به گزارش ایسنا، دکتر سیاوش ملکیفر امروز در گردهمایی فناورانه صنایع، شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای حوزه محصولات و خدمات پهپادی، تسهیل این صندوق را شامل حوزههای تسهیلات قرضالحسنه، سرمایهگذاری و توانمندسازی نام برد و گفت: تسهیلات قرضالحسنه با نرخ چهار درصد برای نمونهسازی و سرمایه در گردش با نرخ ۱۱ درصد و تسهیلات قبل از تولید صنعتی با نرخ ۱۱ درصد از جمله تسهیلات این صندوق به شمار میرود.
وی تامین دفاتر کاری و اوراق خزانه اسلامی را از دیگر خدمات این صندوق نام برد و یادآور شد: خدمات لیزینگ ما نیز به شرکتهایی که قصد خرید محصولات شرکتهای دانشبنیان را داشته باشند، اعطا میشود؛ به گونهای که تا ۷۰ درصد قیمت فروش محصولات وام با نرخ ۹ درصد و با دورهای بازپرداخت دوساله اعطا میشود.
ملکیفر اعطای این تسهیلات را کمک به توسعه بازار محصولات دانشبنیان نام برد و ادامه داد: این خدمات به صورت گستردهای در حال پرداخت است، به گونهای که امروز قرارداد خریدی میان شرکت مگاموتور برای خرید محصولات یکی از شرکتهای دانشبنیان با حجم چندین میلیارد در حال انعقاد است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی پوشش ریسک سرمایهگذاری را از دیگر خدمات این صندوق نام برد و توضیح داد: در این قالب این صندوق در سود و زیان شرکتها وارد میشود که این خدمات برخلاف خدمات تسهیلات قرضالحسنه است.
وی با اشاره به حمایتهای این صندوق در ثبت پتنت و مالکیت فکری، خاطر نشان کرد: در این زمینه ۱۷۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به شرکتهای دانشبنیانی که قصد ثبت محصولات خود در خارج کشور را داشته باشند، اعطا میشود.
ملکیفر با اشاره به حمایتهای این صندوق از شرکتهای فعال در حوزه پهپاد، اظهار کرد: در صورتی که این شرکتها قصد اخذ استانداردها را داشته باشند، حمایتهای بلاعوض به آنها اعطا خواهد شد.
به گفته معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق برای اخذ استاندارد سیای مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته است.
وی با اشاره به اهمیت توسعه کاربردهای پهپادها در حوزههای مختلف، گفت: اولین پهپاد ساخته شده در کشور در فیلم «مهاجر» ساخته حاتمیکیا به کار برده شد و امروزه نسل ششم این پهپاد در حال پرواز است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به برگزاری نمایشگاهی در حاشیه این رویداد، اظهار کرد: در این نمایشگاه ۴۸ شرکت محصولات خود را عرضه کردهاند.
انتهای پیام
نظرات