عیسی کلانتری پنجشنبه شب در بدو ورود به استان بوشهر در گفتوگو با خبرنگاران درباره هدف خود از این سفر عنوان کرد: برای بررسی وضعیت شمال استان و راه اندازی منطقه ویژه به بوشهر آمده ام تا بلایی مثل عسلویه بر سر منابع طبیعی و محیط زیست استان بوشهر نیاید.
وی افزود: این مصوبه تقریبا نهایی شده است اما طبق تفاهم صورت گرفته در مسیر توسعه شمال استان بوشهر، محیط زیست نباید قربانی توسعه شود و توسعه بدون لطمه به محیط زیست صورت بگیرد.
به گزارش ایسنا، کلانتری با اشاره به تاثیر آلودگی های نفتی در خلیج فارس اظهار کرد: متاسفانه با توجه به بیشترین تراکم کشتی های نفتی در خلیج فارس و بیشترین چاه های نفت و گاز و تخلیه نفتکش ها و بارگیری آنها و همچنین هوای گرم خود منطقه و وضعیت گرمایش در دو سال اخیر محیط زیست دریا شدیدا به هم ریخته است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: در خلیج فارس تقریبا اکثر مرجان ها حالت سفیدی به خود گرفته اند، لازم است که کشورهای پیرامون خلیج فارس با هم به این مسئله توجه داشته باشند، اما مسائل سیاسی و اختلافات سبب شده که محیط زیست خلیج فارس قربانی شود.
وی خاطرنشان کرد: یک کنوانسیون بین المللی در خلیج فارس به مرکزیت کویت تشکیل شده ولی به علت اختلافات سیاسی فعلی بین کشورهای حوزه خلیج فارس فعلا فعال نیست و بستگی به این دارد که هر کشوری چقدر بتواند محیط زیست خود و محیط دریا را حفظ کند.
عیسی کلانتری یادآور شد: ایران بیش از کشورهای دیگر به محیط زیست دریا و خلیج فارس توجه دارد، امیدوارم کشورهای دیگر حاشیه خلیج فارس هم ضوابط محیط زیستی را رعایت کنند.
انتهای پیام
نظرات