به گزارش ایسنا، بر اساس گفتهی اهالی روستا، نیروهای هلال احمر، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و ... از همان ساعات اولیه وقوع زمین لرزه در روستا حاضر شده و امدادرسانی را آغاز کردند.
عصر روز جمعه آرامش نسبی در روستای ورنکش حاکم شده و ورود و خروج افراد به روستا با نظارت کامل پلیس انجام میشود. تمامی افرادی که خانههایشان تخریب و یا آسیب دیده، در چادرهای هلال احمر مستقر شدند و وسایل گرمایشی نظیر والور میان آنان توزیع شده است.
محمولههای امدادی در مسجد روستا دپو شده و با نظارت عوامل انتظامی و امدادرسان حاضر، بر اساس نیاز در میان اهالی توزیع میشود.
همچنین نیروهای سپاهی با راهاندازی آشپزخانهای برای اهالی روستا غذا پخته و در ظروف بهداشتی توزیع میکنند. جوانان و ریش سفیدان روستا نیز همکاری بسیار خوبی در رفع نیازها و توزیع اقلام مورد نیاز روستاییان دارند.
شب گذشته اهالی روستا در چادر و خودروهایشان شب را صبح کرده و حتی کسانی که خانههایشان هم سالم بودند هم از ترس پس لرزهها شب را بیرون از خانه گذراندند.
یکی از اهالی روستا در گفتوگو با ایسنا میگوید: به یکباره زندگیمان خراب شده و مجبوریم در چادر زندگی کنیم، پذیرفتن این شرایط از نظر روحی و روانی سخت هست ولی چارهی دیگری هم نیست و از اینکه تلفات جانی کم بوده، خداوند را شاکریم.
وی ادامه میدهد: اهالی روستا برای نجات افراد زیر آوار مانده خیلی تلاش کردند که متأسفانه دختر بچهها زیر آوار خفه شده و جان باختند.
قدیر علی محمدیان، یکی دیگر از اهالی روستای ورنکش هست که لحظات وقوع زلزله را چنین توصیف میکند: بامداد روز جمعه بود که با صدای مهیب و لرزش شدید از خواب بیدار شده و سریع به سمت بچههایم رفته و آنان را از خواب بیدار کردم. گرد و غبار ناشی از ریزش ساختمانها تمامی روستا را فرا گرفته بود.
وی ادامه میدهد: 18 رأس دام پسر عمویم زیر آوار مانده بودند که موفق به نجات تنها سه رأس دام شدیم. بخش بالایی روستا، دختر یکی از هم روستاییهایمان زیر آوار مانده بود که متأسفانه مرحوم شد. امدادگران هلال احمر، نیروی ارتش، نیروی هوایی و سپاه به محض وقوع زلزله به روستا آمده و تعدادی از دامها را زنده از زیر آوار نجات دادند.
ارسال محمولههای باشگاه تراکتور به روستای ورنکش
به گزارش ایسنا، شب گذشته (جمعه) مدیرعامل باشگاه تراکتور به همراه سعید مهری – بازیکن میانهای این تیم و تعدادی از هواداران محمولههای ارسالی باشگاه شامل آب معدنی، مواد غذایی، مواد بهداشتی و ... را به روستای ورنکش و شهر ترک ارسال کرده و در دپو و توزیع این محمولهها، نیروهای نظامی مستقر در منطقه را یاری کردند.
آب معدنیهای ارسالی باشگاه با بستهبندی ویژه که نام «تراکتور» روی آن چاپ شده بود، میان مردم توزیع شد که مورد استقبال اهالی به ویژه کودکان روستا قرار گرفت.
غلامرضا صادقیان – مدیرعامل باشگاه تراکتور و سعید مهری با مراجعه به چادرها، با خانوادههای آسیب دیده دیدار کردند.
انتهای پیام
نظرات