به گزارش ایسنا، «علیاکبر حدادزاده» گفت: طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در سراسر کشور از جمله استان یزد اجرا و کشتارگاههای مرغ بر اساس امکانات موجود به سه سطح +A ،A و B درجهبندی میشوند.
وی تصریح کرد: تخلیه اندرونه در کشتارگاههای درجه A و +A کاملاً به صورت اتوماتیک و توسط خط دوم واحدها صورت می گیرد اما در کشتارگاههای درجه B با خط یک انجام میشود.
حدادزاده در این باره خاطرنشان کرد: با توجه به این که در خط اتوماتیک دو، تمام اندرونه مرغ به همراه تمامی چربیهای شکمی خارج میشود، ضایعات مرغهای رتبه A+ و A به مراتب کمتر است بنابراین برای مردم نیز از نظر مصرف و قیمت به صرفهتر خواهد بود.
وی ابراز کرد: تمام کشتارگاههای رتبهبندی شده از نظر بهداشتی مورد تأیید هستند اما بر اساس کیفیت تولیدشان درجهبندی میشوند و قیمت آنها متفاوت خواهد بود که عملاً برای مصرفکننده تفاوتی ندارد چرا که وقتی مصرفکننده مرغ درجه B را میخرد به همان میزانی که پول کمتری پرداخت کرده است، ضایعات را بیرون میریزد.
حدادزاده تصریح کرد: با عملی شدن این طرح دیگر عناوینی با مضمون مرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک، ممتاز و سایر موارد وجود نخواهد داشت و تمام این موارد در قالب سه سطح +A، A و B معرفی میشوند.
مدیر کل دامپزشکی استان در پایان نیز یادآور شد: لفافه مرغهای سطح +A دارای نوار سبز، A دارای نوار آبی و B دارای نوار نارنجی است.
انتهای پیام
نظرات