به گزارش ایسنا- سید حسن میرعماد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اجرای این طرح نقش اساسی در توسعه و تشکیل سرمایه انسانی آینده سازمان دارد.
وی با بیان اینکه این طرح بین سازمان اداری و استخدامی و وزارت جهاد کشاورزی بهصورت مشترک اجرا میشود گفت: این طرح در راستای بند ۲ سیاستهای کلی نظام اداری ابلاغیه مقام معظم رهبری درباره عدالت محوری، ارتقا منابع انسانی، دانش گرایی و شایستهسالاری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه پروژه مدیریت استعدادها در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان برای نخستین بار در کشور بهصورت پایلوت اجرا میشود گفت: در این طرح قرار است افراد مستعد شناساییشده و در کارکنان مستعد برای تصدی مشاغل کلیدی در آینده آمادگی ایجاد شود.
میرعماد تسهیل فرآیند ارتقا شغلی کارکنان، فراهم کردن بستر ارزشآفرینی افراد مستعد و ایجاد پویایی در ساختار نیروی انسانی سازمان را از دیگر دستاوردهای اجرای طرح نظام مدیریت استعداد عنوان کرد.
وی به تعریفی از کارکنان مستعد نیز اشاره کرد و گفت: کارکنان مستعد کسانی هستند که در دستگاههای اجرایی دارای عملکرد بالاتر از حد انتظار در شغل فعلی خود بوده و از قابلیت بالایی برای تصدی شغلهای بالاتر در دستگاه اجرایی نیز برخوردار باشند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه فراخوان حضور کارکنان مستعد برای حضور در پروژه ملی مدیریت استعدادها منتشر و در اختیار کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان قرار دادهشده است گفت: تاکنون ۱۲۰ نفر از کارکنان واجد شرایط متقاضی شرکت در فراخوان هستند.
میرعماد به برخی از شاخصهای کارکنان برای حضور در این پروژه ملی اشاره کرد و گفت: دارا بودن مدرک تحصیلی حداقل لیسانس، دارا بودن حداقل ۴ سال تجربه در دستگاه اجرایی، داشتن حداکثر ۲۰ سال سابقه خدمت برای لیسانسهها و حداکثر ۲۵ سال برای دارندگان مدرک تحصیلی فوقلیسانس و بالاتر برخی از شاخصها است.
وی داشتن وضعیت استخدامی رسمی، قراردادی و پیمانی و کسب حداقل میانگین ۹۰ درصد امتیاز ارزشیابی عملکرد در ۲ سال اخیر را از دیگر شاخصها کارکنان برای حضور در فراخوان پروژه ملی مدیریت استعدادها عنوان کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: نتایج اجرای طرح پس از بررسی در شورای عالی اداری تصویب رسیده و برای تمامی دستگاههای اجرایی لازمالاجراست.
انتهای پیام
نظرات