• سه‌شنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 98072317532
  • خبرنگار : 71282

ایجاد ۱۰۰۰ صندوق خرد محلی در هزار روستا

ایجاد ۱۰۰۰ صندوق خرد محلی در هزار روستا

رییس هیات مدیره صندوق کارآفرینی امید از تشکیل ۱۸۰۰ صندوق خرد محلی در روستاها با همکاری وزارت جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: طی سال‌های گذشته بیش از ۱۹۰ هزار شغل روستایی ایجاد شده که ۴۰ درصد آن سهم زنان بوده است.

علی ربیعی در همایش صندوق‌های خرد محلی در مجموعه تلاش گفت: وقتی اشتغال غیر رسمی بیشتر می‌شود سهم اشتغال زنان هم افزایش می‌یابد. از سال‌های گذشته ۰.۳ سهم اشتغال متعلق به روستاییان بوده است و امسال به ۲۵ درصد رسیده است.

وی افزود در حال حاضر ۱۹۰ هزار شغل روستایی ایجاد شده که ۴۰ درصد آن سهم زنان بوده است و نشان می دهد سرمایه های اجتماعی زنان در روستاها هم ایجاد شده است.

ربیعی با تاکید بر گسترش صندوقهای خرد محلی اظهار کرد: باید جوامع محلی را به سمت تشکیل این صندوقها سوق دهیم  به نحوی که ۴۰ تا ۵۰ درصد خودشان مشارکت کنند و مابقی را دولت حمایت کند.

وی میزان عدم برگشتی ها در وام های ۱۵ میلیون تومانی و ۱۰۰ میلیون تومانی صندوق کارآفرینی  امید را صفر درصد ذکر کرد و از کاهش مهاجرت روستاییان خبر داد.

ربیعی در عین حال از تشکیل ۱۸۰۰ صندوق خرد محلی در روستاها با کمک جهاد کشاورزی خبر داد و  گفت: این صندوقها با اعتبار ۶۰ میلیارد تومانی که بیست میلیارد تومان آن توسط جهاد کشاورزی و ۴۰ میلیارد تومان دیگر از محل منابع ترکیبی است، راه اندازی شده اند.

وی تاکید کرد: در این مدت ۳۰۰۰ گروه چند نفره خودیار با همکاری سازمانهای مردم نهاد شکل گرفته و موجب شده صندوقهای اعتباری گروههای خودیار به بیش از ۱۰ هزار صندوق افزایش یابد.

ربیعی با اشاره به دغدغه وزیر جهادکشاورزی و تصمیم گیری در خصوص منفعت روستاییان گفت: با حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری و تلاش دکتر ابتکار در ایجاد پنجره واحد توجه به زنان توانستیم سیاستهای معطوف به زنان را به وجود آوریم.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود به سیاست دولت تدبیر و امید برای فقرزدایی در کشور اشاره کرد و گفت: دولت در راستای رفع فقر سیاست درآمدزایی مبتنی بر اشتغال را در روستا دنبال کرده و این امر علاوه بر پایداری اشتغال در روستاها موجب جلوگیری از مهاجرت روستاییان شده است.

ربیعی با بیان اینکه امروز نیازمند گفتگوی بیشتر در مورد فقر هستیم اطهار کرد:فقرا چه در دوران رشد اقتصادی چه دوران تحریم بیشترین تاثیر را می پذیرند و ما اگر از چند دهک پایین در دوران تحریم حمایت نکنیم آسیب می بینند لذا باید زندگی مردم را به گونه ای مدیریت کنیم که به تله فقر نیفتند.

به گفته وی، سه نفری که امسال جایزه نوبل را دریافت کردند مطالعاتشان در حوزه فقر بوده و ما نیز با فقر زیرساختی شروع کردیم و امروز تلاش کردیم تا روستاها را در اولویت قرار بدهیم و  ارزش دفترچه های روستاییان را چهار برابر افزایش دادیم.

به گزارش ایسنا، در این همایش تفاهم نامه تشکیل  ۱۰۰۰ صندوق خرد محلی امضا و از  تندیس صندوقهای خرد محلی نیز رونمایی شد.

ایجاد ۱۰۰۰ صندوق خرد محلی در هزار روستا

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از ایجاد ۱۸۰۰ صندوق خرد محلی در ۲۸ استان کشور تا پایان شهریور ماه امسال خبر داد.

به گزارش ایسنا، اصغر نوراله زاده در همایش صندوقهای خرد محلی اظهار کرد: تا پایان سال ۹۶ جمعا ۶۰۰ صندوق خرد محلی در کشور ایجاد شده بود ولی امروز به ۱۸۰۰ صندوق افزایش یافته و به ۶۰ هزار عضو صندوق نیز ۸۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی افزود:به طور حتم با تشکیل صندوقهای خرد محلی می توان کارهای بزرگ‌انجام داد و تلاش می کنیم این صندوقها در آینده بانک پذیر و روز به روز بارور شوند.

ادامه دارد

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha