به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ امیر حاتمی در مراسم تبادل تفاهمنامه مشترک معاونت علمی با وزارت دفاع با اشاره به همکاریهای دیرینه وزارت دفاع با معاونت علمی رئیس جمهوری با تاکید بر این که ما از آثار مستقیم و غیر مستقیم این همکاریها بهره مند بودیم افزود: تفاهم نامهای که در این مراسم به امضا میرسد یک الگوی جدید برای توسعه همکاری ها خواهد بود و براساس این الگو اتفاقات خوبی در حوزه صنایع دفاعی کشور رخ خواهد داد.
وی نقش آفرینی بیشتر متخصصان و شرکتهای دانش بنیان در حوزه صنایع دفاعی را از دستاوردهای این تفاهم نامه نام برد و ادامه داد: ما مصمم هستیم تا در این همکاریها حمایتهای بیشتری از شرکتهای دانش بنیان داشته باشیم که این حمایتها شامل حمایتهای مالی و کمک به تجاری سازی فناور یهای بخش دفاعی خواهد بود.
وزیر دفاع با اشاره به بهره مندی کشور از علم و فناوریهای تولید شده در شرکتهای دانش بنیان و هستههای نوآور کشور خاطر نشان کرد: ما نیز تلاش داریم تا با ظرفیتی که در حوزه صنایع دفاعی کشور است به صورت تجمعی بهره مند شویم ولی ما در این راستا در ابتدای راه قرار داریم به گونهای که متناسب با استفاده از ظرفیتهای علم و فناوری کشور حرکت نشده و ما با این الگو سعی داریم که بتوانیم سامانهای را ایجاد کنیم تا از خزانه علم و فناوری کشور بهره مندی بیشتری داشته باشیم.
حاتمی با تاکید بر این که بخش دفاعی کشور به عنوان پیشرو در این زمینه عمل خواهد کرد ابراز امیدواری کرد که در سایه این الگو بتواند از توانمندیهای شرکتهای دانش بنیان در صنایع دفاعی کشور استفاده کنیم.
وزیر دفاع با ابراز امیدواری از این که با امضای این تفاهم نامه نقطه عطفی برای همکاری بیشتر با شرکتهای دانش بنیان کشور باشد اضافه کرد: با عزمی که در این راستا ایجاد شده بتوانیم حرکتهای با امنیت تر بیشتری برای مجموعههای دفاعی و اقتصادی کشور رقم زده شود چرا که این دو بخش مکمل یکدیگر هستند.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاکید بر این که دشمنان ما و در راس آن آمریکا تلاش دارند تا ما را از حقوق اولیه محروم کنند یادآور شد: همه دولتهای دنیا مجاز به خرید و فروش و جابجایی پولهای خود هستند ولی از ما به صورت ظالمانه ای این حقوق اولیه ملت دریغ شده است. در حالی که میخواهند ما را با آسیبها مواجه کنند ولی با عزمی که در جوانان ایران ایجاد شده تلاش داریم تا این تحریمها را به فرصت تبدیل کنیم و آن که مورد نیاز کشور است در داخل تولید کنیم.
وزیر دفاع با تاکید بر اهمیت حوزه تجاری سازی فناوری ها در کشور گفت: بر این اساس اگر بتوانیم سامانههایی را طراحی کنیم که بتوان بخشهایی از آنها را به شرکتهای دانش بنیان واگذار کرد میتوانیم حرکتهای هدفمند در این شبکه همکاری شکل بگیرد.
وی با اشاره به تعهدات وزارت دفاع در این همکاری تصریح کرد: در حال حاضر زیر ساختهایی چون آزمایشگاهها در اختیار این وزارت خانه قرار دارد که ایجاد این آزمایشگاهها برای شرکتهای دانش بنیان کار دشواری است و ما در این همکاری میتوانیم این آزمایشگاهها را در خدمت شرکتها قرار دهیم.
وی حمایتهای مالی از شرکتهای دانش بنیان را از دیگر تعهدات وزارت دفاع در این تفاهمنامه نام برد و گفت: در گام اول حدود هزار میلیارد تومان برای سال 98 به منظور همکاری با شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفتهایم.
وی با تاکید بر این که ما در حال حاضر تنها از 10 درصد شرکتهای دانش بنیان همکاری داریم گفت: ما ظرفیتهای بیشتری برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان داریم.
انتهای پیام
نظرات