• سه‌شنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98082113280
  • منبع : نمایندگی همدان

پایان جشنواره تئاتر کودک همدان/معرفی برگزیدگان

پایان جشنواره تئاتر کودک همدان/معرفی برگزیدگان

ایسنا/همدان امروز -سه شنبه ۲۱ آبان ماه- بیست و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان به کار خود پایان داد.

رئیس بیست و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان در آئین اختتامیه که در مجتمع فرهنگی هنری بوعلی سینا برگزار شد، با اشاره به اینکه در جشنواره بیست و ششم  ۴۰۰ هنرمند داخلی و خارجی مهمان همدان بود، گفت: امیدواریم بتوانیم در توسعه شاخص های فرهنگی توفیق داشته باشیم.

احمدرضا احسانی با بیان اینکه جشنواره همزمان با آغاز امامت امام زمان(عج) در همدان آغاز به کار کرد، یادآور شد: بیست و ششمین جشنواره تئاتر کودک در آستانه هفته وحدت و ولادت پیامبر اکرم(ص) به پایان می رسد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در این جشنواره ۴۰۰ هنرمند داخلی و خارجی در قالب ۵۲ گروه نمایشی به اجرای نمایش پرداختند و نمایش ها در هفت سالن مرکز استان و هشت سالن شهرستان ها و حواشی شهر همدان به اجرا درآمد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان اضافه کرد: کارگاه های آموزشی به مدت پنج شب در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و سالن آمفی تئاتر اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان برگزار شد.

احسانی با بیان اینکه این جشنواره با حضور تمام دستگاه های اجرایی استان برگزار شد، گفت: باید از تلاش این دستگاه ها تقدیر و تشکر به عمل آورد.

نقش تئاتر در تربیت بچه ها

مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت ارشاد نیز با بیان اینکه به نیابت از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اینجا حضور دارم، گفت: از تلاش و آفرینشگری  هنرمندان در جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان سپاسگزارم. از همه کسانی که در برگزاری این رویداد هنری شرکت داشته اند به ویژه مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که حضور پررنگی در این جشنواره داشت، سپاسگزارم.

شهرام کرمی با بیان اینکه جشنواره بیست و ششم به پایان رسید اما وظیفه همه ما است که از همین امروز به فکر امانت های خداوند یعنی کودکان باشیم، افزود: باید تلاش کنیم تا دوره بعدی جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان را به نحو بهتری برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم به ضرورت تئاتر معاصر اشاره کنیم آن تئاتر کودک است چرا که نقش تربیتی و آموزشی دارد، یادآور شد: تئاتر با استفاده از زبان کودکانه و آفرینشگری هنر می تواند در تربیت بچه های ایران اسلامی نقش جدی و اساسی داشته باشد.

جشنواره به زیبایی و خوبی برگزار شد

دبیر بیست و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان نیز گفت: حضور هنرمندان از شهرستان های دیگر موجب گرما و روشنایی در جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان شد. ربع قرن تلاش مدیران قبلی جشنواره باعث شده است تا این جشنواره به زیبایی و خوبی برگزار شود.

مجید قناد ضمن تشکر ‌محبت همدانی ها در طول برگزاری جشنواره اظهار کرد: از نیروی انتظامی، صداوسیما، استانداری، فرمانداری، دبیر اجرایی و روابط عمومی ستاد برگزاری، گروه های هنری و کودکان حاضر در این جشنواره کمال تشکر را دارم.

مهمترین نیاز امروز جامعه هنری «آموزش» است

معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ‌ارشاد اسلامی نیز با بیان اینکه فرهنگ نیاز اساسی جامعه امروز است، گفت: جشنواره با دورهمی و همراهی بزرگسال و کودکان برگزار می شود. به واسطه حضور شش ساله در معاونت و جلسات متعددی که با اهالی فرهنگ و هنر در استان های سراسر کشور داشته ام، به نتایجی رسیده ام که حاصل آن کتابی سه جلدی خواهد شد.

علی اصغر کاراندیش مهمترین نیاز امروز جامعه هنری را  آموزش دانست و تصریح کرد: باید به کسانی که در شهرهای مختلف کشور زندگی می کنند و استعداد دارند پراخته شود و آموزش نیاز اساسی آن ها است. تا فرهنگ جامعه ارتقاء نیابد تمام تلاش های ما در حوزه های سیاسی، اجتماعی و عمرانی به نتیجه نمی رسد.

وی با بیان اینکه فرهنگ در جامعه امروز مظلوم است، یادآور شد: فرهنگ نیاز به توجه دارد بنابراین از تمام مسئولان دولتی و مجلس می خواهیم که به توسعه پایدار فرهنگ جامعه و اعتلای آن کمک کنند چرا که این حوزه حیاتی امروز مغفول مانده است.

برگزاری ۲۰ دوره جشنواره تئاتر در همدان

معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان نیز با بیان اینکه همدان نشان داده این توان را دارد که از ۲۶ دوره جشنواره تئاتر کودک و نوجوان، ۲۰ دوره را برگزار کند، اظهار کرد: با تلاش مسئولان وزارت ارشاد و مدیران استان بستر این کار مهم در همدان فراهم آمد.

مصطفی آزادبخت با اشاره به اینکه معتقدیم مکتب اسلام با همه جانبه نگری، نگاه ویژه ای به هنر و هنرمند دارد، افزود: سیاست و برنامه ریزی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران این است که عرصه را برای فعالیت هنری فراهم کند تا تأثیرگذاری مثبت خود را در جامعه نشان دهد.

وی با بیان اینکه جشنواره برای بیستمین دوره در همدان برگزار می شود، خاطرنشان کرد: مردم همدان با فرهنگ، با اخلاق و میهمان نواز هستند و این توانمندی در همدان وجود داشته که از ۲۶ دوره جشنواره ۲۰ دوره در همدان برگزار شده است.

آزادبخت با تأکید بر اینکه برای رسیدن به کمال باید از خودمان شروع کنیم، گفت: هنرمند با هنر خود می تواند بیشترین اثر را در خودسازی جامعه داشته باشد و خوشبختانه در عرصه هنر نیز با سلامت و خودسازی، بسترسازی اجتماعی انجام شده است.

درخواست بازگشت جشنواره فیلم کودک به همدان

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: همدان ظرفیت مناسبی برای اجرای برنامه های مهم فرهنگی و هنری دارد.

حمیدرضا حاجی بابایی با بیان اینکه هنرمندان فضای شادی را برای مردم فراهم کردند، وجود هنر را در جامعه ضروری دانست و  یادآور شد: هنر حرکت مینیاتوری تربیت انسان است و هنرمند زیبایی های انسان را می شناسد و با هنرش به جامعه تقدیم می کند.

وی با بیان اینکه همدان یکی از آماده ترین استانها برای اجرای برنامه های فرهنگی در کشور به شمار می رود و سالن های زیادی در استان ساخته شده است، ادامه داد: اگر بخواهیم مفاهیم را به جامعه منتقل کنیم بهترین شیوه انتقال، هنر است و به همین علت مردم برای هنرمندان احترام قائل هستند.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمادگی در استان همدان برای برگزاری برنامه های فرهنگی بسیار بالاست، اظهار کرد: درخواست ما این است که وزارت ارشاد رایزنی های لازم را برای بازگشت جشنواره فیلم کودک و نوجوان به همدان انجام دهد.

بزرگداشت «رضا بابک»

در ادامه آئین اختتامیه بزرگداشت «رضا بابک»، هنرمند توانمند و با سابقه هنر تئاتر برگزار شد. وی ضمن تشکر بابت این بزرگداشت گفت: تعدادی نمایش برای کودکان زیر دبستان دارم که در آرشیو صداوسیما است و امیدوارم این کارها از بین نرود، این کارها تاریخ  است و قابلیت ثبت شدن دارد و کاش شرایطی فراهم شود تا بتوانیم تجربیاتمان را در اختیار هنرمندان پرشور و پر ذوق قرار دهیم.

نمایش های برگزیده بخش محیط زیست در آئین اختتامیه معرفی شدند به طوریکه نمایش‌های «آینده مال بچه‌هاست» به کارگردانی هیام احمدی از اصفهان و «نقل مبارک و آقای طبیعت» به کارگردانی پژمان شاهوردی از لرستان در بخش خیابانی، «هرکسی توی دنیا یه شکل و رنگی داره» به کارگردانی حامد ترابی از همدان در بخش خردسال و «هوشنگ لاک‌پشته» به کارگردانی الکا هدایت از تهران در بخش کودک به عنوان نمایش‌های برگزیده در ارتباط با شعار «تئاتر، کودک، طبیعت» توسط اداره کل حفاظت از محیط زیست استان همدان مورد تقدیر قرار گرفتند

معرفی برگزیدگان مرکز ملی استیژ ایران

در بخش دیگری از مراسم هیئت داوران مرکز ملی استیژ ایران با انتشار بیانیه ای، نمایش های برگزیده بیست و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان را اعلام کرد. در متن بیانیه آمده است: با توجه به تأکیدات همه ساله مرکز استیژ جهانی نسبت به اشتراک گذاشتن تجربیات و تلاش های کسانی که به طور مستمر برای کودکان و نوجوانان نمایش تولید می کنند ضمن حفظ استقلال و شخصیت فرهنگی کودکان و نوجوانان ایرانی، داوران این دوره مرکز ایرانی اسیتژ برای انتخاب آثار بهتر به نکاتی از جمله نوآوری و بدعت، وجود عناصر خلاقانه، توجه به مخاطبان از دیدگاه هنری و زمینه های فنی و تکنیکی نمایش ها توجه کرده اند.

داوران این دوره مرکز ملی اسیتژ متشکل از زهرا صبری، امیرحسین عسگری و مریم کاظمی اعلام می دارند انتخاب نمایش های بهتر در مقایسه با کیفیت مطلق نیست و از بین ۳۲ نمایش منتخب نهایی بیست و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان در چهار بخش خردسال، کودک، نوجوان و خیابانی ارزیابی صورت گرفته است و ضمن احترام به همه گروه های شرکت کننده که به مرحله حضور، اجرا و داوری جشنواره رسیده اند، برگزیدگان خود را اعلام می کنند. 

هیئت داوران انتظار دارد مرکز ملی اسیتژ و کلیه متولیان و دستاندرکاران تئاتر کودک و نوجوان بتوانند در مسیر وظیفه اصلی خویش که فراهم کردن تسهیلات اجراهای حرفه ای و بالا بردن ظرفیت های تولیدات مستمر اجرایی است، حرکت کنند و انتخاب و اعلام نمایش ها هر سال حرکت نمادینی برای یادآوری هدف اصلی باشد. 

بخش خردسال:

تندیس اسیتژ، لوح تقدیر و بیست و پنج میلیون ریال جایزه نقدی به نمایش «هر کی تو دنیا یک شکل و رنگی داره» به کارگردانی حامد ترابی به عنوان نمایش برگزیده، به خاطر طراحی میزانس و فضاسازی مناسب با موضوع و استفاده درست از ابزار

لوح تقدیر و پنج میلیون ریال جایزه نقدی به نمایش «دامن خیال انگیز من» به کارگردانی بهناز مهدیخواه به خاطر ایجاد لحظات بدیع در فرم به منظور روایت درست قصه نمایش
 
بخش کودک:

لوح تقدیر و  پنج میلیون ریال جایزه نقدی به نمایش «کچل کفترباز» به کارگردانی آزاده انصاری به خاطر انضباط و انسجام گروه اجرایی و طراحی بستر مناسب برای رسیدن به هدف نهایی قصه نمایش
 
بخش نوجوان:

تندیس اسیتژ، لوح تقدیر و ۲۵ میلیون ریال به نمایش «به مرور زمان» به کارگردانی حسین اسدی به عنوان نمایش برگزیده، به خاطر طراحی میزانسن و فضاسازی مناسب با موضوع و استفاده درست از ابزار

لوح تقدیر و مبلغ پنج میلیون ریال جایزه نقدی به نمایش «افسانه ماردوش» به کارگردانی محمد جهانپا به خاطر هدایت درست بازیگران در موقعیت های متفاوت و طراحی مناسب و کاربردی عروسک با توجه به قصه نمایش
 
 بخش خیابانی:

تندیس اسیتژ، لوح تقدیر و مبلغ ۲۵ میلیون ریال جایزه نقدی به نمایش «یک چالش نه چندان کوچولو و خونه مادربزرگه» به کارگردانی نوراله لک به عنوان نمایش برگزیده به خاطر انتخاب و طراحی ویژه برای یک نمایش خیابانی مناسب موضوع ویژه نوجوانان و هدایت درست بازیگران

لوح تقدیر و مبلغ پنج میلیون ریال جایزه نقدی به نمایش «وقتی که هفت سالم بود» به کارگردانی مهدی حبیبی به خاطر ایجاد تصاویر مناسب و موثر برای انتقال مفهوم به مخاطب

نشان «مرغک زرین» مرکز ملی استیژ ایران نیز به رضا بابک هنرمند پیشکسوت تئاتر و تلویزیون اهدا شد.

معرفی برگزیدگان بیست و ششمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان

اسامی برگزیدگان بخش خردسال جشنواره به شرح زیر است:

کاندیداهای برگزیده کارگردانی:

۱. محمد محسنی از ساوه برای نمایش «کودک و پرنده»

۲. بهناز مهدی خواه از تهران برای نمایش «دنیای خیال انگیز من»

۳. حامد ترابی از همدان برای نمایش «هرکسی توی دنیا یه شکل و رنگی داره»

جایزه برگزیده به محمد محسنی برای نمایش کودک و پرنده از ساوه اهدا شد.

کاندیداهای برگزیده متن نمایش:

۱.وحید خسروی از تهران برای نمایش «حیاط خانه ما»

۲.محمد محسنی از ساوه برای نمایش «کودک و پرنده»

۳.منوچهر اکبرلو از تهران برای  نمایش «پَر»

جایزه برگزیده به منوچهر اکبرلو برای نمایشنامه پر از تهران اهدا شد. 

کاندیداهای برگزیده بازیگری مرد:

۱. مصطفی کولیوندی از ساوه برای نمایش «کودک و پرنده»

۲. امیرحسین انصافی از تهران برای نمایش «حیاط خانه ما»

۳.حامد ترابی از همدان برای نمایش «هرکسی توی دنیا یه شکل و رنگی داره»

جایزه برگزیده به امیرحسین انصافی برای نمایش حیاط خانه ما از تهران اهدا شد.

کاندیداهای برگزیده بازیگری زن:

۱. پگاه معصومی از همدان برای نمایش «مارمولک بد ادا»

۲. مبینا احرار از تهران برای نمایش «من یک نخود فرنگی متفاوتم»

۳. بهناز مهدی خواه از تهران با نمایش دنیای خیال انگیز من»

جایزه برگزیده به بهناز مهدی خواه برای نمایش دنیای خیال انگیز من از تهران اهدا شد. 
 
کاندیداهای برگزیده طراحی صحنه و عروسک:

۱.مهتاب حیدری و شکیبا مولوی برای نمایش «من یک نخود فرنگی متفاوتم» از تهران

۲.مهدی حبیبی برای نمایش «کودک و پرنده» از ساوه

۳.بهناز مهدی خواه و مریم غلامی برای نمایش «دنیای خیال انگیز من» از تهران

جایزه برگزیده به مهدی حبیبی برای نمایش کودک و پرنده از ساوه اهدا شد.
 
تقدیر ویژه از کودکان هنرمند نمایشهای بخش خردسال:

آراد ترابی برای نمایش «هرکسی توی دنیا یه شکل و رنگی داره» از همدان و هوراد حبیبی برای نمایش «کودک و پرنده» از ساوه

کاندیداهای نمایش برگزیده:

۱. «حیاط خانه ما» از تهران به کارگردانی وحید خسروی

۲. «هرکسی توی دنیا یه شکل و رنگی داره» از همدان به کارگردانی حامد ترابی

۳. «کودک و پرنده» از ساوه به کارگردانی محمد محسنی

۴. «دنیای خیال انگیز من» از تهران به کارگردانی بهناز مهدی خواه

جایزه برگزیده به کودک و پرنده به کارگردانی آقای محمد محسنی از ساوه اهدا شد.

هئیت داوران بخش کودک بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شامل دکتر قطب‌الدین صادقی، بهرام دوست قرین و مجتبی مهدی اسامی برگزیدگان در بخش کودک را به شرح زیر اعلام کردند:

کاندیداهای گریم و طراحی چهره:

۱. قاسم بهراملو برای نمایش «نمکی و دیو الکی» 

۲. شهربانو نیسنی برای نمایش «مرد نون زنجبیلی»

۳. محمد قبادی نژاد برای نمایش «خاله سوسکه»
 
طراح چهره برگزیده: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی اهدا به طراح گریم و چهره‌پردازی نمایش «مرد نون زنجبیلی»، شهربانو نیسنی اهدا شد. 

کاندیداهای موسیقی:

۱. مجید شهبازی برای نمایش «نمکی و دیو الکی»

۲. آذرنوش خدامی برای نمایش «هوشنگ لاکپشته»

۳. رضا عباسی برای نمایش «بالتازار»

۴. عبد آتشانی برای نمایش «کچل کفترباز»

۵. حامد طاهری برای نمایش «مرد نون زنجیلی» 

تقدیر: جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به آذرنوش خدامی، آهنگساز نمایش «هوشنگ لاکپشته» اهدا شد.

موسیقی برگزیده: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به عبد آتشانی آهنگساز نمایش «کچل کفترباز» تقدیم شد.
 
کاندیداهای طراحی صحنه:

۱. الکا هدایت برای نمایش «هوشنگ لاکپشته»

۲. امید انصاری برای نمایش «بالتازار»

۳. حامد زحمتکش برای نمایش «مبارک و قالیچه پرنده»

۴. آویده سعادت پژوه برای نمایش «کچل کفترباز» 

تقدیر: جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به الکا هدایت طراح صحنه نمایش «هوشنگ لاکپشته» تقدیم شد.

طراح برگزیده: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به آویده سعادت‌پژوه طراح صحنه نمایش «کچل کفترباز» اهدا شد.
 
کاندیداهای طراحی لباس:

۱. سعید باغبانی نیر برای نمایش «نمکی و دیو الکی»

۲. مهناز کرمی برای نمایش «بالتازار»

۳. مرضیه ایمانخانی برای نمایش «کچل کفترباز»

۴. آیسا مالکی مقدم و مریم محمودی طراحان لباس نمایش برای نمایش «مرد نون زنجبیلی» 

تقدیر: جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به آیسا مالکی مقدم و مریم محمودی طراحان لباس نمایش «مرد نون زنجبیلی» تقدیم شد.

طراح لباس برگزیده: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مهناز کرمی طراح لباس نمایش «بالتازار» اهدا شد.

کاندیداهای بازیگری زن:

۱. الکا هدایت برای نمایش «هوشنگ لاکپشته»

۲. سمیرا پاشایی برای نمایش «نمکی و دیو الکی»

۳. مهرنوش شریعتی برای نمایش «کچل کفترباز»

۴. مینووش رحیمیان برای نمایش «کچل کفترباز»

۵. فاطمه عباسی برای نمایش «کچل کفترباز»

۶. زهرا گرگ یراقی برای نمایش «خاله سوسکه»

۷. هنگامه بهرامی برای نمایش «مرد نون زنجبیلی» 

تقدیر: جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به فاطمه عباسی بازیگر نمایش «کچل کفترباز» تقدیم شد.

بازیگر برگزیده: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مینووش رحیمیان بازیگر نمایش «کچل کفترباز» اهدا شد. 

جایزه ویژه: هیئت داوران به اتفاق آرا به علت تسلط بر صحنه و یادآوری اصول پایه‌ای فرهنگ نمایش دیدن و ارائه روایتی یکدست، با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از الکا هدایت بازیگر نمایش «هوشنگ لاکپشته» قدردانی به عمل آورد. 

کاندیداهای بازیگری مرد:

۱. سعید باغبانی نیر برای نمایش «نمکی و دیو الکی»

۲. سعید مقداد کاووسی برای نمایش «بالتازار»

۳. رسول قنبری برای نمایش «مبارک و قالیچه پرنده»

۴. آراد ترابی برای نمایش «بالتازار»

۵. محمد عمرانی برای نمایش «مرد نون زنجیلی»

تقدیر: جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به محمد عمرانی بازیگر نمایش «مرد نون زنجبیلی» اهدا شد.

بازیگر برگزیده: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به سعید باغبانی نیر بازیگر نمایش «نمکی و دیو الکی» تقدیم شد. 

جایزه ویژه: هیئت داوران به اتفاق آرا به علت بازی روان، شیرین و سرشار از اعتماد به نفس با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از آراد ترابی بازیگر خردسال نمایش «بالتازار» قدردانی به عمل آورد.

کاندیداهای نمایشنامه نویسی:

۱. محمدحسن شایان برای نمایش «نمکی و دیو الکی»

۲. سپیده فلاح فر برای نمایش «هوشنگ لاکپشته»

۳. محسن پورقاسمی برای نمایش «بالتازار»

۴. امیر شیخ جبلی برای نمایش «خاله سوسکه»

۵. نسرین خنجری برای نمایش «کچل کفترباز» 

تقدیر: جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به نسرین خنجری نویسنده نمایشنامه «کچل کفترباز» اهدا شد.

نمایش‌نامه نویس برگزیده: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به سپیده فلاح‌فر نویسنده نمایشنامه «هوشنگ لاکپشته» تقدیم شد.

کاندیداهای کارگردانی:

۱. ندا بداغی برای نمایش «مرد نون زنجبیلی»

۲. الکا هدایت برای نمایش «هوشنگ لاکپشته»

۳. محسن پورقاسمی برای نمایش «بالتازار»

۴. آزاده انصاری برای نمایش «کچل کفترباز»

تقدیر: جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به محسن پورقاسمی کارگردان نمایش «بالتازار» تقدیم شد.

کارگردان برگزیده: جایزه این بخش شامل تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به آزاده انصاری کارگردان نمایش «کچل کفترباز» اهدا شد. 
 
نمایش برگزیده: هیئت داوران با آرزوی گزینش و تولید نمایش های خلاق تر و دارای سطح کیفی برتر برای جشنواره‌های آینده، با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی از نمایش «کچل کفترباز» به کارگردانی آزاده انصاری به عنوان نمایش برگزیده بخش کودک بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان قدردانی به عمل می‌آورد.

هیئت داوران شامل جدی کار، داوود کیانیان و حسین صفی اسامی برگزیدگان بخش نوجوان جشنواره بیست و ششم را بدین شرح اعلام کردند:

کاندیداهای گریم:

۱. سهیلا جوادی  از نمایش «عموی عجیب بزرگ کوچیک من»

۲. لیلا پریشان و حسین تبریزی از نمایش «پر پر سیمرغ پر»

۳. امیرحسین غفاری از نمایش «افسانه ماردوش»
 
جایزه برگزیده به طراحان گریم نمایش «پرپر سیمرغ  پر» لیلا پریشان و حسین تبریزی اهدا شد. 

کاندیداهای موسیقی:

۱. فرید نوایی از نمایش «پرپر سیمرغ پر»

۲. مهدی فتحی از نمایش «افسانه بایبری»

۳. احمد جعفری و علی خاتمی از نمایش «رؤیای کودکانه»

۴. امیر و آرش بیات از نمایش «افسانه ماردوش»

در این بخش از امیر و آرش بیات برای نمایش «افسانه ماردوش» تقدیر شد.

جایزه برگزیده در بخش موسیقی به احمد جعفری و علی خاتمی برای نمایش «رؤیای کودکانه» اهدا شد.

کاندیداهای طراحی صحنه:

۱. سهیلا جوادی از نمایش «عموی عجیب بزرگ کوچیکه من»

۲. مهدی شرفی از نمایش «افسانه ماردوش»

۳. رضا روان از نمایش «افسانه بایبری»

۴. سینا ییلاقی از نمایش «پر پر سیمرغ پر»

در این بخش از رضا روان طراح صحنه نمایش «افسانه بایبری» تقدیر شد.

جایزه برگزیده در بخش طراحی صحنه به مهدی شرفی برای طراحی صحنه نمایش «افسانه ماردوش» اهدا شد.

کاندیداهای طراحی لباس:

۱. رضا عبدالعلی زاده و پریسا قاسمی از نمایش «پر پر سیمرغ پر»

۲. سهیلا جوادی از نمایش «عموی عجیب بزرگ کوچیک من»

۳. محبوبه سلطانی از نمایش «افسانه ماردوش»

۴. نرگس زهرا از نمایش «افسانه بایبری»
 
در این بخش از نرگس زهرا از نمایش «افسانه بایبری» تقدیر شد. 

جایزه برگزیده در بخش طراحی لباس به رضا عبدالعلی زاده و  پریسا قاسمی از نمایش «پرپر سیمرغ پر» اهدا شد. 
 
کاندیداهای بازیگری زن:

۱. بازیگر نقش عمه جان از نمایش «عموی عجیب بزرگ کوچیک من»

۲. لیلی حسینی از نمایش «پرپر سیمرغ پر»

۳. نیلوفر سیاری از نمایش «رؤیای کودکانه»

در این بخش از پرستش سلطانی از نمایش «افسانه ماردوش» تقدیر شد.

