• سه‌شنبه / ۲ مهر ۱۳۹۸ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98070201268
  • خبرنگار : 71620

پورحسین: شرکت کشت و صنعت مغان به صاحبان اصلی آن برگردد

پورحسین: شرکت کشت و صنعت مغان به صاحبان اصلی آن برگردد

یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه نگاه دولت به نقاط مرزی مغان نباید انتفاعی باشد، گفت: نمی‌توان زمین آبا و اجدادی عشایر را با عنوان شرکت دولتی یا عنوان‌های دیگر تصاحب کرد.

به گزارش ایسنا، شکور پورحسین شقلان در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: مسئله واگذاری بنگاه‌های دولتی به بخش خصوصی و اقدامات سازمان خصوصی‌سازی نیازمند بازنگری جدی و اقدام اساسی از طرف دولت است. همچنین این مسئله نیازمند تنویر افکار عمومی است. لازم است نهادهای نظارتی نتیجه بررسی‌های خود را به سمع و نظر مردم برسانند. از سران سه قوه درخواست می‌کنم که با برگزاری یک جلسه مشترک گزارش بی‌طرفانه خود را ارائه کنند تا به یک مفاهمه و تصمیم مشترک برسند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ضمن اذعان به اینکه رئیس دستگاه قضا اقدامات خوبی در مبارزه با فساد انجام داده است،‌ گفت: مردم مغان انتظار دارند که شرکت کشت و صنعت مغان که در چارچوب پروژه فساد بلعیده شده است به صاحبان اصلی آن برگردد.

نماینده مردم پارس‌آباد و بیله‌سوار در مجلس با اشاره به پروژه سد خداآفرین در این منطقه خطاب به وزارت نیرو و جهاد کشاورزی گفت: طراحی این پروژه بر مبنای ۶۳ هزار هکتار زمین بوده و بودجه نیز دریافت شده حال نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده که به ۳۶ هزار هکتار تقلیل پیدا کرده است.

پورحسین در بخش دیگر از سخنان خود گفت: نگاه دولت به نقاط مرزی مغان نباید انتفاعی باشد. عشایر حافظ امنیت و استقلال کشور هستند. نمی‌توان زمین‌های آبا و اجدادی عشایر را در قالب شرکت دولتی یا عنوان‌های دیگری تصاحب و عشایر را محروم کرد و آنگاه تقاضای جانفشانی برای حفظ مرز را نیز از آن‌ها طلب کرد.

پورحسین با اشاره به مشکلاتی که پس از کوچ عشایر از مرزها ایجاد می‌شود،‌گفت: عشایر اگر مجبور به کوچ شوند مرزها خالی از سکنه می‌شود. برای چندمین بار تقاضا می‌کنم سهم عشایر را به خودشان برگردانید.

وی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی و وزیر صمت گفت: عدم تحرک این دو وزارتخانه‌ باعث شده است که کشاورزان مغان از لحاظ مالی متضرر شوند. اکیدا توصیه می‌کنم که با تشکیل کارگروهی مشترک الگوی زیر سطح کشت را به صورت هدفمند، تدوین و در اختیار کشاورزان قرار دهید.

این عضو کمیسیون اجتماعی در پایان نطق خود تأکید کرد: رشد سرمایه‌گذاری در منطقه اینجانب پایین و نرخ رشد بیکاری بالاست. جوانان مغان در سایه بیکاری دچار یأس، ناامیدی و افسردگی شدند. دولت در این مورد فکری اساسی کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha