• سه‌شنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۸ / ۰۹:۲۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 98082817965
  • خبرنگار : 71477

واکنش کره شمالی به تعویق مانور نظامی آمریکا با کره جنوبی

واکنش کره شمالی به تعویق مانور نظامی آمریکا با کره جنوبی

کره شمالی امروز (سه‌شنبه) تاکید کرد که تصمیم اخیر آمریکا برای به تعویق انداختن مانور نظامی مشترکش با کره جنوبی را به عنوان امتیازی که بتواند پیونگ‌یانگ را به مذاکرات اتمی برگرداند، تلقی نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، کیم یونگ چول، یکی از مقامات ارشد کره شمالی گفت: اگر آمریکا می‌خواهد شاهد از سرگیری مذاکرات اتمی باشد، باید به طور کامل مانور نظامی مشترکش با کره شمالی را کنار بگذارد و از اقدامات خصمانه علیه پیونگ‌یانگ دست بردارد.

اظهارات کیم یونگ چول نخستین واکنش مستقیم به اطلاعیه روز یکشنبه مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا و همتای کره جنوبی‌اش محسوب می‌شود؛ اطلاعیه‌ای که در آن این متحدان اعلام کردند که مانور نظامی-آموزشی مشترکشان را با هدف نشان دادن حسن نیت خود به کره شمالی برای مدتی به تعویق می‌اندازند.

این اقدام آمریکا و کره جنوبی به عنوان تلاشی برای متقاعد کردن کره شمالی در راستای از سرگیری مذاکرات اتمی تلقی شده است؛ مذاکراتی که از زمان ناکامی نشست میان دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون، ررهبر کره شمالی در ماه فوریه متوقف شده است.

کیم یونگ چول در بیانیه‌ای که توسط رسانه دولتی کره شمالی منتشر شده، گفت: آمریکا تلاش می‌کند تا تاثیر خوبی بگذارد، انگار که می‌خواهد به صلح و امنیت در شبه‌جزیره کره کمک کند و تعلیق مانورهای نظامی مشترکش با کره جنوبی را به عنوان توجه و دادن امتیاز به فرد دیگر توصیف می‌کند. اما ما از آمریکا می‌خواهیم که این مانورها را یکبار برای همیشه متوقف کند.

وی همچنین در این بیانیه آمریکا را به تلاش برای زمان خریدن همزمان با نزدیک شدن ضرب‌الاجل تعیین شده از سوی کره شمالی متهم کرد. پیونگ‌یانگ تا پایان سال جاری میلادی به واشنگتن فرصت داده تا پیشنهادات جدید و قابل توجهی را برای رفع این بن‌بست ارائه دهد.

کیم یونگ چول گفت: آمریکا نباید تا قبل از کنار گذاشتن سیاست خصمانه خود علیه کره شمالی، رویای مذاکره برای خلع تسلیحات اتمی این کشور را در سر بپروراند.

کیم یونگ چول یکی از نزدیکان کیم جونگ اون است که رهبری دیپلماسی اتمی کره شمالی با آمریکا را برعهده دارد و تا پیش از نشست ناکام ماه فوریه دو بار به واشنگتن سفر کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha