• چهارشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۸ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 98072418529
  • خبرنگار : 71489

وزیر صنعت: تولید گوشی تلفن همراه داخلی نیازمند سرمایه‌گذاری سنگین است

وزیر صنعت: تولید گوشی تلفن همراه داخلی نیازمند سرمایه‌گذاری سنگین است

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این که هنوز تولید گوشی تلفن همراه در داخل به میزانی نرسیده که بخواهیم تغییری در تعرفه واردات آن اعمال کنیم، گفت: تولید گوشی تلفن همراه داخلی نیازمند سرمایه‌گذاری سنگین است.

به گزارش ایسنا، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) پیش از ظهر امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره روند رسیدگی شورای نظارت بر انتخابات‌های اتاق‌های بازرگانی کشور گفت: 27 انتخابات در سراسر کشور به طور قطعی مورد تایید قرار گرفت و هیچ مشکلی در روند برگزاری وجود نداشت و در مورد نتایج آنها نیز هیچ شکایتی طرح نشد.

وی با اشاره به طرح شکایاتی در خصوص نتایج انتخابات در دو استان گفت: در دو استان بعضا شکایاتی مطرح شد و  عده‌ای به مراجع قضایی مراجعه کردند، اما در کل کشور انتخابات خوب و پر شوری برگزار شد.

وزیر صمت در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره برنامه‌های این وزارت‌خانه در خصوص از رده خارج کردن برخی خودروهای قدیمی و پرمصرف خاطرنشان کرد: قطعا این خودروها از رده خارج خواهند شد و خودروهای پرتیراژ در خانواده‌های پژو و پراید جایگزین آنها می‌شود.

وی گفت: خودروسازان آن دسته از خودروهای خود که در این دو گروه هستند و تعهدی برای تحویل آنها ندارند را تا آخر سال جایگزین می‌کند.

رحمانی با تاکید بر این که خودروسازان خود به دنبال اجرای طرح جایگزینی خودروهای فرسوده و پرمصرف هستند افزود: هم خودورسازان و هم وزارت صمت اجرای این طرح را به صورت جدی پیگیری می‌کند.

وزیر صمت در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه گفته می‌شود وزیر صمت نظر مثبتی درباره تفکیک وزارت بازرگانی از این وزارت خانه ندارد گفت: حرف‌های بسیاری مطرح می‌شود اما ما تابع قانون و هر آن چه که دولت و رئیس جمهوری تصمیم بگیرند هستیم.

بر اساس این گزارش، وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا با تولید موبایل در داخل، تعرفه واردات این کالا تغییر می‌کند، با بیان این که هنوز تولید موبایل در داخل کشور به آن تعداد نرسیده که بخواهیم تغییری در شرایط ایجاد کنیم، اظهار کرد: درباره هر کالایی سیاست ما این است که زمانی که تولید داخلی آن به حد قابل توجهی برسد، از آن حمایت می‌کنیم؛ در مورد گوشی تلفن همراه متاسفانه تولید داخل  نسبت به مصرف ناچیز است.

وی با بیان این که سال گذشته 200 هزار قطعه تلفن همراه در داخل تولید شد، ادامه داد: ما دوستان را تشویق می‌کنیم تا در حوزه تولید تلفن همراه سرمایه گذاری و فعالیت کنند و به آنها اعلام می کنیم که مورد حمایت وزارت صنعت خواهند بود.

وزیر صمت تاکید کرد: تولید داخلی برخی از کالاها مستلزم سرمایه گذاری های سنگین است و این کار یک شبه انجام نخواهد شد. در حال حاضر در تولید و تلاش برای رسیدن به خودکفایی کالاهای نظیر لاستیک‌های سنگین، پارچه و الکترودهای گرافیکی کار خود را آغاز کرده‌ایم اما در زمینه گوشی تلفن همراه چون تغییر تکنولوژی در این عرصه سریع و نیازمند سرمایه گذاری بیشتری است با تفاوت‌هایی با سایر کالاها در سیاست گذاری های ما وجود دارد. اولویت وزارت صنعت برای امسال تولید کالاهای دیگری است.

رحمانی در پاسخ به پرسش دیگری درباره تاثیر حذف معافیت 80 دلاری واردات گوشی تلفن همراه روی قیمت این کالا در بازار، اظهار کرد: قاعدتا این تصمیم گیری تاثیراتی به دنبال خواهد داشت.

وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره روند واگذاری سهام برخی شرکت‌های خودروسازی نظیر ایران خودرو و اینکه سهام این شرکت‌ها به چه کسانی واگذار می‌شود با تاکید بر این که قرار نیست سهام این شرکت‌ها به فرد خاصی واگذار شود، گفت: واگذاری شرکت‌های خودروسازی مانند سایر واگذاری ها وارد فرآیند خود می‌شود و هر شخصی که دارای شرایط مناسب باشد می‌تواند سهام مربوطه را از آن خود کند.

وی در پاسخ به این پرسش که چند درصد از سهام ایران خودرو واگذار می‌شود، خاطرنشان کرد: بنا بر این است که تمام سهام این شرکت به بخش خصوصی واگذار شود.

وزیر صمت در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره مشکلات زیر ساختی در برخی شهرک‌های صنعتی از جمله شهرک صنعتی عباس آباد نیز اظهار کرد: در تامین زیر ساخت‌ها به ویژه آب و برق در اکثر شهرک‌های صنعتی به خصوص شهرک‌های اطراف تهران با مشکلاتی مواجه هستیم.

وی با بیان این که احداث خط انتقال آب به شهرک‌های صنعتی اطراف تهران آغاز شده است، افزود: در حوزه تامین برق به احداث پست‌های برق نیاز داریم. در این زمینه پیگیری‌های لازم را از وزارت نیرو انجام داده‌ایم اما آنها مشکلات کمبود بودجه را مطرح می‌کند.

وزیر صمت گفت: از نظر اجرا مشکلی وجود ندارد، اما وزارت نیرو مشکلات بودجه ای دارد؛ در همین زمینه  در سفری که دیروز همراه با معاون اول رئیس جمهوری به فیروز کوه داشتیم مجددا موضوع زیر ساخت‌های شهرک‌های صنعتی مطرح شد و آقای جهانگیری دستور دادند تا ان‌شاءالله هم استانداری تهران و هم وزارت نیرو در این خصوص در بودجه پیش بینی‌هایی انجام دهند. ما نیز پیگیر هستیم تا این مشکلات برطرف شود.

رحمانی تاکید کرد: در حال حاضر در زمینه تامین زیر ساخت‌های شهرک‌های صنعتی مشکل فوریتی نداریم اما برای توسعه واحدها و احداثات جدید با مشکلات جدی مواجه هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۷-۲۴ ۱۹:۴۹

گوشی داخلی کیفیت ندارد.