• چهارشنبه / ۱ آبان ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98080100452
  • خبرنگار : 71263

افزایش ذخایر آمریکا به نفت ضربه زد

افزایش ذخایر آمریکا به نفت ضربه زد

قیمت نفت پس از رشد بیش از یک درصدی در روز سه شنبه، تحت تاثیر آماری که رشد بیش از حد انتظار ذخایر نفت آمریکا را نشان داد، معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی کاهش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت ۳۱ سنت یا ۰.۵۲ درصد کاهش پیدا کرد و به ۵۹ دلار و ۳۹ سنت در هر بشکه رسید.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در دسامبر ۴۳ سنت یا ۰.۷۹ درصد کاهش پیدا کرد و به ۵۴ دلار و پنج سنت در هر بشکه رسید. بهای قراردادهای نوامبر که روز سه شنبه منقضی شد، ۵۴ دلار و ۱۶ سنت بود.

گزارش موسسه امریکن پترولیوم نشان داد ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۸ اکتبر به میزان ۴.۵ میلیون بشکه افزایش پیدا کرده و به ۴۳۷ میلیون بشکه رسیده است در حالی که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز، رشد ذخایر به میزان ۲.۲ میلیون بشکه را پیش بینی کرده بودند. آمار رسمی تولید و ذخایر نفت آمریکا بعدازظهر روز جاری از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر خواهد شد.

عاملی که به افزایش قیمتهای نفت در روز سه شنبه کمک کرد اظهارات منابع آگاه در اوپک بود که بر اساس آن، این گروه در بحبوحه نگرانیها نسبت به رشد ضعیف تقاضای جهانی برای نفت، کاهش بیشتر تولید را بررسی خواهد کرد.

استفن اینس، استراتژیست بازار در شرکت اکسی تریدر در یادداشتی نوشت: روند صعودی قیمتهای نفت که تحت تاثیر اقدامات اوپک بود، پس از گزارش موسسه امریکن پترولیوم درباره ذخایر نفت آمریکا متوقف شد. کاهش بیشتر تولید بعید است علاج قطعی افت قیمتها باشد. با این حال میزان مازاد عرضه ای که برای سال ۲۰۲۰ پیش بینی شده است از سوی اوپک قابل مدیریت است.

اوپک و سایر تولیدکنندگان غیراوپک شامل روسیه که به اوپک پلاس معروف هستند،  با هدف تقویت قیمتها، از ابتدای ژانویه امسال توافقی را برای محدودیت عرضه به میزان ۱.۲ میلیون بشکه در روز به اجرا گذاشتند و در دیدار رسمی که روزهای پنجم و ششم دسامبر برگزار می‌شود، به بررسی سیاست تولید خود خواهند پرداخت.

با این حال عربستان سعودی که بزرگترین عضو اوپک است، پیش از تعهد برای کاهش بیشتر تولید، مایل است در ابتدا به تقویت پایبندی اعضا به این پیمان متمرکز شود.

در این بین، معامله‌گران می‌گویند کاهش مناقشات تجاری میان چین و آمریکا که بزرگترین اقتصادهای جهان و بزرگترین مصرف کنندگان نفت هستند، نیز به بهبود فضا در بازار نفت کمک کرده است.

لیی یوچنگ، معاون وزیر خارجه چین اظهار کرده که چین و آمریکا پیشرفتی در مذاکرات تجاری دوجانبه داشته‌اند و تا زمانی که دو طرف به یکدیگر احترام بگذارند، هیچ مشکلی نیست که حل نشود. یک روز پیش از آن دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، نسبت به توافق تجاری ابراز خوش‌بینی کرده بود.

بر اساس گزارش رویترز، واشنگتن و پکن تلاش می‌کنند فاز اول توافق تجاری را برای امضا در زمان دیدار روسای جمهور دو کشور در اجلاس همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه که در نوامبر در شیلی برگزار می‌شود، نهایی کنند.

جفری هالی، تحلیلگر ارشد شرکت OANDA در این باره گفت: در کل به نظر می‌رسد نفت جهت قیمت مشخصی ندارد و قیمتها فعلا به تعادل رسیده‌اند و منتظر تحولات در عرصه مسائل تجاری و نتیجه نشست اوپک پلاس هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha