به گزارش ایسنا، عبدالله نظری ۲۳ مهرماه در این آیین، اظهار کرد: تحقق رونق تولید در گرو سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: ۳۳ هزار و ۵۰۰ استانداد ملی تدوین شده که دو درصد آن توسط استان صورت گرفته است.
در ادامه ذبیحالله غریب رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: مصرف مواد غذایی وارد فرآیند صنعت شده و عمدتا عرضه محصولات از طریق واحدهای تولیدی صنعتی به جامعه عرضه میشود.
وی افزود: بیش از ۲۱۰ واحد تولیدی در استان در حوزه فرآورده موادغذایی فعالیت دارند که دو سوم آنها مجوز خود را از جهاد کشاورزی و یک سوم از سازمان صمت دریافت کردهاند.
غریب بیان کرد: در تولید محصول پارامترهایی همچون خاک، آب، هوا و نورخورشید مدنظر بوده و بسیاری از محصولات تولیدی استان با دیگر محصولات متفاوت است، زیرا تمام پارامترهای تولید در محصولات کشاورزی وجود دارد.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه تولیدات بخش کشاورزی بسیار با کیفیت است، بنابراین چهارمحال و بختیاری بهترین شرایط را برای تولید محصول سالم و استاندارد دارد.
غریب خاطرنشان کرد: با کشاورزی قراردادی میتوان پایداری تولید کشاورز و واحد صنعتی را رقم زد.
انتهای پیام
نظرات