به گزارش ایسنا، علی ربیعی درباره برنامه دولت در اصلاح قیمت بنزین و مدیریت مصرف سوخت اظهار کرد: شاید نتوانستیم آنطور که باید مزایای اجرای این طرح را به درستی توضیح دهیم ولی معتقدم که تصمیم عادلانهای گرفته شد تا یارانهها را هدفمندتر کنیم.
وی افزود: به هر حال این عادلانه نبود که پول یارانه بنزین از طریق قاچاق سوخت به کشورهای همسایه برود یا به کسانی پرداخت شود که ۳۳ برابر بیشتر از دهکهای پایین جامعه یارانه بگیرند.
عدم افزایش قیمت گازوییل در حمایت از حمل و نقل روستایی
به گفته ربیعی گازوییل در جریان اصلاح قیمت بنزین و سوخت برای روستاییان گران نشد تا هزینه حمل و نقل این قشر از جامعه افزایش نیابد و به کسب و کار و حمل و نقل روستایی لطمهای وارد نشود و از این محل به روستاییان و طبقات پایین تر جامعه کمک شود.
رئیس هیئت مدیره صندوق کارآفرینی امید در ادامه با تاکید بر اهمیت نظام تامین مالی خرد افزود: این نظام باید در کشور گسترش یابد و شورای پول و اعتبار این موضوع را در دستور کار خود قرار بدهد.امروز توسعه زنجیره اشتغال و بازار در روستاها نیازمند همکاری و دانش بیشتر است و ما روی اشتغال زنان روستایی متمرکز شدهایم تا از طریق فعالیتهای آنها به توسعه اشتغال روستایی کمک شود.
۶۶ درصد اشتغال در سال گذشته متعلق به زنان است
به گفته ربیعی، ۶۶ درصد اشتغال در سال گذشته متعلق به زنان بوده و زنان سهم بزرگی از بازار اشتغال را به خود اختصاص دادهاند.
وی که در دوره آموزشی مدیریت پروژههای اشتغالزایی روستایی و کاهش فقرسخن میگفت، همکاری صندوق کارآفرینی امید و تعدادی از بانکهای کشور در طرح اشتغال روستایی را مورد اشاره قرار داد و گفت: زنان روستایی ۴۰ درصد سهم دریافت تسهیلات را به خود اختصاص دادهاند و امروز نرخ مشارکت اقتصادی زنان در بحث اشتغال از ۱۲ درصد به ۱۸ درصد و در حوزه روستایی از ۱۸ درصد به ۲۳ درصد رسیده است.
رئیس هیات مدیره صندوق کارآفرینی امید با تاکید بر لزوم توسعه پوشش بیمهای روستاییان و عشایر خاطرنشان کرد: با توجه به آنکه جمعیت سالمند ایران در آینده به ۳۰ میلیون نفر میرسد در صورتی که نظام بیمهای مناسبی را درحمایت از روستاییان و عشایر تدوین نکنیم با جامعهای فقیر روبه رو خواهیم شد.
سخنگوی دولت در پاسخ به سئوال ایسنا درباره توزیع مرحله دوم کمک معیشتی دولت گفت: چهارشنبه این مرحله انجام میشود.
برقراری تدریجی اینترنتی در برخی استانهای کشور
سخنگوی دولت همچنین درجمع خبرنگاران درباره قطع اینترنت در کشور و مشکلاتی که برای برخی از مشاغل به ویژه دانشجویان ایجاد شده گفت: طبیعی است که در این شرایط بسیاری از مشاغل و بانکها از جمله مشاغل اینترنتی دچار مشکل شده باشند و ما سعی کردیم که این مشکل را حل کنیم؛ البته بعضی مشاغل و کارهای دانشجویان باقی مانده که میپذیریم.
ربیعی تصریح کرد: شورای عالی امنیت کشور این تصمیم را گرفته و براساس آنچه که اطلاع دارم در برخی از استانها که آرام آرام این اطمینان ایجاد شود که سوء استفاده از اینترنت صورت نمیگیرد این برگشت صورت خواهد گرفت.
وبه گفته وی تصمیمگیری درباره بازگشت اینترنت و برقراری آن با کسانی است که باید آن را اعلام کنند.
سخنگوی دولت در پایان گفت: درک میکنیم که مردم دچار سختی شدند و برخی مشاغل به این دلیل برایشان مشکل ایجاد شده اما نگرانی بزرگتر در شرایط حاضر حفظ آرامش و ثبات کشور است.
انتهای پیام
نظرات