• شنبه / ۶ مهر ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 98070604147
  • خبرنگار : 71523

جزئیات طرح توسعه نیروگاه ری اعلام شد

جزئیات طرح توسعه نیروگاه ری اعلام شد

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق ری با تاکید بر این که طرح توسعه نیروگاه ری جدی است گفت: قرار است حدود ۱۰۷۰ مگاوات بلوک سیکل ترکیبی در محل نیروگاه نصب شود و ظرفیت نهایی نیروگاه بعد از طرح توسعه به ۱۴۵۰ مگاوات برسد.

به گزارش ایسنا، حمید بادرستانی در نشست خبری که امروز برگزار شد با اشاره به تاریخچه نیروگاه ری اظهار کرد: این نیروگاه در سال ۱۳۵۵ با ظرفیت ۱۲۰۰ مگاوات به بهره‌برداری رسید در حالی که در آن زمان ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های ایران به طور کلی ۵۰۰۰ مگاوات بود؛ به عبارت دیگر این نیروگاه در آن زمان بیش از ۲۵ درصد توان نصب شده نیروگاه‌های کشور را تشکیل می‌داد.

وی ادامه داد: این نیروگاه از ۴۳ واحد گازی تشکیل شده بود که با توجه به شرایط آن زمان، ۲۰ واحد از ۴۳ واحد طی سال‌های ۶۲ تا ۶۵ به شهرهای مختلف منتقل شد.

 مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق ری با بیان این که در حال حاضر ۲۳ واحد در نیروگاه ری در مدار است گفت: از نیروگاه ری به عنوان دانشگاه نیروگاه‌های کشور یاد می‌کند زیرا تنوع تکنولوژی و تعداد واحد در این نیروگاه بسیار زیاد است و از تکنولوژی شرکت‌های مختلف از جمله میستوپیشی، فیات آسک، جنرال الکترنیک، سی تاچی استفاده شده است.

در مدار بودن ۲۳ واحد با ظرفیت ۸۱۰ مگاواتی

وی در ادامه با بیان این که نیروگاه ری در حال حاضر با ۲۳ واحد با ظرفیت ۸۱۰ مگاوات قدرت نصب شده در خدمت شبکه برق سراسری کشور است افزود: در پیک تابستان این نیروگاه با ظرفیت بیش از ۵۰۰ مگاوات در روز در مدار بود و به طور کلی در تابستان ۱.۲ میلیارد کیلوات ساعت تولید خالص تحویل شبکه برق سراسری کشور داد.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق ری به طور کلی ۲.۵ ساعت از مصرف برق شهر تهران در شبانه روز توسط نیروگاه ری تامین می‌شود یا می‌توان گفت ۱۰ درصد مصرف برق تهران در این نیروگاه تولید می‌شود.

به گفته بادرستانی در حال حاضر که پیک مصرف برق در تهران داشته است، نیروگاه ری با ۴۶۰ الی ۴۷۰ مگاوات برق در مدار است.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق ری با اشاره به قدمت نیروگاه ری اظهار کرد : زمانی که کارشناسان آسک که یک شرکت بلژیکی است، اخیرا از نیروگاه بازدید داشته‌اند، تعجب کردند که چگونه واحدهای که در آن زمان ساخته بودند، بعد از ۴۰ سال هنوز در مدار است.

وی با تاکید بر این که طبق استانداردها عمر مفید یک نیروگاه ۲۰ سال است گفت: به عبارتی دیگر از نیروگاه ری بیش از توان آن بهره‌برداری می‌شود که این موضوع باعث شده هزینه‌ها افزایش یابد و نگهداری سخت‌تر شود.

وی با بیان این که قدمت نیروگاه ری باعث مشکلات محیط زیستی هم می‌شود گفت: البته این مشکلات کنترل شده و تحت نظارت سازمان محیط زیست است. با وجود این که بیش از صد میلیون مخزن نگهداری گازوئیل در این نیروگاه وجود دارد،  ۱۰۰ درصد سوخت این نیروگاه گاز است.

جزئیات افزایش تولید در نیروگاه ری

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق ری در ادامه درباره افزایش تولید در نیروگاه ری توضیح داد: نیروگاه ری  در مردادماه سال ۹۸ نسبت به مردادماه سال ۹۷، ۹ درصد و در شهریور سال ۹۸ نسبت به شهریور سال گذشته ۲۵ درصد افزایش تولید داشته است.

به گفته بادرستانی راندمان نیروگاه ری به دلیل قدمت این نیروگاه نسبت به نیروگاه‌های دیگر پایین‌تر  و کمتر از ۲۵ درصد است.

جزئیات طرح توسعه نیروگاه ری

وی در ادامه با تاکید بر این که طرح توسعه نیروگاه ری جدی است اظهار کرد: در این راستا اقدامات بررسی‌ها و توافقات خوبی صورت گرفته است و قرار است حدود ۱۰۷۰ مگاوات بلوک سیکل ترکیبی در محل نیروگاه را راندمان بیش از ۶۰ درصد نصب شود.

وی ادامه داد: بخش گاز آن کمتر از ۱۸ ماه دیگر نصب خواهد شد و ظرفیت نهایی بعد از طرح توسعه به ۱۴۵۰ مگاوات خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق ری با بیان این که ۹ واحد از ۲۳ واحد نیروگاه ری نیازی به نوسازی ندارند توضیح داد: دلیل این موضوع این است که این واحدها خود راه‌انداز هستند و از نظر جانمایی در موقعیت خوبی قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha