• یکشنبه / ۱۴ مهر ۱۳۹۸ / ۱۸:۴۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98071410931
  • خبرنگار : 71620

مرادی: الزام غرفه‌داران میدان‌های تره بار به پرداخت مالیات غیر قانونی است

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس ضمن انتقاد از وضعیت کاری جوانان کرد در میادین میوه و تره بار اظهار کرد: اخیرا به اجاره کننده‌های این غرفه‌ها اعلام شده است که باید درصدی از فروش خود را تحت عنوان مالیات پرداخت کنند. این اقدام غیر قانونی و غیر منطقی است.

به گزارش ایسنا، علی محمد مرادی در جلسه علنی عصر امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی گفت: شاخص فقر یکی از شاخص‌های مهم است که تاثیر مهمی بر رفاه و وقوع جرم می‌گذارد. با بررسی‌های آماری منتشر شده متوجه می‌شویم که استان کردستان در آخرین رده نسبت به استان‌های دیگر قرار دارد. استانی که صاحب بهترین زمین‌های کشاورزی و نیز بهترین معادن سنگ‌های تزئینی و طلاست اما همیشه بالاترین نرخ تورم و نیز بالاترین نرخ بیکاری برای استان کردستان بوده است.

وی خطاب به رئیس جمهور گفت: کردستان جزء مناطقی است که بالاترین مشارکت را در حمایت از جنابعالی در انتخابات ریاست جمهوری داشته است. این رسم قدردانی نیست که ما را مفتخر به دریافت بالاترین شاخص فلاکت در کشور کنید. این انتظار را داشتیم که رسیدگی به محرومیت استان‌ها را در اولویت قرار دهیم اما آنچه در عمل می‌بینیم متفاوت است.

نماینده مردم شهرستان‌های قروه و دهگلان در مجلس با اشاره به وضعیت کردستان از نظر بیکاری و تورم تاکید کرد: تا کی می‌خواهید به این منطقه از کشور بی‌توجه باشید؟ یکی از برنامه‌هایی که برای رفع معضل بیکاری جوانان وجود داشت، پروژه مجتمع زنجیره‌ای فولاد بود که تلاش‌های بسیاری در چند سال اخیر جهت ایجاد بستر مناسب برای احداث آنها انجام شده است. در سال 97 خبر کلنگ زدن این کارخانه باعث خوشحالی جوانان کردستان شد اما به علت بی توجهی به اشتغال جوانان در این منطقه گام‌های بعدی آن برداشته نشد.

به وزیر مربوطه تذکر می‌دهم که در صورت عملیاتی نشدن این پروژه، وضعیت کردستان از لحاظ اعتماد به دولت تدبیر و امید وخیم‌تر خواهد شد.

مرادی با اشاره به آمار بیکاری و مهاجرت از کردستان به تهران افزود: تنها کاری که جوانان کرد در تهران می‌توانند انجام دهند دو کار است، یا کارگری روزمره می‌کنند و یا به غرفه‌های سازمان میادین میوه و تره بار پناه می‌برند. سازمان میدان‌های میوه و تره بار متاسفانه در بعضی از جایگاه‌ها کمترین امکانات را برای آنها فراهم کرده‌اند. به جرأت می‌توان گفت که این امکانات در حد اردوگاه‌های آوارگان جنگی است.

وی با بیان اینکه «جوانان کرد در میدان‌های میوه و تره بار بدترین شرایط را دارند» ادامه داد: مجبورند برای ادامه زندگی خود این شرایط را تحمل کنند. این جوانان استثمار می‌شوند. مگر ممکن است کسی در بدترین شرایط معیشتی زندگی کند، 14 ساعت کار کرده و بدون تعطیلی حتی در روزهای جمعه نیز به مردم خدمت کند؟

نماینده مردم قروه و دهگلان در ادامه از اجبار غرفه‌داران به پرداخت مالیات خبر داد و گفت: اخیرا به اجاره کننده‌های این غرفه‌ها اعلام شده است که باید در کنار هزینه‌ها و اجاره بالا درصدی از فروش خود را تحت عنوان مالیات پرداخت کنند. در حالی که بر اساس قوانین اعمال شده و به اذعان مدیران عامل قبلی نه تنها نیازی به پرداخت مالیات نیست بلکه هزینه‌های آب و برق و گاز آنها کاملا رایگان بوده است. متاسفانه در اقدامی غیر قانونی و غیر منطقی پرداخت مالیات‌های سنگین به این قشر اعمال شده است.

وی افزود: بعضی به این اقدام اعتراض کرده‌اند. به آنها هشدار داده شد که در صورت ادامه این اعتراض‌ها مسئله امنیتی خواهد شد. چرا اگر فردی دادخواهی کند، با او اینطور رفتار می‌کنند؟

مرادی در ادامه با بیان اینکه نباید از این قشر مالیات گرفته شود از وزیر اقتصاد و دارایی خواست که به این موضوع رسیدگی کرده و اقدام عملیاتی در این اتفاق به سرانجام برسد.

مرادی در پایان ضمن اشاره به بعضی از مشکلات حوزه انتخابیه‌اش گفت: چرا باید هیات مدیره سازمان میادین میوه و تره بار افرادی با تحصیلات غیر مربوط وجود داشته باشند آن هم با داشتن چند شغل غیر مرتبط و به طور همزمان. مگر ما در این کشور مدیران و جوانان متخصص کم داریم؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha