به گزارش ایسنا، دکتر اطهره نژادی در کارگاههای تخصصی-آموزشی توانافزایی تشکلهای اجتماعی زنان و خانواده منطقه غرب کشور که در سالن آمفیتئاتر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: توسعه پایدار و متوازن هر کشوری در ابعاد مختلف نیازمند همکاری دولت، جامعه مدنی و بخش خصوصی است.
وی بیان کرد: اگر دولتها میتوانستند همه کارها را بهتنهایی انجام دهند امروز شاهد مدینه فاضلهای در جامعه بودیم.
معاون هماهنگی و برنامهریزی معاونت امور زنان کشور گفت: در دولت یازدهم وقتی وضعیت تشکلهای زنان را بررسی کردیم ۱۷۰۰ ngo زنان و خانواده داشتیم که تنها بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ سمن از آنها فعال بودند.
وی افزود: امروز دو اولویت پروژه نویسی و تجهیز منابع مالی برای تشکلها لحاظ شده است.
نژادی اضافه کرد: ngo ها که در دور اول نشستها شرکت کرده بودند قرار بود همکاریهای شبکهای ایجاد کنند که شامل همکاریهای استانهای مختلف برای توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار بود.
معاون هماهنگی و برنامهریزی معاونت امور زنان کشور بیان کرد: متأسفانه تکرویها در ارسال پروژهها دیدیم در حالیکه هدف جامعه مدنی توانافزایی و مشارکت در عرصههاست.
وی اضافه کرد: هدف ما این است که این کارگاهها فرصتی برای تبادل بیشتر تجربیات و بالا بردن آموختهها باشد.
نژادی با اشاره به اینکه انتظار ما از جامعه مدنی این است که کار پایش و رصد بر کار دولتها را ادامه دهند، یادآور شد: نیازسنجی و مخاطبشناسی برای افرادی که در تشکلها شرکت میکنند صورت گیرد و بر اساس نیاز جامعه هدف حرکت کنیم تا اثربخشی و نهایتاً تغییر را در آنها دنبال کنیم.
معاون هماهنگی و برنامهریزی معاونت امور زنان کشور اظهار کرد: روح جامعه مدنی روح استقلال است نه وابستگی و جامعه مدنی باید اعتماد، سرمایه و انسجام اجتماعی را افزایش دهد و این زمانی رخ میدهد که کار مردم برای مردم باشد.
وی با بیان اینکه ngo مافیایی و چمدانی و سیاسی نباشیم، گفت: این ngo به جامعه مدنی ضربه میزند و ما را از هدفمان دور میسازد.
نژادی بیان کرد: مطالبهگر باشیم و خودمان به میدان بیاییم و با تمام ظرفیت کار کنیم و چنانچه جایی با مانع برخورد کردیم با استفاده از ظرفیت جامعه مدنی آن را مرتفع سازیم.
انتهای پیام
نظرات