به گزارش ایسنا، علی بختیار نماینده مردم گلپایگان در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس ضمن تبریک به مناسبت هفته وحدت اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی رشادتهای ملت در ۸ سال دفاع مقدس، مقابله با تحریمهای ظالمانه غرب علیه کشورمان همگی به سایه اعتماد و اطمینان مردم با همدلی و یکپارچگی انجام شد وگرنه تفرقه هر بنیانی را سرنگون میکند.
وی افزود: با توجه به اینکه روز گذشته رئیس جمهور به عنوان مقام دوم کشور و دارندهی مسئولیتهای مهم در یزد سخنرانی داشتند این که عدهای معدود قصد داشتند در سخنرانی ایشان اخلال ایجاد کنند را محکوم میکنم و با توجه به بیانات صریح مقام معظم رهبری مبنی بر تقبیح حرکات خودسرانه و برهم زننده از وزارت کشور نهادهای قضایی و امنیتی قرار است که انتظار است به صورت جدی رسیدگی کنند.
نماینده مردم گلپایگان در مجلس اظهار کرد: ضمن احترام به همه جریانات سیاسی و صاحب منسبان باید بگویم که بازنگری در سیاستها و اقدامات خودشان را در مجموعه تحت امرشان مورد توجه قرار دهند؛ به نحوی که موجب تقویت وحدت ملی شود. با دشمن تراشی و دفع حداکثری و اعمال سلیقهای بیپایه و اساس جامعه با بحران بیشتری روبرو خواهد شد که به صلاح نظام و انقلاب نخواهد بود و دشمنان کشور را شاد خواهد کرد.
وی ادامه داد: نفع هر گونه ستمگری و سلطهگری و سلطه پذیری در بند ج اصل دوم قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است. دولت روسیه و اتحادیه جماهیر شوروی در گذشته دارای چنین سیاستهای استعماری بوده است. زمانی که دست از استعمار و استثمار برداشت، منع برای رابطه با آن هم برداشته شد. اگر آمریکاییها هم به سیاستهای استعمارگری سلطهگری، پایان دهند و خود را قیم جهان ندانسته و به تعهدات بینالمللی خود پایبند باشند و همچنین جبران مافات کنند جمهوری اسلامی رفتاری دیگر با آنها خواهدت داشت.
بختیار عنوان کرد: با اندکی سعه صدر و همکاری فی مابین دولت و مجلس میتوان راه را در رابطه با موضوع رونق اقتصادی هموار نمود. رسالت ما نمایندگان مجلس آن است که راهکار برون رفت از شرایط کنونی را بیابیم و برای تحریم نفت به تامین منابع جایگزین و هدایت سرمایههای مردم به بخشهای مولد راه حل جستجو کنیم.
وی افزود: تحریم نفت، بنزین و بسیاری از کالاهای استراتژیک در دوران تحریمی سابق نقطه اتکای آمریکا برای از پای درآوردن ملت ایران بود، اما امروز با همکاری دولت و مجلس در این دوره از تحریمها تحریم بنزین و کالاهای استراتژیک مسالهای برای کشور نیست. وابستگی کشور به درآمدهای نفتی کشور را در تنگنا قرار داده؛ تحریم نفت هم راهکار مناسبی دارد. طرح توسعه منابع پایین دستی نفت به میزان ۲ میلیون بشکه با سرمایه مردمی از طریق بازار بورس نقدینگی را به سمت اتمام طرحهای نیمه تمام و ارتقاء و ایجاد پالایشگاهها و پتروپالایشگاهها که شما نمایندگان تصویب کردید میبرد که این موضوع یکی از راهکارهایی است که دولت باید هر چه سریعتر آیین نامه آن را تصویب و اجرایی کند. با این مدل مالی توسعه یافته میتوان نقدینگی غیر مولد را به سمت بخش مولد جذاب سوق داد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس در پایان اضافه کرد: امروز توجه به گردشگری در تمام ابعاد علمی، فرهنگی و درمانی و ورزشی و کشاورزی و دامداری در حال رشد است. به طوری که کشورها به سمت تامین منابع از این طریق و تامین ۵۰ درصد تولید ناخالص ملی خود از این طریق مورد نظر قرار میدهند اما ما در کشور برای بهبود زیرساختهای گردشگری چه اقداماتی را صورت دادیم؟ آثار موجود چگونه نگهداری میشود؟
انتهای پیام
نظرات