایش اخبار یا شرایط آب و هوایی را نیز دارد؛ اما جذاب‌ترین قابلیت این حالت، امکان نمایش محیط پشت تلویزیون برای یکپارچه کردن تصویر آن به دیوار را دارد.

به‌طورکلی، سامسونگ از یک سال‌به‌سال دیگر تغییرات کمی در مدل‌های خود دارد. با این‌ حال، این نظریه همیشه درست نیست. سامسونگ در سال ۲۰۱۷ اولین تلویزیون‌های QLED را معرفی کرد که به‌واسطه کیفیت نمایش رنگ‌ها بسیار محبوبیت داشته و دارد. در سال ۲۰۱۸، اولین تلویزیون ۸k بانام Samsung Q۹۰۰R منتشر شد. در همان سال، فناوری‌هایی مانند FreeSync VRR،  بهبود نرخ فریم در بازی‌ها  و حالت بازی خودکار در تلویزیون‌های سری بالا اضافه شد که باعث محبوبیت تلویزیون در بین گیمرها شد. سامسونگ همچنین به دنبال رضایت هر چه بیشتر مشتریان فعلی است، بنابراین بسیاری از به‌روزرسانی‌ها در صورت وجود سخت‌افزار مربوطه می‌توانند از آن پشتیبانی کنند و هرچند وقت امکاناتی جدید و بروزتر به تلویزیون اضافه خواهد شد.

تلویزیون ال‌جی: تلویزیون‌های OLED بی‌نظیر هستند اما قیمت بالایی دارند

ال‌جی به دلیل داشتن تلویزیون‌های OLED بسیار مشهور است، چرا؟ چون اولین تولیدکننده این تلویزیون‌ها است. کیفیت تصویر اکثر تلویزیون‌های OLED به دلیل وجود فناوری ترکیبی که به تلویزیون‌ها امکان می‌دهد که هر پیکسل برای خودش کار کند، سیاهی مطلق را به وجود میاورد و نسبت کنتراست بالایی را ایجاد می‌کند  که منجر به ایجاد  بالاترین سطح کیفیت تصویر  خواهد شد،  با این‌ حال، LG نیز تعداد زیادی تلویزیون LED - LCD را تولید می‌کند که عمدتاً از پنل‌های IPS استفاده می‌کنند. پنل‌های IPS زاویه دید وسیع‌تری نسبت به پنل‌های VA سونی و سامسونگ دارند اما متاسفانه نسبت کنتراست ضعیفی دارند و همین امر باعث می‌شود رنگ سیاه در اتاق تاریک مانند خاکستری به نظر برسند که مردم با نام لکه تصویر از آن نام می‌برند و عمدتاً آن را به‌عنوان یک مشکل می‌بینند در حالی‌ که این‌طور نیست. تلویزیون‌های ال‌جی  معمولاً نمی‌توانند روشنایی بالایی را ارائه دهند.

به‌طورکلی، تلویزیون‌های ال‌جی به لطف صفحات IPS خود تأخیر ورودی بسیار کم و زاویه دید گسترده‌تری نسبت به سایر مارک‌ها دارند. رابط هوشمند ال‌جی WebOS است که ضمن دسترسی به یکی از بزرگ‌ترین مجموعه برنامه‌های موجود، سریع و آسان قابل‌ استفاده است. WebOS  از بهترین سیستم‌عامل‌های تلویزیون است که ما تاکنون آزمایش کرده‌ایم. بیشتر  تلویزیون‌های اسمارت ال‌جی دارای کنترل جادویی هستند.

تلویزیون سونی: کیفیت تصویر سونی فوق‌العاده است، همین!

در سال ۱۹۶۰، سونی با اولین تلویزیون ترانزیستور خود شروع به تولید نمایشگر کرد. از آن زمان، آن‌ها همیشه به یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان تلویزیون تبدیل شدند و همیشه در صدر فناوری بودند. در سال ۲۰۱۸، آن‌ها خطوط تولید خود را ترکیب کرده و انتخاب مصرف تلویزیون را برای مصرف‌کنندگان ساده‌تر کردند. سونی کل بازار را در برمی‌گیرد و برای هر نیاز محصولی دارد، از تلویزیون بسیار ابتدایی ۴k سطح ورودی تا پیشرفته‌ترین تلویزیون‌های OLED برای علاقه‌مندان به تلویزیون و آن‌ها را به یکی از بهترین مارک‌های تلویزیون تبدیل کرده است.

سونی در مقایسه با دیگر تولیدکنندگان، اولویت بالاتری در کیفیت و دقت تصویر دارد. سونی بیشتر تلویزیون‌های خود را به Android TV ۸.۰ ارتقا داده است. این سیستم‌عامل، جدا از اینکه به شما امکان دسترسی به فروشگاه Google Play با تعداد زیادی برنامه را می‌دهد، بسیار سریع‌تر از نسخه قبلی خود یعنی Android ۷.۰ کار می‌کند و یکی از بزرگ‌ترین عیب‌های سونی را برطرف می‌کند:  سرعت پاسخگویی پایین سیستم‌عامل.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha