• یکشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۸ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98072820139

فرود هزاران پرنده مهاجر در اکوسیستم ها و تالاب های گیلان

فرود هزاران پرنده مهاجر در اکوسیستم ها و تالاب های گیلان

ایسنا/گیلان فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان گفت: هزاران قطعه پرنده مهاجر در اکوسیستم ها و تالاب های ارزشمند استان برای زمستان گذرانی فرود آمده اند.

ساسان اکبری پور در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه بیش از هزاران قطعه انواع پرندگان مهاجر در زیستگاه های ارزشمند استان از جمله تالاب انزلی، پارک ملی بوجاق و تالاب امیرکلایه لاهیجان فرود آمده اند، گفت: بیشترین نوع پرندگان مهاجر را تاکنون مرغابی‌سانان تشکیل داده اند.

وی افزود: هرساله بیشترین تعداد پرندگان مهاجر گیلان در تالاب انزلی فرود می آیند و امسال نیز جمعیت فرود پرندگان مهاجر گیلان به این تالاب ارزشمند بین المللی بسیار مطلوب است.

اکبری پور ادامه داد: یگان حفات محیط زیست گیلان، گشت ها و نظارت ها را برای حفاظت از پرندگان بومی و مهاجر استان افزایش داده است.

وی تصریح  کرد: هر ساله شکارچیان متخلف برای شکار پرندگان شکاری گیلان و قاچاق آنها به کشورهای حاشیه خلیج فارس به تالاب ها و زیستگاه‌های پرندگان مهاجر استان هجوم می آورند که در صورت مشاهده با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان با بیان اینکه محل ورود و خروج تالاب ها و پارک ملی بوجاق مرتب در حال کنترل است، گفت: شکارچیان از افراد بومی و غیربومی استان گیلان هستند که چهره بیش از 80 درصد آنها برای ماموران ما شناخته شده و تاکنون تذکرات لازم به شکارچیان داده شده است تا از شکار غیرمجاز پرهیز کنند.

وی خاطرنشان کرد: شکارچیان با گذاشتن تله سعی در شکار پرندگان شکاری دارند که با هوشیاری ماموران یگان حفاظت محیط زیست گیلان اغلب در انجام این تخلف ناکام مانده اند.

اکبری پور، افزود: ماموران یگان حفاظت محیط زیست گیلان از زمان آغاز پرندگان مهاجر به استان بیش از 200 مورد از تله های کارگذاشته شده توسط متخلفان شکار را تخریب کردند.

وی ادامه داد: نیروهای یگان حفاظت این اداره کل درپی انجام گشت و کنترل و پایش مناطق تحت مدیریت خود و حضور موثر و پیشگیرانه برای صید و زنده گیری پرندگان شکاری، موفق به تخریب این تله‌های دستی و کار گذاشته  شده بر روی درختان شدند و از زنده گیری این گونه های پرارزش جلوگیری کردند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان گفت: در این راستا شکارچیان اقدام به استفاده از پرنده دلیجه به عنوان طعمه صید و زنده گیری پرنده بحری استفاده می کنند که با هوشیاری محیط‌بانان استان، این پرندگان شناسایی و زنده گیری شده، پس از تیمار و انجام درمان لازم در زیستگاه خود رهاسازی خواهند شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha