به گزارش ایسنا- فاطمه سرگزی افزود: توانمندسازی، آموزش مهارتهای خودآگاهی، روابط بین فردی و حل مسئله به صورت فردی و گروهی توسط کارشناسان سلامت روان مرکز جامع سلامت صورت می گیرد و در حال حاضر 12 محله زاهدان این برنامه را انجام و در خصوص توانمندسازیهای مورد نیاز افراد برنامه ریزیهای اثرگذاری در حال اجراست.
وی در خصوص توانمندسازی زنان محلات حاشیه شهر زاهدان گفت: با هدف ارتقای سلامت اجتماعی مردم محلات حاشیه نشین به خصوص زنان در خصوص معرفی مشاغل خانگی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از طریق آموزش مهارتهای زندگی و فرزندپروری و فعالیت ایستگاههای اطلاع رسانی در این محلات صورت می گیرد.
مدیر گروه سلامت روان و اجتماعی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، افزایش مشارکت مردم در برنامه های سلامت و افزایش استفاده از منابع و داشتههای محلی برای ارتقاء سلامت مردم را مهمترین مداخلات اجتماع محور برشمرد و گفت: با اجرای اینگونه مداخلات، فاکتورهای کیفیت زندگی فرهنگی و اجتماعی افراد محل با همکاری خود ساکنین بررسی و در خصوص ارتقاء این فاکتورها برنامه ریزی انجام می شود و در واقع فرایند مقتدر سازی مردم جهت افزایش کنترل بر کیفیت زندگی، رفاه خود و جامعه بهبود مییابد.
وی خاطرنشان کرد: بیش از 30 نفر کارشناس سلامت روان در مرکز جامع خدمات سلامت، مشاوره و خدمات سلامت روان را به صورت رایگان به مردم ارائه می کنند.
انتهای پیام
نظرات