سرهنگ فیروز سرخوش در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با مراجعه فردی به مرجع قضایی همدان و ارائه پرونده با عنوان برداشت غیرمجاز از حساب خود، بررسی پرونده به پلیس فتا واگذار شد.
وی افزود: در اظهارات اولیه شاکی و تحقیقات اولیه، مشخص شد که برداشت غیر مجاز به صورت کلاهبرداری فیشینگ بوده است.
رئیس پلیس فتا استان همدان درباره شیوه کلاهبرداری فیشینگ گفت: در این روش کلاهبرداران اقدام به ایجاد صفحاتی در فضای مجازی با عنوان شارژ ارزان قیمت کرده و افراد با واردکردن مشخصات بانکی خود در این صفحات، همه اطلاعات خود را در اختیار کلاهبرداران قرار داده و هکرها به راحتی همه حساب افراد را خالی می کنند.
وی ادامه داد: فرد کلاهبردار جوان ۱۸ ساله ای است که در سایتی از مردم درقبال دریافت ۲۰۰۰تومان اقدام به معرفی صیغه در شهر و استان افراد می کرده و از این طریق به ۱۰۰ حساب کاربری دسترسی پیدا و کلاهبرداری کرده است.
سرخوش تاکید کرد: فرد کلاهبردار در ابتدا منکر همه اتهامات شد اما پس از دیدن مستندات انکارناپذیر به اقدامات خود اعتراف کرد.
وی ادامه داد: این جوان مدعی شد که از طریق شبکه های اجتماعی به ویژه تلگرام، با این ربات صیغه یاب آشنا شده و پس از ساخت صفحات جعلی، اقدام به کلاهبرداری کرده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: متاسفانه شیوه کلاهبرداری فیشینگ افزایش یافته و نیاز است تا کاربران برای جلوگیری از سواستفاده های احتمالی نحوه شناسایی صفحات اصلی بانک را از طریق سایت پلیس فتا www.ciber.ir فرا بگیرند و کاربران باید بدانند که به هیچ سایت و کانالی در فضای مجازی نباید اعتماد کرد.
انتهای پیام
دستگیری جوان کلاهبردار ۱۸ ساله در تبریز
ایسنا/همدان رئیس پلیس فتا استان همدان گفت: پسر ۱۸ ساله که از طریق برداشت غیرمجاز (فیشینگ) اقدام به برداشت از حساب کاربران را داشت، در تبریز دستگیر شد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات