میلاد جعفرپور در گفتوگو با ایسنا، طراحی و پیادهسازی سیستم جامع مدیریت همایش را از دستاوردهای این شرکت نام برد و گفت: این سیستم شامل سه بخش "نرمافزار مدیریت محتوای قابل پخش در همایش" و "تعامل حضار با ارائه دهنده همایش" است که در این فاز شرکتکنندگان در همایش میتوانند با اتصال گوشیهای هوشمند به وای فای سالن، در تعاملات مورد نیاز همایش از قبیل پرسش و پاسخ، رای دادن و نظر سنجی مشارکت داشته باشند.
وی فاز سوم این سیستم را مربوط به همایشهای علمی دانست و خاطر نشان کرد: این فاز شامل "ارسال مقالات، ثبتنام در همایش و داوری مقالات" میشود.
این محقق با اشاره به بخش مدیریت محتوای همایش این سامانه، یادآور شد: این بخش امکان طراحی چندین قالب اختصاصی برای همایشها، استفاده از انواع ماژولهای تصویر، تایمر و اسلاید، امکان تهیه فیلم و گزارش، امکان تهیه قالب نمایش در هر زمان و پخش محتوای چند ارائهدهنده به صورت همزمان را برای کاربر فراهم میکند.
جعفرپور بهبود تعامل حضار و مجری و نظارت بر محتوای همایش را از مزایای این سامانه دانست و اظهار کرد: یکپارچگی مدیریت از ثبت نام تا پایان همایش از دیگر ویژگیهای این سیستم به شمار میرود.
به گفته مجری طرح، این سامانه، سیستم جامع و همهجانبه در زمینه مدیریت سالنهای همایش با بهرهگیری از آخرین تکنولوژی قابلیت یکپارچهکردن و هوشمندسازی همایش است.
این محقق با بیان اینکه در این سامانه وبسایت اختصاصی برای هر همایش وجود دارد، افزود: در این سامانه قابلیت دریافت، داوری و تایید مقالات به صورت آنلاین فراهم شده است.
انتهای پیام
نظرات