جایزه برگزیده به نیلوفر سیاری از نمایش «رؤیای کودکانه» اهدا شد.
 
کاندیداهای بازیگری مرد:

۱. جلال کریم زاده از نمایش «افسانه ماردوش»

۲. محسن قصری از نمایش «پر پر سیمرغ پر»

۳. فرامرز غلامیان از نمایش «بینگ بنگ»

۴. شهرام صمدی نیا از نمایش «افسانه بایبری»

در این بخش از محسن قصری از نمایش «پر پر سیمرغ پر» تقدیر شد.

جایزه برگزیده مشترکاً به جلال کریم زاده از نمایش «افسانه ماردوش» و شهرام صمدی‌نیا از نمایش «افسانه بایبری» اهدا شد.
 
کاندیداهای کارگردانی:

۱. رضا عبدالعلی زاده کارگردان نمایش «پر پر سیمرغ پر»

۲. محمد جهان‌پا  کارگردان نمایش «افسانه ماردوش»

۳. رضا روان کارگردان نمایش «افسانه بایبری»

۴. سیروس سپهری کارگردان نمایش «رؤیای کودکانه»

در این بخش از سیروس سپهری کارگردان نمایش «رؤیای کودکانه» تقدیر شد.

جایزه برگزیده به محمد جهان‌پا کارگردان نمایش «افسانه ماردوش» اهدا شد.
 
کاندیداهای متن:

۱. گیتا داوودی نویسنده نمایشنامه «عموی عجیب بزرگ کوچیک من»

۲. منوچهر اکبرلو نویسنده نمایشنامه «افسانه ماردوش»

۳. بهرام جلالی پور نویسنده نمایشنامه «پر پر سیمرغ پر»

۴. سیروس سپهری نویسنده نمایشنامه «رؤیای کودکانه»

در این بخش از منوچهر اکبرلو نویسنده نمایشنامه «افسانه ماردوش» تقدیر شد.

جایزه برگزیده به سیروس سپهری نویسنده نمایشنامه «رؤیای کودکانه» اهدا شد. همچنین جایزه ویژه شورای داوران بخش نوجوان این جشنواره به نمایش «به مرور زمان» از شهرستان خارک تعلق گرفت.

جوایز مردمی نیز به شرح زیر اعلام شد:

در بخش کودک: «مزه دروغ تلخه» به کارگردانی سمیرا یزدان‌پژوه از استان البرز

در بخش نوجوان: «افسانه ماردوش» به کارگردانی محمد جهان‌پا از شهر مشهد

هیئت‌داوران بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی متشکل از منصور خلج، احمد بیگلریان و حمیدرضا نعیمی اسامی سه نمایشنامه برگزیده جشنواره بیست و ششم را اعلام کردند. 

خلج، بیگلریان و نعیمی پیش‌تر با ارزیابی ۵۸ نمایشنامه متقاضی حضور در این بخش رقابتی، هفت نمایشنامه را به عنوان نامزد این بخش انتخاب و  نام سه نمایشنامه برگزیده را اعلام کردند. 

اسامی برگزیدگان بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی جشنواره بیست و ششم به شرح زیر است:

۱. «مومو و راز گنج میرمهنا» نوشته عقیل جماعتی از بوشهر- جزیره خارک

۲. «ستاره‌کار» نوشته فروغ رستگار و سیروس زردشتی از همدان

۳. «عملیات نجات مدادرنگی‌ها» نوشته  حسین حسین‌زاده‌جهرمی از جهرم

جوایز ویژه نمایش های دوستدار کودک نیز به شرح زیر است:

خانه تئاتر و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جایزه ویژه خود را در بخش خردسال به نمایش «پر» به کارگردانی اکرم ابوالمعالی اهدا کرد.

در بخش کودک، نمایش «کچل کفترباز» به کارگردانی آزاده انصاری جایزه ویژه دوستدار کودک را به خود اختصاص داد.

محمد جهان پا کارگردان نمایش «افسانه ماردوش» نیز در بخش نوجوان، این جایزه را دریافت کرد.

خانه تئاتر و کانون جایزه ویژه بخش خیابانی را به نمایش «وقتی هفت سالم بود» به کارگردانی مهدی حبیبی تقدیم کرد.

بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان از ۱۶ تا ۲۱ آبان ماه با دبیری مجید قناد در همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha