امانالله پاپی در گفتوگو با ایسنا در خصوص کسب نشان نقره مسابقات قهرمانی پارا دو و میدانی جهان در ماده پرتاب نیزه کلاس F۵۷ با ثبت رکورد ۴۷.۸۰ متر، اظهارکرد: سطح مسابقات بسیار بالا بود. رقیب اصلی من از کشور برزیل بود و مشخص بود که رکورد خوبی را هم به ثبت میرساند زیرا امکانات خوبی داشت و از این نظر به هیچ عنوان قابل قیاس با هم نبودیم.
وی با گلهمندی نسبت به نبود تجهیزات، عنوان کرد: سه سال است که عضو تیمملی هستم ولی هنوز یک نیزه اصلی برای اینکه بتوانم تمرین کنم، به من ندادهاند. این موضوع را چندین بار هم به فدراسیون و کمیته ملی پارالمپیک گفتهام. من در ایران با نیزه غیراستاندارد و نیزهای که برای آموزش در مدارس است، تمرین میکنم، در حالی که رقیب برزیلی من در رقابتهای جهانی با همان نیزهای که در مسابقات پرتاب کرد، تمرین هم میکرد. او به همین دلیل توانست رکورد جهان را که در اختیار من بود، ارتقا دهد و به نام خود ثبت کند.
این ملیپوش دو و میدانی جانبازان و معلولان با بیان اینکه گاهی اوقات پول حرف اول را نمیزند و برای مدالآوری تجهیزات تعیینکننده است، گفت: در مسابقات جهانی، من شش پرتاب با نیزه جدید داشتم و در آخرین پرتاب توانستم رکورد بیشتری را ثبت کنم و به مدال نقره برسم. در هیچ جای دنیا به این صورت نیست. آنقدر نیزههای ورزشکار برزیلی خوب بودند که ما حتی در مسابقات با نیزههای او پرتاب داشتیم. نیزههای او حتی از نیزه مسابقات هم بهتر بود. به هر حال رقبا با بهترین تجهیزات تمرین میکنند.
وی عنوان کرد: شب پیش از مسابقه به جای اینکه استراحت کنم، به این موضوع فکر میکردم که فردا با چه نیزهای در مسابقه شرکت کنم. زمانی که در رقابتهای قهرمانی کشور توانستم رکورد خوبی را ثبت کنم به این دلیل بود که سه ماه با نیزه دیگر ورزشکاران تیمملی تمرین میکردم ولی برای رقابتهای جهانی نتوانستم نیزه آنها را داشته باشم.
پاپی با اشاره به پرداخت جوایز پاراآسیایی جاکارتا، گفت: پیش از اعزام به مسابقات جهانی پارا دو و میدانی، مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان جوایز ما را پرداخت کرد اما اگر این پول زودتر به دست من میرسید، حداقل میتوانستم یک نیزه اصلی برای خودم خریداری کنم تا با شرایط بهتری به رقابتهای جهانی بروم.
وی در پایان گفت: از هفته آینده تمریناتم را برای حضور در پارالمپیک توکیو آغاز میکنم تا بتوانم با وضعیت خوبی در این رویداد شرکت کنم.
انتهای پیام
نظرات