به گزارش ایسنا، دکتر سعدالله نصیری قیداری در مراسم تودیع رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید دانشگاه شهید بهشتی که امروز در مرکز همایشهای بینالمللی این دانشگاه برگزار شد با تاکید بر اینکه اعتلا و موفقیت دانشگاه بدون همکاری تمامی اعضا اعم از اساتید، دانشجویان و کارکنان امکان پذیر نیست گفت: یقینا این دانشگاه به جایگاه رفیعی دست پیدا نمیکرد مگر اینکه تلاش روسای سابق را در نظر داشته باشیم و امروزه نیز اساتید دانشگاه شهید بهشتی در مسئولیتهای مختلف اجرایی کشور نقش تاثیرگذاری را ایفا میکنند و من همچنان دست همه اساتید، دانشجویان و کارکنان را میفشارم تا کمک کنند دانشگاه شهید بهشتی بتواند در عرصه ملی و بینالمللی ارتقا یابد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه ما در کشور به دلایل اعتقادی و دینی به علم احترام میگذاریم خاطرنشان کرد: توجه و نگاه دینی به بحث علم، دانش و آموزش باعث شده است نگاه ویژه احترام خاصی برای توسعه علمی و برنامه ریزی در این راستا داشته باشیم.
سرپرست رئیس دانشگاه شهید بهشتی همچنین خاطرنشان کرد: یونسکو در سال ۲۰۱۷ پذیرفت که دانشگاه جندی شاپور به عنوان یکی از قدیمیترین دانشگاههای جهان به ثبت برسد و در حال حاضر چهره ایران در بین ۲۰۰ کشور عضو یونسکو به عنوان یک چهره علمی و فرهنگی شناخته میشود و این دلیل کافی است که ما به دنیا بگوییم که ایرانیان و نیاکان ما در تولید علم و فرهنگ دنیا بهره و سهمی دارند.
دکتر قیداری به نقش مسئولین کشور در حمایت از تولید علم، فرهنگ و سرمایه گذاری در این راستا اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۹۰۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شهید بهشتی مشغول فعالیت هستند که ۶۰۰ نفر آنها در شش سال اخیر به استخدام دانشگاه در آمده اند و باید برای ایجاد امید و انگیزه بین آنها تلاش کنیم.
وی همچنین با بیان اینکه پایاننامهها و مقالات دانشگاهی باید به سمت حل معضلات جامعه سوق پیدا کنند گفت: ما باید تلاش کنیم مقالات ISI نیز به محصول تبدیل شوند و با توجه به اینکه ۱۲۰ دوره آموزشی ۲۰ هزار دانشجو و ۹۰۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شهید بهشتی مشغول فعالیت هستند میتوانند نقش مهمی در حل این معضلات و مشکلات کشور داشته باشند.
به گفته وی، در حال حاضر ۴۹ درصد دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در دوره کارشناسی ارشد ۱۴ درصد در دوره دکتری و ۳۷ درصد نیز در دوره کارشناسی تحصیل میکنند و این ترکیب از دانشجو میتواند سهم خوبی در حل نیازهای جامعه ایفا کنند و ما نیز باید رشتههای دانشگاه را در جهت حل مشکلات بازنگری کنیم. البته با توجه به اینکه علوم انسانی آینده فکری کشور را تامین میکند نباید انتظاری همانند سایر رشتهها از این حوزه داشته باشیم.
قیداری در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم بدور از بازیهای سیاسی و جنجالهای موجود بتوانیم در حوزه عمل بدون تبعیض نسبت به هر سلیقهای نام دانشگاه را در عرصه ملی و جهانی ارتقاء دهیم.
انتهای پیام
نظرات