بهمن عبدالهی در گفت وگو با ایسنا، به ظرفیت بالای بخش تعاون در چرخه اقتصاد کشور اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر هزینه ایجاد شغل در بخش تعاونی پایین و پایداری و دوام آن بیشتر از سایر بخشها است، از این رو برای حل مشکل بیکاری در کشور باید به سمت ایجاد اشتغال پایدار و کم هزینه برویم.
وی بانک توسعه تعاون را بانک تخصصی بخش تعاون دانست و گفت: سرمایه اولیه بانک در ابتدای کار ۵۰۰ میلیارد تومان بود ولی با گذشت سالها این سرمایه همچنان ثابت مانده و افزایشی نداشته است اما با پیگیری های صورت گرفته قرار است سرمایه بانک به ۱۰۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کند تا از این طریق پاسخگوی تسهیلات تعاونگران و بخشهای تولیدی باشد.
دبیرکل اتاق تعاون ایران با بیان اینکه بانکها به سودآوری روی آورده و از وظیفهای که باید در قبال تولید داشته باشند دور شدهاند، ابراز امیدواری کرد: نظام بانکی کشور در چند سال آینده به ساختار مناسبی برسد.
عبدالهی درباره واگذاری سازمان تعاون روستایی به بخش خصوصی ابراز عقیده کرد و گفت: به دلیل موازی کاریها در بخش تعاون قرار است سازمان تعاون روستایی توسط هیات واگذاری به بخش خصوصی واگذار شود. البته تلاش ما این است که این سازمان را به اتحادیهها واگذار کنیم تا از این طریق موازی کاریها در بخش تعاون از بین برود.
به گفته وی، اگر بخش تعاون کشور یکپارچهسازی نشود موجب اتلاف وقت و هزینههای بسیار خواهد شد.
به گزارش ایسنا، پیش از این معاون تعاون وزارت کار از اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون خبر داده و گفته بود افزایش سرمایه بانک توسعه تعاون ضروری است و بالا بردن توان تسهیلات دهی این بانک منجر به توسعه بخش تعاون در اقتصاد ملی میشود.
انتهای پیام
نظرات