• چهارشنبه / ۲۲ آبان ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98082214079
  • خبرنگار : 50042

سراجی خبر داد

سالم سازی ۱۲۰۰ بوفه مدرسه در گیلان

سالم سازی ۱۲۰۰ بوفه مدرسه در گیلان

ایسنا/گیلان معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش گیلان گفت: در راستای سالم سازی بوفه های مدارس، ۱۲۰۰ بوفه ساماندهی شده و غذاهایی مانند عدسی و ساندویچ های سالم در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد.

امیر سراجی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به تغییر ذائقه کودکان به سمت غذاهای آماده و فرآوری شده، اظهار کرد: متاسفانه مصرف نوشابه های گازدار، چیپس و پفک در دوران کودکی سبب چاقی و به دنبال آن ایجاد بیماری هایی مثل افزایش فشار خون و دیابت می شود. این درحالی است که چنین بیماری هایی امروزه به سنین پایین کاهش یافته است.

وی با اشاره به نیاز روزانه بدن به حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد کالری، افزود: میان وعده های سالم مانند نان، پنیر، گردو، نان و پنیر و سبزی، تخم مرغ آب پز، میوه ها و انواع نوشیدنی سالم مثل آب ساده و دوغ بدون گاز و کم نمک علاوه بر سلامت غذایی در مدرسه، نیاز به کالری مورد نیاز روزانه بدن را تامین می کند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به فهرست غذاهای ممنوعه عرضه شده در بوفه ها، گفت: ارائه انواع نوشابه های گازدار، سوسیس، کالباس، پیتزا، همبرگر، فلافل، خیارشور، پاستیل، بستنی یخی، چیپس و پفک اکیدا در مدارس ممنوع است.

سراجی با اشاره به اقدامات آموزش و پرورش در فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم، تصریح کرد: همزمان با آغاز سال تحصیلی چارت مشخصات غذاهای سالم و همچنین غذاهای ناسالم طی دستورالعمل جامع تغذیه سالم به همه واحدهای آموزشی استان اعلام شده، پوستر راهنمای تغذیه سالم که حاوی لیست غذاهای مجاز و غیرمجاز است جهت نصب در تابلو اعلانات یا سر در بوفه جهت اطلاع رسانی به دانش آموزان کلیه مدارس استان ارسال خواهد شد.

وی با اشاره به نقش مدیران مدارس در ترویج غذای سالم خاطرنشان کرد: مدیران مدارس، مسئول اصلی بوفه مدرسه هستند که باید بر سلامت فعالیت بوفه ها نظارت مستقیم داشته باشند و اگر در مدارس غذاهایی خارج از چارچوب ارائه شده به دانش آموزان عرضه شود مسئولیت پاسخگویی به عهده مدیر مدرسه است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان گیلان با بیان نظارت ۲۳۰ مراقب سلامت در مدارس سطح استان برسلامت بوفه های مدارس، خاطرنشان کرد: در راستای سالم سازی بوفه های مدارس ۱۲۰۰ بوفه ساماندهی شده و غذاهایی مانند عدسی و ساندویچ های سالم در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد، همچنین با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی برای متصدیان بوفه یا فروشندگان مواد غذایی و مدیران مدارس به زودی کلاس های آموزشی برگزار می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha