• جمعه / ۵ مهر ۱۳۹۸ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 98070503654
  • خبرنگار : 71605

معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست کلان منطقه آموزشی ۷ عنوان کرد:

ورود غیرقانونی افراد به دانشگاه‌های علوم پزشکی امکان‌پذیر نیست

ورود غیرقانونی افراد به دانشگاه‌های علوم پزشکی امکان‌پذیر نیست

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به شایعاتی دال بر فروش صندلی‌های پزشکی، تأکید کرد: ورود دانشجو به دانشگاه های علوم پزشکی در مقاطع عمومی صرفاً از طریق کنکور سراسری و با کد اعلامی از سازمان سنجش امکان‌پذیر است و در فرآیند انتقال دانشجو از خارج به دانشگاه‌های داخلی نیز فرآیند بسیار سخت گیرانه‌ای طی شده و مدارک مربوط به پاسپورت و ویزای افراد در صورت ابهام با نیروی انتظامی چک می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر باقر لاریجانی در نشست کلان منطقه آمایشی ۷ که با حضور مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی این کلان منطقه و برخی از مدیران حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های این معاونت برای توسعه آموزش علوم پزشکی در کشور و اجرای برنامه‌های توسعه حوزه آموزش در بستر استقرار برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی، گفت: در این برهه زمانی که توجه به آموزش بیش از سایر دوره‌ها است و نقشه راه روشنی پیش روی مسئولان آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی وجود دارد، ضروری است مسئولان با استفاده از این فرصت گام‌های بلندی در زمینه ارتقای آموزش علوم پزشکی بردارند.

وی ارتقای آموزش علوم پزشکی را فراهم کننده بسترهای ارتقای سایر حوزه‌های نظام سلامت دانست و اظهار کرد: یکی از مسئولیت‌های جدی حوزه آموزش در دانشگاه‌ها، پرداختن به بحث اخلاق پزشکی و تلاش در جهت احیای مباحث معنوی در جامعه دانشجویی، و نیز نهادینه سازی فرهنگ توجه به نجات جان انسان‌ها از منظر معنویات و مسیر الهی است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم بهره‌برداری از روش‌های نوین آموزشی در دانشگاه‌ها گفت: ضروری است تا مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی به بحث بین‌المللی سازی آموزش توجه ویژه‌ای داشته باشند و با بسترهایی که در زمینه آموزش مجازی فراهم شده، از این فرصت استفاده و آموزش‌های مجازی را در علوم پزشکی گسترش دهند.

لاریجانی بر اهمیت ارتقای بدنه هیأت علمی دانشگاه‌ها تاکید و اظهار کرد: ایجاد کلان مناطق آمایشی فرصتی است تا دانشگاه‌های منطقه با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر و هم افزایی در این توانمندی‌ها، گام‌های مهمی در توسعه آموزش بردارند.

وی با تأکید بر ارائه دروس در سطح منطقه و ایجاد گروه‌های آموزشی منطقه‌ای، این امر را زمینه مهمی برای بهره‌برداری همه دانشگاه‌ها از ظرفیت‌های کل منطقه بر شمرد و گفت: نقشه نیروی انسانی در سطح کشور طراحی شده و ضروری است تا این نقشه در سطح مناطق نیز طراحی شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: این امر باعث می شود با چشم‌اندازی هدفمند برای توسعه نیروی انسانی در کلان مناطق آمایشی، بسترهای تأمین نیروی انسانی مناطق به صورت هماهنگ و یکپارچه فراهم شود.

لاریجانی در ادامه صحبت‌های خود به مسائل مطرح شده اخیر از قبیل شایعاتی دال بر فروش صندلی‌های پزشکی اشاره کرد و گفت: ورود دانشجو به دانشگاه های علوم پزشکی در مقاطع عمومی صرفاً از طریق کنکور سراسری، که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می شود، و با کد اعلامی از سازمان سنجش امکان‌پذیر است؛ بنابراین امکان ورود افراد بدون طی مسیر قانونی وجود ندارد.

وی با اشاره به فرآیند انتقال دانشجو از خارج به دانشگاه‌های داخلی گفت: فرآیند بسیار سخت گیرانه‌ای در مرکز خدمات آموزشی در این رابطه طی می‌شود. به طوری که پس از تشکیل پرونده از طریق سامانه‌های الکترونیکی، استعلام مدارک تحصیل دبیرستان و پیش دانشگاهی فرد از آموزش و پرورش، استعلام مدارک دوران تحصیل در دانشگاه خارجی نیز از زیر مجموعه‌های وزارت امور خارجه گرفته می‌شود.

معاون ‌آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: با افراد مصاحبه‌های اختصاصی برای تأیید صلاحیت علمی ایشان صورت می گیرد و مدارک مربوط به پاسپورت و ویزای آن‌ها بررسی و در صورت ابهام با نیروی انتظامی چک می‌شود.

لاریجانی خاطرنشان کرد: برخی افراد هم با مدارک غیرواقعی قصد ورود به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را داشتند که با اقدامات هوشمندانه‌ای که ذکر شد، این افراد معدود شناسایی و اقدامات قانونی لازم درخصوص آن‌ها به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در نشست دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه آمایشی ۷ گزارش فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته در زمینه رشد و پیشرفت آموزش علوم پزشکی و همچنین گزارش اقدامات انجام شده برای استقرار برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی را در قالب ۱۱ بسته ابلاغی از سوی معاونت آموزشی وزارت بهداشت ارائه کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۷-۰۵ ۱۵:۳۶

استخدام عضو هیئت علمی رشته های غیرمرتبط با علوم بزشکی نظیر رشته های کشاورزی و عمران بدلیل رابطه فامیلی با مدیران و روسا و بدون هیچ اگاهی بهداشتی و یدون گذراندن هیچ واحد بهداشتی در یکی از دانشگاه های علوم بزشکی مادر جنوب غربی کشور که با عث بهت و حیرت شد . ایا فساد و خلاف نیست ؟ فارغ التحصیل دانشکده کشاورزی که از لیسانس تا دکتری در دانشکده کشاورزی درس خوانده است ایا باید در دانشکده بهداشت استخدام شود بصورت عضو هیئت علمی و حق متخصیصین بهداشت یاید ضایع شود ؟

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۰۵ ۱۵:۳۹

فرایند استخدام عضو هیئت علمی هم دقیق و سخت گیرانه است ؟ که به راحتی افراد دارای مدارک رشته کشاورزی و عمران بدلیل رابطه فامیلی در دانشگاه علوم بزشکی بصورت هیئت علمی و خیلی راحت بکارگیری میشوند و اب از اب تکان نمی خورد.

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۰۵ ۱۵:۴۶

معاون ‌آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: با افراد مصاحبه‌های اختصاصی برای تأیید صلاحیت علمی ایشان صورت می گیرد . آیا واقعا این جمله معاون اموزشی محترم قبول است ؟ ایا ایشان اطلاع دارند که فار غ التحصیل دانشکده کشاورزی که از لیسانس تا دکتری در دانشکده کشاورزی درس خوانده است و فارغ التحصیل رشته عمران بی ضابطه و بدون هیچ اطلاعات بهداشتی در دانشکده بهداشت یکی از دانشگاه های علوم بزشکی غرب کشور بکار گیری شده اند؟ این فساد نیست ؟ این قانون است ؟

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۱۰ ۲۲:۵۷

چرا باید دانشجویی که تو ایران نمی تونه دانشگاه دولتی قبول می ره خارج اونجا هم کم میاره میاد ایران ودر دانشگاه دولتی که با کنکور نتونسته قبول بشه با پول وارد دانشگاه دولتی میشه نهایت فساده