• سه‌شنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 98073021716
  • خبرنگار : 50182

1400 روستای کرمانشاه اینترنت پرسرعت دارند/ نصب 30 سایت جدید تا پایان سال

1400 روستای کرمانشاه اینترنت پرسرعت دارند/ نصب 30 سایت جدید تا پایان سال

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه از برقراری اینترنت پرسرعت در 1400 روستای بالای 20 خانوار استان خبر داد.

شهریار بهنیا در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه تمام شهرهای استان تحت پوشش اینترنت 3G و 4G قرار دارند، گفت: خوشبختانه طی چهار سال گذشته اقدامات خوبی در جهت ارتقا شاخص‌های ارتباطی استان صورت گرفته است.

وی از ارتقا یازده پله‌ای شاخص‌های ارتباطی استان در سطح کشور طی این مدت خبر داد وافزود: ارتقا این شاخص‌ها تنها مربوط به شهرهای استان نیست و وضعیت ارتباطی ما در روستاها نیز مطلوب است.

وی افزود: هم اکنون از 1712 روستای بالای 20 خانوار استان 100درصد آنها به تلفن ثابت و 85 درصد آنها به موبایل دسترسی دارند.

بهنیا تصریح کرد: همچنین از این تعداد، 1400 روستا یعنی حدود 70 درصد روستاهای بالای 20 خانوار استان دارای اینترنت پرسرعت هستند.

وی از شروع طرح پایش وضعیت ارتباطی و اینترنت در سطح روستاهای استان خبر داد و افزود: در این طرح وضعیت روستاها به لحاظ میزان پوشش و سرعت اینترنت و ... بررسی و ارزیابی می‌شود که این طرح هم اکنون در مراحل پایانی قرار دارد.

بهنیا تصریح کرد: با اتمام این مرحله از کار و بعد از شناسایی نواقص ارتباطی و اینترنتی، کار رفع این نواقص طی برنامه زمانبندی انجام خواهد شد.

مردم همکاری کنند تا پایان سال 30 سایت مخابراتی جدید در استان نصب می‌شود

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه با اشاره به استقرار 1200 سایت مخابراتی در استان، گفت: افزایش سایت‌ها در استان موجب تقویت ارتباط خواهد شد، اما متاسفانه به دلیل عدم آگاهی برخی افراد، بعضا با مقاومت‌های مردمی بر سر راه نصب این سایت‌ها مواجه می‌شویم.

وی افزود: تحقیقات بسیاری در زمینه میزان آسیب‌زایی امواج این سایت‌ها صورت گرفته و هنوز هیچ مرجع علمی سرطان‌زا بودن این امواج را تایید نکرده است.

بهنیا تصریح کرد: مردم در حالی از امواج این سایت‌ها نگرانند که در منازل خود از "مایکرویو" (مایکروفر) استفاده می‌کنند که توان سیگنال آن 1000 وات است و بنابر اعلام سازمان بهداشت جهانی هنگام کار با آن باید فاصله چهار متری لحاظ شود، این درحالی است که توان سینگال سایت‌های مخابراتی تنها پنج وات بوده و رعایت دو متر فاصله برای آن کافی است و حال آنکه ارتفاع هر سایت حدود 50 متر است.

این مسئول تاکید کرد: قطعا جان هر فرد برای خود او ارزش بیشتری دارد و درحال حاضر کارکنان مخابرات در جوار همین سایت‌ها فعالیت دارند و مشکل خاصی طی سالهای متمادی گزارش نشده است.

وی کمبود سایت‌ها در سطح مناطق مختلف را بسیار خطرناکتر دانست و افزود: در صورت وجود کمبود سایت، گوشی‌های تلفن همراه باید تلاش بیشتری برای یافتن سیگنال انجام دهند و در همین حالت خود این گوشی‌ها از همه چیز خطرناکتر هستند.

بهنیا افزود: گوشی‌های تلفن همراه جایی که سیگنال ضعیف است به سرعت داغ کرده و سریعتر باتری خالی می‌کنند که این شرایط آنها را بسیار خطرناک می‌کند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه یادآور شد: چنانچه مردم همکاری کنند تا پایان سال بالغ بر 30 سایت جدید در راستای تقویت ارتباط در سطح استان نصب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha