به گزارش ایسنا، کمال دهقانی فیروزآبادی در جلسه علنی امروز (سهشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور گفت: مجتمع فولاد میبد در دهه ۸۰ با سرمایه ملی کار خود را شروع کرد و با تولید ۳۰۰ هزار تن شمش چدن شانه به شانه مراکز تولید فولاد کشور آمد. این دوران شکوفایی اما تا سال ۸۸ بیشتر طول نکشید و این مجتمع در جریان خصوصی سازی دو بار به بخش خصوصی واگذار شد. متاسفانه برآورد درستی از تواناییهای سرمایه گذاران نشد و این مجتمع تعطیل شد. آن چه مهم است، فقط بیکاری چند صد کارگر نیست بلکه وارد شدن ضررهای میلیاردی به سرمایهگذاران خرد و اعتماد از دست رفته مردم به سرمایهگذاری در تولید است.
نماینده مردم میبد و تفت در مجلس شورای اسلامی از رئیس جمهور و وزرای اقتصادی برای دستور حل مشکل فولاد میبد تشکر کرد و خواست که به طور جدیتر به این موضوع ورود کرده و تا آخر همراه مسوولان امر باشد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد اعتراضات و اغتشاشات مردم در واکنش به اصلاح قیمت بنزین گفت: با توجه به یافتههای دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی، اظهارات رسمی وزارت خارجه روسیه مبنی بر این که آمریکا مسئول ناآرامیهای اخیر ایران است و همچنین دخالت سرسپردگان آمریکا در منطقه مثل رژیم اشغالگر قدس و عربستان سعودی که کارنامه آدم کشی آنها در دنیا مشهور است و تولید کننده تفکر وهابی گری و صهیونیستی بودند و افراد جنایت کاری مثل نتانیاهو و بن لادن را پرورش دادند و همچنین با توجه به اظهارات سفیر آمریکا در آلمان در مورد دخالت آمریکا در ایران از دولت و دستگاه دیپلماسی میخواهم که اسناد این دخالتها و اقدامات ضد امنیتی را به همراه برآورد دقیق از میزان خسارتهای مادی و معنوی را جمع آوری و از طریق مراجع حقوقی بین المللی پیگیریهای لازم را به عمل آورد.
وی افزود: از دستگاههای اجرایی میخواهم که توجه خود را به برنامههای کمک رسانی به اقشار ضعیف جامعه ببرند و مشکلات معیشتی را حل و فصل کرده و مبارزه با گرانی را هدف اصلی خود قرار دهند.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی با بیان این که ۱۵ سال پیش سند چشم انداز ۱۴۰۴ نوشته شده است، این سند را برای پیشرفت کشور دانست و گفت: براساس این سند باید تا ۵ سال آینده ایران تبدیل به قویترین قدرت اقتصادی منطقه شود. سوال این جا است که آیا همه قوای سه گانه و همه دستگاهها به سمت این هدف گامهای لازم را برداشتهاند؟
وی با اشاره به ظرفیتهای جغرافیایی ایران گفت: داشتن متنوعترین منابع معدنی، نیروی انسانی توانمند، بازار مصرف ۵۰۰ میلیونی همسایگان چیزهای بعیدی است که در کمتر کشوری پیدا میشود. مطمئن باشید به تعداد انگشتان یک دست هم کشوری مثل کشور ما پیدا نمیشود پس مشکل کار کجاست؟ بخشی از مشکل در مدیریت و تصمیم گیری به موقع است. با اعمال مدیریت قاطع و کنترل نظارت دقیق میتوانیم در ۵ سال باقی مانده به اهداف این سند دست پیدا کنیم.
دهقانی فیروزآبادی در پایان نطق خود ضمن تاکید رهبری به اصلاح ساختار بودجه کشور، اصلاح ساختار بودجه را نقطه عطف دانست و تاکید کرد: اگر دولت دوازدهم این بودجه را به مجلس بیاورد و مجلس آن را تصویب کنند این اتفاق نقطه عطفی مهم است.
انتهای پیام
نظرات