آیتالله «محمدرضا ناصری یزدی» درجریان دیدار با رییس دفتر رئیس جمهور، اظهار کرد: نخستین موضوعی که باید در سفر رئیس جمهور به آن توجه شود، مسئله فرهنگی به ویژه در حوزه فرهنگ دینی و اعتقادی مردم به ویژه جوانان و نوجوانان است.
وی افزود: الان تمام هم و غم دشمنان به ویژه در فضاهای مجازی، از بین بردن روحیه و تعهد دینی است چرا که اگر این اتفاق بیفتد، آنها خیلی راحت میتوانند جوانان ما را جذب خود کنند.
امام جمعه یزد با بیان این که تعهد دینی جوانان بنیاد همه تلاشهای اقتصادی را ثمر میبخشد، گفت: هر کجا این تعهد وجود داشت کار با جدیت ادامه پیدا کرده و به هیچ عنوان تن به حضور در خارج کشور نمیدهند و حاضر نیستند برای غیر از کشور خود تلاش کنند.
ناصری یزدی با بیان این که دشمن به دنبال جذب نخبگان ایران به سمت خود است، تصریح کرد: تعهد دینی سبب میشود که همه برای کشور خود دلسوزی داشته باشند و برای پیشرفت میهن خود تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در ادامه با تاکید بر ضرورت افزایش توجه مسئولان به فعالیتهای فرهنگی بیان کرد: یکی از اقدامات دیگری که الان دشمن به صورت گسترده در حال ترویج آن در جامعه است، سست کردن بنیان خانواده و افزایش توجه به زندگی با حیوانات است.
این مسئول در ارتباط با مسئله کشاورزی در استان یزد تصریح کرد: بعضی مواقع مسئولانی چنین بیان میکنند که مردم باید دست از کشاورزی بکشند و به دلیل خشکسالی دیگر کشاورزی نکنند؛ این حرف واقعا اشتباه است.
امام جمعه یزد با اشاره به آلودگی هوای ناشی از فعالیت صنایع در یزد گفت: اگر همین میزان کشاورزی را هم نداشته باشیم که دیگر به دلیل آلودگی نمیتوانیم در این شهر زندگی کنیم.
ناصری یزدی، اظهار کرد: میتوان با برنامهریزی دقیق و مدیریت منابع آبی موجود، با همین آبی که در اختیار داریم، تمام روستاهایی که الان خشک شدهاند را دوباره احیا کرد و مردم را به آنها باز گرداند.
وی با بیان این که معادن ما بیشتر بخش خصوصی هستند و باید این معادن برای استان فایدهای داشته باشند تصریح کرد: گفته میشود که معادن خام فروشی نکنند که میکنند؛ خسارت هم برای یزد به دنبال دارد و اشتغال برای اتباع بیگانه ایجاد کرده است؛ کدام یک از این اقدامات برای استان فایده و سود دارد؟
نماینده ولی فقیه در استان یزد با اشاره به این که یزد خواستگاه صنعت نساجی بود گفت: 80 میلیون انسان در ایران زندگی می کنند که اگر هر یک از آنها سالانه نیاز به 4 عدد لباس داشته باشند، حداقل نیاز کشور به پوشاک در طول سال 320 میلیون قطعه است.
وی بیشترین میزان پوشاک کشور را مربوط به چین و ترکیه دانست و بیان کرد: اگر در هر شهری شهرک پوشاک ایجاد کنیم و از جوانان تحصیل کرده به ویژه بانوان استفاده کنیم، حداقل نیاز به چند میلیون نفر برای دوخت این پوشاکها وجود دارد.
ناصری یزدی در پایان سخنان خود با اشاره به این که برخی از عرصهها و صنایع را دلالان نمیگذارند در کشور ایجاد شود، گفت: یکی از این حوزهها تولید چادرمشکی است که متاسفانه با گذشت بیش از 40 سال از انقلاب، همچنان چادر مشکی مورد نیاز کشور از خارج تامین میشود.
انتهای پیام
نظرات