• پنجشنبه / ۷ آذر ۱۳۹۸ / ۱۵:۰۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98090704828
  • منبع : نمایندگی سمنان

قانونی که مردم را به تخلف در ساخت‌و سازها ترغیب می‌کند!

قانونی که مردم را به تخلف در ساخت‌و سازها ترغیب می‌کند!

ایسنا/سمنان معاون ‌هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان معتقد است که ماهیت کمیسیون ماده "۱۰۰" و سازوکارها در این قانون به‌گونه‌ای است که مردم را به تخلف در ساخت‌و ساز ترغیب می‌کند.

دکتر منوچهر ‌فخری، در این کارگاه آموزشی کمیسیون‌ ماده "۱۰۰" که با حضور شهرداران استان برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه قانونگذار در این حوزه به نوعی به شهرداری‌ها اجازه می‌دهد با اخذ جریمه از تخلفات، منبع درآمدی را برای خود ایجاد کنند که این منبع درآمدی از منظر من مشروع نیست.

معاون استاندار سمنان با بیان اینکه با اصل کمیسیون‌ ماده "۱۰۰" به عنوان منبع درآمدی برای شهرداری‌ها مخالف هستم ادامه داد: از نظر بنده درآمد این‌ کمیسیون برای شهرداری‌ها مشروع نیست.

فخری افزود: زمانی که قانونگذار کُد درآمدی به اسم کمیسیون ماده "۱۰۰" برای شهرداری ایجاد می‌کند، در واقع به شهرداری‌ها اجازه می‌دهد با اخذ جریمه از تخلفات، منبع درآمدی را برای خود ایجاد کنند.

معاون ‌هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان خاطرنشان کرد: باید ساز و کاری اندیشیده شود تا کُد درآمدی کمیسیون ماده " ۱۰۰" از درآمدهای شهرداری استثنا شود، چرا که ماهیت این کمیسیون مردم را به تخلف در ساخت و ساز ترغیب می کند.

این مقام ارشد استانی معتقد است: با جریمه تخلفات در کمیسیون ماده "۱۰۰" و مشروعیت بخشی به این تخلف صورت گرفته، بخشی از حقوق سایر شهروندان تضییع می‌شود.

دکتر فخری از شهرداران خواست در ارتباط با اجرای این قانون دقت نظر کافی داشته باشند تا آراء صادر شده در این کمیسیون، منطبق بر قوانین و دارای قابلیت اجرایی باشند.

معاون ‌هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان اجرا و برگزاری‌ دوره‌های آموزشی در خصوص قوانین شهرداری‌ها و ماده "۱۰۰" را بسیارحائز اهمیت خواند و تصریح کرد: حضور تمامی شهرداران استان در این دوره های آموزشی امری ضروری است و درصورت غیبت و عدم‌ حضور مستمر، قطعا در بحث ارزیابی شهرداران این کوتاهی لحاظ خواهد شد.

وی گفت: عدم اشرافیت برخی از کارشناسان‌ ما به قوانین و مقررات، یک حلقه مفقوده در بحث مدیریت امور شهری و به خصوص مباحث مرتبط با کمیسیون ماده "۱۰۰" است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۹-۰۷ ۲۲:۵۳

کاش فقط منبع در آمدی بود شده منبع کلاه برداری مادر من زمینی به ارث برده بود برای تجزیه و تغییر کاربری اقدام کردند نقشه مشخص شد و سهم هم مشخص شد بعد در عمل که آمد شهرداری 90 متر از زمین را کش رفت بعد در ساخت خانه آن 90 متر که کم شده هیچ بخاطر اضافه ساخت 380 میلیون جریمه کرد در زمینی که واحد مسکونی متری 10 میلیون هست 90 متر 900 میلیون به ما ضرر زده باید 380 میلیلون هم بدیم. بعد اون 90 متر رو 30 میلیون دادن گفتن خسارتتون ...

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۰۸ ۰۵:۰۸

slm اگر مردم تهران منظورتونه که تقریبا 90 درصدشون شاید فقط دیپلم دارن یعنی در واقع پایتخت بی سوادی هست