به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۵ درصد کاهش یافت و به ۱۵۴۵ دلار و ۳۷ سنت رسید. بهای معاملات این بازار روز چهارشنبه تا مرز ۱۵۵۷ دلار صعود کرده بود که بالاترین حد از آوریل سال ۲۰۱۳ بود. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ۰.۴ درصد کاهش پیدا کرد و به ۱۵۵۴ دلار رسید.
وزارت بازرگانی چین روز پنج شنبه اعلام کرد که گروه تجاری چین در اواسط سپتامبر به منظور آماده کردن مقدمات مذاکرات ردهبالایی که اوایل اکتبر برگزار میشود، با همتایان آمریکایی خود دیدار خواهد کرد.
طلا امسال تحت تاثیر جنگ تجاری میان آمریکا و چین که نگرانیها نسبت به رکود اقتصادی جهانی را شعلهور ساخت و به تسهیل سیاست پولی بانکهای مرکزی بزرگ جهان منجر شد، حدود ۲۳ درصد رشد قیمت داشته است.
جفری هالی، تحلیلگر شرکت OANDA در این باره اظهار کرد: خبر مذاکرات تجاری آمریکا و چین در حال حاضر روی همه بازارها تاثیر گذاشته است و طلا تحت فشارهای کاهشی خواهد ماند. هرگونه نشانهای از کاهش تنشهای تجاری باعث چرخش وضعیت طلا خواهد شد.
عامل دیگری که ریسکپذیری سرمایهگذاران را بهبود بخشید، حذف لایحه استرداد در هنگ کنگ بود که باعث ماهها اعتراضات شدید مردمی شده بود. همچنین ابهامات پیرامون برگزیت کاهش پیدا کرد. طلا در شرایط ابهامات سیاسی و اقتصادی به دارایی مطمئن تبدیل شده و با افزایش تقاضا روبهرو میشود.
شاخص ام اس سی آی بازارهای سهام آسیا – اقیانوسیه به جز ژاپن ۰.۲۴ درصد رشد کرد. بازده اوراق خزانه آمریکا در آسیا به رشد خود ادامه داد که منعکسکننده تمایل سرمایهگذاران برای خرید داراییهای پرریسک بود.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۸ درصد کاهش پیدا کرد و به ۱۹ دلار و ۴۱ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۵ درصد رشد کرد و به ۹۹۰ دلار و ۳۷ سنت رسید. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد افزایش، به ۱۵۵۸ دلار و ۲۶ سنت رسید.
انتهای پیام
نظرات