به گزارش ایسنا، دکتر سید علی نادر دهقانی در شورای برنامهریزی و توسعه لرستان که با حضور دکتر ابتکار برگزار شد، بیان کرد: طرح الگوی نوین توسعه و ساماندهی مشاغل خانگی را با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی در حال اجرا داریم.
وی ادامه داد: الگوی نوین توسعه و ساماندهی مشاغل خانگی کاری علمی است که بهصورت میدانی انجام و به مدلی تبدیل شد که شامل آموزش، توانمندسازی و اتصال به بازار است.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: در اجرای طرح الگوی نوین توسعه و ساماندهی مشاغل خانگی یکی از استانهای پایلوت کشور هستیم و خوشبختانه در این رابطه اقدامات خوبی انجام دادهایم و در استان مشکلی نداشتیم.
دکتر دهقانی بیان کرد: در طرح دیگری با عنوان طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار از ۳۵۰ نفری که امور بانوان استانداری لرستان معرفی کرد ۱۷۰ نفر انتخاب و بین شهرستانهای استان تقسیم شدند.
عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی لرستان اضافه کرد: با توجه به اینکه در سیل امسال پلدختر و دلفان بیشتر آسیب را داشتند بیشترین سهمیه را به این دو شهرستان اختصاص دادیم.
وی گفت: خوشبختانه مشکل خاصی نداریم و در مرحله آموزش و توانمندسازی هستیم و به موفقیتهایی رسیدهایم که در ادامه کار اعلام خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با تأکید بر اینکه مشکلی که در حوزه مشاغل خانگی وجود دارد این است که تسهیلات تخصیص داده شده به لحاظ نرخ سود مناسب نیست، افزود: تسهیلات با بهره ۱۸ درصد و حتی ۱۰ درصد نمیتواند به ایجاد مشاغل خانگی پایدار کمک کند.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان ادامه داد: نیاز است سرانهای برای هر متقاضی با حدود ۲۰ میلیون تومان با بهره ۴ درصد برای شکلگیری موفق مشاغل خانگی پایدار که تفاوت بنیادی با کارگاههای صنعتی و متمرکز دارد، اختصاص یابد.
عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی لرستان تأکید کرد: با توجه به شرایط و نیاز لرستان پیشنهاد میشود سهمیه استان در طرح توانمندسازی زنان به یکهزار نفر افزایش یابد و آمادگی اجرای آن در استان هست.
وی یادآور شد: هماهنگی خوبی بین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد دانشگاهی و امور بانوان استانداری لرستان برای اجرای طرح مذکور وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات