به گزارش ایسنا، قربانعلی محمدپور گفت: اجرای پروژه های احیا و مدیریت منابع آبی سبب شده است تا از وقوع خسارت های احتمالی در سیل اخیر به میزان قابل توجهی جلوگیری شود.
وی افزود: در سال های اخیر به واسطه نزولات جوی و بارش های مکرر شاهد وقوع سیل و تخریب مناطق در سطح استان بوده ایم که بر همین اساس اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان اجرای پروژه هایی را در دستور کار قرار داد تا با مدیریت منابع آبی و تعدیل کننده اکولوژیکی از خسارات احتمالی سیلاب جلوگیری به عمل آورد.
محمدپور تصریح کرد: پروژه هایی مانند بازگشایی آبراهه های تالاب از جمله پلنگ ور و رودخانه کلسر و همچنین احیای تله رسوبگیر سیاه درویشان که با هدف برقراری تبادل هیدرولیکی بالادست و پایین دست منطقه انجام شده از جمله این اقدامات هستند.
وی ادامه داد: احیای کلاس آبی ترکستان اسپند، احیای آبراهه منطقه حفاظت شده سیاه کشیم و اسپند که منجر به هدایت و خروج سیلاب از جاده و مناطق مسکونی بالادست در چند روز اخیر شد از دیگر اقداماتی بود که می توان به آن اشاره کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان خاطرنشان کرد: جمیع این اقدامات سبب شد تا بخشی از صومعه سرا، کسما و ازگم و همچنین روستاهای کلسر، اسپند، اسلام آباد، قاضیانده و میانده که به طور مستقیم در معرض خطر سیل و آبگرفتگی قرار داشتند، از حوادث احتمالی نجات پیدا کنند.
محمدپور با تاکید بر لزوم ادامه اجرای این طرح ها گفت: این گونه حوادث زنگ خطری است تا اجرای پروژه های احیاء و مدیریت منابع آبی با سرعت بیشتری انجام شود تا در بارش های شدید آینده از خسارت های سیل جلوگیری شود.
انتهای پیام
نظرات