به گزارش ایسنا، کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن حمایت از دستاوردهای فکری در قالب ثبت اختراع در ادارات ثبت اختراع معتبر جهان، آشنایی مخترعان با اهمیت و ضرورت ثبت اختراع را انجام میدهد. این کار در دفاتر همکار کانون که در دانشگاههای گوناگون در کشور مستقر هستند، انجام میشود.
این همکاری افزایش تعداد ثبت اختراع در کشور را به دنبال دارد که از یک سو جایگاه کشور را در کسب شاخصهای نوآوری و مالکیت فکری ارتقا میدهد و از سوی دیگر زمینه را برای تشکیل دفاتر انتقال فناوری در راستای درآمدزایی برای دانشگاهها و زمینه ورود آنها به دانشگاههای نسل سوم فراهم میکند.
در حال حاضر ۵۶ دفتر همکار از حمایتهای کانون بهرهمند هستند. کانون در طول سال با برگزاری دورههای آموزش نسبت به توانمندسازی مسئولان این دفاتر اقدام میکند تا آنها مشاوره و آگاهی درستی به مخترعان برای ثبت اختراعشان دهند. همچنین دفاتر فعال از حمایتهای تشویقی کانون نیز برخوردار میشوند.
در این راستا ۲۴ و ۲۵ شهریور ماه امسال دوره توانمندسازی برگزار شد و در ادامه آن ۱۰ و ۱۱ آذر ماه جاری نیز دوره توانمندسازی دیگری برگزار میشود تا مسئولان دفاتری که در دوره پیش حضور نداشتند، از آن استفاده کنند.
در این دوره دو روزه، علاوه بر آموزش مباحث مربوط به ثبت اختراع، اهداف دیگری همچون ایجاد تعامل مؤثر میان مسئولان دفاتر، شبکهسازی، بهرهگیری از تجارب ارزنده دفاتر موفق و برقراری ارتباط تنگاتنگ با کانون پتنت معاونت علمی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام
نظرات