• چهارشنبه / ۳ مهر ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 98070302568
  • خبرنگار : 50181

مدیرکل امور مالیاتی استان:

36 درصد پزشکان کرمانشاه برای نصب کارتخوان ثبت‌نام کرده‌اند

36 درصد پزشکان کرمانشاه برای نصب کارتخوان ثبت‌نام کرده‌اند

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل امور مالیاتی استان کرمانشاه با اشاره به آغاز ثبت نام برای نصب دستگاه کارتخوان و راه‌اندازی سامانه صندوق فروش برای حدود ۵۰ شغل و ۱۵ رسته شغلی دیگر، گفت: تاکنون ۳۶ درصد پزشکان کرمانشاه نیز برای نصب دستگاه کارتخوان ثبت‌نام کرده‌اند.

 به گزارش خبرنگار ایسنا، هادی ملکشاهی در نشست خبری امروز(سوم مهر) با بیان اینکه استفاده از دستگاه کارتخوان از ابتدای مهر ماه برای پزشکان اجباری شده، افزود: تاکنون ۳۶ درصد از پزشکان کرمانشاه در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند.

 وی خاطر نشان کرد: متوسط مشارکت پزشکان برای نصب دستگاه کارتخوان در کشور ۳۷ درصد است، اما استان‌هایی با ۵۵ درصد مشارکت هم در کشور داریم.

 مدیر کل امور مالیاتی استان کرمانشاه با بیان اینکه هنوز مهلت ثبت نام برای نصب دستگاه کارتخوان برای پزشکان وجود دارد، یادآور شد: توقع داریم در مهلت باقیمانده پزشکان نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

 ملکشاهی با بیان اینکه درآمد پزشکان صرفا از طریق نصب دستگاه‌های کارتخوان محاسبه نمی‌شود، تاکید کرد: روش‌های دیگری نیز برای برآورد درآمدهای پزشکان وجود دارد که می‌توانیم از آن استفاده کنیم.

 وی ادامه داد: نصب دستگاه کارتخوان برای پزشکان را با جدیت دنبال می‌کنیم و با هرگونه تخلف برخورد خواهد شد.

 مدیرکل امور مالیاتی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه طرح نصب دستگاه کارتخوان و راه‌اندازی صندوق فروش برای ۵۰ شغل و ۱۵ رسته شغلی دیگر نیز اجرا می‌شود، افزود: این گروه‌ها موظفند از ابتدای مهر ماه نسبت به ثبت سریال استاندارد پایانه‌های پرداخت خود در سامانه امور مالیاتی اقدام کنند.

 به گفته ملکشاهی لزوم استفاده از دستگاه کارتخوان و صندوق فروش برای این ۱۵ رسته شغلی از ابتدای سال ۹۹ اجباری خواهد بود.


 وی تالارهای پذیرایی، رستوران‌ها، کبابی‌ها، اغذیه فروشی‌ها، فست‌فودی‌ها، مراکز اقامتی، هتل‌ها، نمایشگاه و فروشگاه‌های وسایط نقلیه، وکلا، مشاورین حقوقی، دفاتر اسناد رسمی، مشاورین املاک، آجیل و خشکبار فروشی‌ها، قنادی‌ها، شیرینی‌فروشی‌ها، آبمیوه و بستنی فروشی‌ها، میوه و تره‌بار فروشی‌ها، مجموعه‌های فرهنگی و ورزشی، لوازم تحریر و نوشت‌افزار فروشی‌ها، آرایشگاه‌های مردانه و زنانه، گیم‌نت‌ها، کافی‌نت‌ها، دفاتر خدمات ارتباطی و الکترونیکی را از جمله مهمترین این گروه‌ها دانست.

 ملکشاهی درباره روش‌های مختلفی که ممکن است برخی گروه‌ها با انجام آن از اجرای این طرح سرباز بزنند نیز گفت: اینکه صنفی بخواهد دستگاه خودپرداز به جای دستگاه کارتخوان برقرار کند و از روش‌های دیگر استفاده کند، حتماً فرار مالیاتی محسوب می‌شود که خط قرمز ما است.

 مدیرکل امور مالیاتی استان کرمانشاه در ادامه به طرح بخشودگی جرائم مودیان حقوقی و حقیقی که تا پایان مهرماه جاری اعتبار دارد هم اشاره کرد و افزود: در قالب این طرح اگر مودیان کل مالیات خود را پرداخت کنند از ۱۰۰ درصد بخشودگی جرائم بهره‌مند می‌شوند.

 وی یادآور شد: اگر به هر دلیلی مودیان نتواند در این زمان مالیات خود را پرداخت کنند برای مشاغل تولیدی به ازای هر ماه دو درصد و برای سایر مشاغل به ازای هر ماه ۴ درصد از میزان بخشودگی کم می‌شود که البته این شیوه نیز تا پایان سال مهلت دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha