به گزارش ایسنا، تشکیل کارگروه تعاملپذیری دولت الکترونیکی، آذرماه سال گذشته به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسیده و متعاقب آن به دستگاه های اجرایی ابلاغ شد. البته پیش از آن هم در سال ۱۳۹۳ و در جلسه شورای عالی فناوری اطلاعات، تشکیل این کارگروه به عهده دبیرخانه شورا گذاشته شده بود، اما تا سال گذشته این کارگروه موفق به تشکیل جلسه نشد.
رضا باقری اصل - دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور- که ریاست کارگروه تعاملپذیری دولت الکترونیکی را نیز بر عهده دارد، در اولین جلسه این کارگروه که ۲۲ خرداد ماه سال جاری در مرکز ملی فضای مجازی برگزار شده بود، با بیان اینکه تجربه این کارگروه در سایر کشورها هم وجود دارد، اظهار کرد: این کارگروه تسهیلکننده بهبود کیفیت دادهها و اجرای خدمات دولت الکترونیک است و همه ارکان کشور درگیر آن می شوند و قدرت اجرایی آن ذیل شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملی فضای مجازی است
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین ارکان توسعه دولت الکترونیک زیرساخت دادهای و زیرساخت تعاملپذیری این شبکه است، گفته بود: وظیفه اصلی کارگروه، همکاری با دستگاههای اجرایی برای بهبود کیفیت دادهها و ایجاد ترتیبات تعاملپذیر در لایههای دیتا، فرآیندها و خط مشیها است.
باقری با بیان اینکه خدمات دولت و خدمات دستگاههای اجرایی گروگان کیفیت دادهها و برخی فرآیندهای ناکارآمد شده است، تصریح کرد: فرآیندها در هیات مقرراتزدایی، سازمان اداری استخدامی و شورای عالی مدیریت میشوند که اختیار مداخله در این حوزه را دارند تا برای بهبود فرآیندها تصمیماتی اتخاذ کنند.
البته پس از برگزاری اولین جلسه این کارگروه، خروجی سایر جلسات ارائه نشده بود، اما باقری اصل روز گذشته در صفحه توییتر خود نوشت: جلسه چهارم کارگروه تعاملپذیری دولت الکترونیکی برگزار شد. این جلسه مصوبات زیر را در پی داشت: ۱. ارایه سرویس سامانه اعلام متوفیان برای خدمات مالی، بانکی، بیمهای و برخی از خدمات پرکاربرد. ۲. ایجاد پایلوت احراز هویت بیومتریک با کارت هوشمند ملی برای کاربران خدمات موبایل و پستبانک. ۳. ارایه سرویس برخط اعلام انحلال شرکتها و ۴. پیگیری سرویس الکترونیکی محل اقامت اشخاص.
انتهای پیام
نظرات