• چهارشنبه / ۱۷ مهر ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98071713089
  • خبرنگار : 50042

رویکرد آموزش‌های جهاددانشگاهی توجه به پژوهش و نیاز بازار کار است

رویکرد آموزش‌های جهاددانشگاهی توجه به پژوهش و نیاز بازار کار است

ایسنا/گیلان معاون آموزشی جهاددانشگاهی گفت: تمرکز و رویکرد آموزش‌های جهاددانشگاهی در توجه به آموزش توام با پژوهش، توجه به آموزش‌های توانمندسازی و مکمل، مبتنی بر نیاز بازار کار است.

محمدصادق بیجندی در حاشیه گردهمایی معاونان آموزشی جهاددانشگاهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهداف و برنامه‌های این گردهمایی اظهار کرد: چهل و ششمین گردهمایی معاونان آموزشی به منظور هماهنگی، همفکری، بیان تجربیات موفق در فرآیندهای اجرایی و عملیاتی طرح‌های ملی به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان در حال برگزاری است.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی افزود: حوزه آموزش جهاددانشگاهی به عنوان یکی از بزرگترین شبکه‌های آموزش کشور افتخار دارد در راستای اهداف و برنامه‌های توسعه کشور خدمات متنوع آموزشی به عموم مردم به ویژه دانشجویان، دانش آموختگان و کارکنان مجموعه‌های دولتی و غیردولتی در گستره کشور ارائه کند.

بیجندی در خصوص تعداد مراکز آموزشی و موسسات آموزش عالی جهاددانشگاهی، گفت: در حال حاضر جهاددانشگاهی دارای دو دانشگاه و 6 مدرسه آموزش عالی در زیرمجموعه نظام غیردولتی آموزش عالی و همچنین 40 مرکز علمی کاربردی تحت زیرمجموعه نظام آموزش عالی علمی کاربردی است.

وی در پاسخ به این سوال که آموزش‌های جهاددانشگاهی با دیگر آموزش‌ها چه تمایزی دارد؟ تصریح کرد: تمرکز و رویکرد آموزش‌های جهاددانشگاهی در توجه به آموزش توام با پژوهش، توجه به آموزش‌های توانمندسازی و مکمل، مبتنی بر نیاز بازار کار است.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی ادامه داد: امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم نتایج تلاش‌ها و برنامه ریزی‌های انجام شده از گذشته تا حال را در قالب یک مدل ویژه کارآمد در آموزش عالی کشور ارائه کنیم؛ در این مدل توجه به بازارکار و دانش‌آموخته ماهر و توانمند به منظور کارآفرینی و اشتغال هدفمند در کانون توجه است.

بیجندی گفت: در حال حاضر جهاددانشگاهی به منظور تحقق وظایف و ماموریت‌های محوله در اساسنامه مبنی بر پل بین جامعه، دانشگاه و صنعت دارای 162 مرکز آموزش مهارتی و تخصصی در 31 استان کشور می‌باشد.

وی ادامه داد: بر اساس جمع بندی آموزش‌های ارائه شده در سال 97، تعداد فراگیران مرکز آموزشی مهارتی و تخصصی بالغ بر یک میلیون و 700 هزار نفر می‌باشد که نسبت به مدت مشابه سال 96 حدود 20 درصد رشد داشته است.

گفتنی است؛ چهل و ششمین گردهمایی معاونان آموزشی جهاددانشگاهی با حضور حدود 100 نفر از معاونان آموزشی سازمان‌های استانی، واحدها، پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جهاددانشگاهی از 16 لغایت 18 مهرماه به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی گیلان در مجموعه رفاهی سفیدکنار بندرانزلی در حال برگزاری است.

بیجندی در خصوص طرح ملی سرباز مهارت گفت: این طرح براساس تاکید و دغدغه مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده بهینه از دوران خدمت وظیفه به ویژه برای کسب مهارت های مختلف، توسط ستاد کل نیروهای مسلح و با همکاری وزارت خانه و سازمان های مختلف در پنج مرحله قبل از خدمت، ابتدا، حین و پایان خدمت طراحی و برنامه ریزی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha