به گزارش ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی گروه صنعتی و پژوهشی زر، در این رویداد که مربوط به صنایع غذایی است، ۵۵ شرکت دانشبنیان و ۲۰ شرکت تولیدی حضور دارند. همچنین در طول برگزاری این رویداد ۶ جلسه ارایه نیاز صنایع و دو جلسه برای ارایه فناوری برگزار شد.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری روز دوشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه جانبی گردهمایی سه روزه فناورانه صنایع گفت: ما برای تمامی صنایع مورد نیاز کشور، برنامه داریم، امروز نیز بازدیدی از ظرفیتهای صنایع غذایی در این گردهمایی فناورانه داشتیم.
معاون علمی رئیس جمهوری در خصوص ممنوع کردن واردات مواد غذایی با توجه به بالا رفتن ظرفیتهای تولید در کشور گفت: باید پتانسیلهایی داشته باشیم که بتوانیم با استفاده از آنها ممنوعیت واردات را اعمال کنیم.
میلاد پرو از کارشناسان ارشد بخش تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر در بخشی از این مراسم ضمن اشاره به اهداف راهبردی این مجموعه دانش بنیان گفت: فعالیتهایی همچون تولید و احیاء کربن اکتیو از نیازهای مهم صنایع غذایی بویژه فرآوری غلات است و امروز نیازمند نگاه ویژه از سوی متخصصان ایرانی است.
وی همچنین به معایب متدهای تولید نشاستههای اصلاح شده در ایران اشاره کرد و گفت: ما به دنبال روشهای نوین در تولید نشاستههای اصلاح شده هستیم.
محمد توکلی کارشناس ارشد تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر نیز ضمن معرفی فرآیند فناورانه تولید پاستا در ایران به مشکلات این صنعت اشاره کرد و گفت: موضوع محیط زیست و استفاده از بستهبندیهای زیست تجزیهپذیر با توجه به مسئولیت اجتماعی گروه زر امروز در دستور کار جدی قرار دارد.
در حاشیه این رویداد، چندین تفاهم نامه میان گروه صنعتی و پژوهشی زر و شرکت های حاضر منعقد شد.
گردهمایی صنایع، شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای صنعت غذایی از ۱۰ شهریورماه به مدت سه روز با ارائه ۳۵۰ محصول تولیدی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی گشایش یافت.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات